ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Η αρθρογραφία των "ενεργών" πολιτών συνεχίζεται ανακυκλώνοντας θέματα άνευ αξίας για τους πολλούς που έχουν ήδη αποφασίσει πως έως το 2023 θα υποστούν τις συνέπειες των δικών τους επιλογών. Πάντως το να μιλάνε για Δημοκρατία όσοι αρθρογραφούσαν σε έντυπα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπέρ της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Ν μας ξεπερνάει. Δυστυχώς για αυτούς τα έντυπα ακόμα υπάρχουν και φυσικά ο συγχρωτισμός ιδεοληπτικών και εχθρών της Αστικής μας Δημοκρατίας δεν είναι ωφέλιμος για την πόλη. Γιατί φυσικά και δεν είναι μόδα να γράφεις και να λες πως εκτός από τον μαύρο φασισμό υπάρχει και ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ που είναι δέκα φορές πιο στυγνός και οδήγησε εκατομμύρια συνανθρώπους μας στον άλλο κόσμο επειδή απλώς εξέφραζαν την αντίθεσή τους σε καθεστώτα που ουδέποτε εκλέχτηκαν μέσα από κάλπες. Μόδα είναι να το παίζεις antifa κατά του μαύρου φασισμού και να υπηρετείς τον κόκκινο. 

  •   Τις επόμενες μέρες αναμένεται τεράστια επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη. 

  • Άνοιξαν τα σχολεία και ο Θεός να βάλει το χέρι του αφού προφανέστατα και η τηλεκπαίδευση είναι μια ασφαλής λύση που θα έπρεπε να εφαρμοστεί έως το τέλος της σχολικής χρονιάς κατά την ταπεινή μας άποψη. 

  • Έχουν δουλέψει αρκετά οι δύο σχολικές επιτροπές ΝΠΔΔ του δήμου μας  με συντηρήσεις κτηρίων που παρέλαβαν σε κακή κατάσταση από την προηγούμενη διοίκηση αλλά προφανώς και άμα θες να γκρινιάξεις βρίσκεις πάντα θέμα... 

  • Από καλοκαίρι και βλέπουμε σε όσους θεωρούν πως μπορεί το κράτος μας να εμβολιάσει με ρυθμούς Ισραήλ. Το κράτος που έχει πατάξει την τρομοκρατία προφανώς και είναι πιο οργανωμένο από την Ψωροκώσταινα. 

  • Εντάξει ηρεμήστε δεν φταίει και για το προπατορικό αμάρτημα ο Ντόναλτ Τραμπ. Ήδη στις φυλακές είναι οι εκεί "μπαχαλάκηδες" που βέβαια ουδεμία σχέση δεν έχουν με τον Εθνικισμό στον οποίο βεβαίως και δεν υπάρχουν Σαμάνοι! Στα βάθη της Ανατολής αναζητείστε τους άλλωστε ο δυτικός άνθρωπος ήρθε για να εξολοθρεύσει τους "μάγους" και να αντικαταστήσει την Μαγεία και την Θρησκεία ενίοτε με τον ορθό λόγο και την επιστήμη. Εκτός και κάποιοι θεωρούν πως οι Αμερικανοί είναι Ινδιάνοι! 

  • Οι κομμουνιστές διαφημίζουν τα ανύπαρκτα επιτεύγματα της Κούβας ενός κράτους - παρία που έχει από τα χειρότερα συστήματα υγείας στον κόσμο. Ένα ταξίδι στον "παράδεισο" της Κούβας είναι αρκετό για να γελοιοποιήσει όσους άρχισαν πάλι τα παραμύθια για τους σοσιαλιστικούς "παραδείσους".  Μάγκες πηγαίνετε να κάνετε το δικό τους εμβόλιο που προφανώς και δεν θα έχει καμία επιτυχία όπως και τα ρωσικά , κινέζικα κ.ο.κ που ετοιμάζουν επιστήμονες που είναι δεκαετίες πίσω από τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο. 

  • Έπιασε ο πόνος τους κομμουνιστές για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας! Αυτοί που πανηγύριζαν για την συντριβή του Ελληνικού στρατού στην Μικρά Ασία και πανηγύριζαν για την Μικρασιατική Καταστροφή φοβούνται λένε μην χαθεί το Καστελόριζο! 

  • Κινητοποιήσεις των εργαζομένων του δημοσίου τομέα αφού ετοιμάζονται νομοσχέδια που δίνουν τέλος σε προνόμια που πέτυχαν όταν η χώρα οδηγούνταν υπερδανειζόμενη στην χρεοκοπία. Ευέλικτες μορφές εργασίας για να σωθεί και καμία επιχείρηση αφού τα λουκέτα που έρχονται θα είναι πολλά όσο συντηρείται ένα αδηφάγο δημόσιο που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως και για να κάνει ένα εμβόλιο στο 60% του πληθυσμού μας θα κάνει καμία διετία εάν "ζοριστεί" αλλιώς.... 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: