ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να πως "πετάνε" τα λεφτά του δημότη η κινητή δανειστική βιβλιοθήκη που μας διαφήμιζε ο ΠΑΟΔΗΛ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Να πως "πετάνε" τα λεφτά του δημότη η κινητή δανειστική βιβλιοθήκη που μας διαφήμιζε ο ΠΑΟΔΗΛ

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος

Την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, η «Κινητή Δανειστική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης», ξεκινάει πάλι τις διαδρομές στην πόλη μας. Θα λειτουργεί δύο φορές το μήνα, ημέρα Τρίτη. Η μία στάση θα είναι στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οδό Λεωφ. Παναγούλη 1 (Κ.Α.Π.Η., περιοχή Αγίας Μαρίνας) και η άλλη στάση στην Πλατεία Φλέμινγκ, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00. Έτσι μας διαφήμιζαν στη σελίδα του ΠΑΟΔΗΛ το επίτευγμα τους (δες εδώ) και στις σημερινές φωτογραφίες σας δείχνουμε πως κατέληξε.
Τι νόημα είχε εν έτει 2019 μια κινητή δανειστική βιβλιοθήκη για τον δήμο μας , δεν θα εξετάσουμε καν σε αυτή εδώ την ανάρτηση.




Εάν τηρήθηκε το πρόγραμμα που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ δεν μας αφορά καν . Αυτό που όλοι μπορείτε να δείτε είναι πως κατέληξε!






Το βιλιοαυτοκίνητο όπως μας είχαν ενημερώσει με το σχετικό δελτίο τύπου του ΠΑΟΔΗΛ θα ολοκλήρωνε τις διαδρομές του την Τρίτη 26 Μαίου 2020 και μετά αφού το πληρώσαμε για να βγάλουν κάποιοι τις σχετικές φωτογραφίες και να το παίξουν "βιβλιοφάγοι" το εγκατέλειψαν πετώντας και μερικές χιλιάδες ευρώ που στοίχισε το παροπλισμένο όχημα. 

Πάρτε μερικά οχήματα ακόμα να κάνετε καμία κινητή βιβλιοθήκη να κόψει ένα μήνα βόλτες σε κάποια σημεία της πόλης και μετά να βρίζεται ΟΛΟΙ μαζί την κυβέρνηση που δεν σας δίνει να διαχειριστείτε 100.000.000 ευρώ τον χρόνο ετήσια ΚΡΑΤΙΚΗ χρηματοδότηση και αφήνει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας να "βουλιάζει". 

Μαζέψτε το κιόλας να μην το βλέπουμε και "πονάει η ψυχή"  μας για το πως διαχειρίζεστε τα χρήματα της Ελληνίδας και του Έλληνα φορολογούμενου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: