ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μετρό Ηλιούπολης το γνωστό θέμα που παίζουμε κάθε χρόνο για τα χόρτα και κοντά στον Αύγουστο μας κάνουν την "χάρη" και τα κουρεύουν!

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Μετρό Ηλιούπολης το γνωστό θέμα που παίζουμε κάθε χρόνο για τα χόρτα και κοντά στον Αύγουστο μας κάνουν την "χάρη" και τα κουρεύουν!


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 
 

Κάθε χρόνο έχουμε βαρεθεί ειλικρινά να παίζουμε το ίδιο θέμα μπας και η Green Team ή τουλάχιστον ένας δήμαρχος που θα δώσει την δομή Πρασίνου σε ιδιώτη μας απαλλάξει από αυτές τις εικόνες. 




Ο πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος πήγε ως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ σπίτι του,  στηρίζοντας και συντηρώντας αυτές τις εικόνες υπερασπιζόμενος την Green Team του. Σε πρόσφατη ανάρτησή του μάλιστα  που  ΜΟΝΟ εμείς παίξαμε , πήγε να "μπλέξει"  και τον νέο Αντιδήμαρχο κ. Βενετσανόπουλο να ακολουθήσει την ίδια αποτυχημένη συνταγή. 

Εάν δεν θέλει να έχει την τύχη του ο ΒΕΝΈ στις κάλπες του 2028 , απλώς αναλύει το πρόβλημα στον νυν δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο συναποφασίζουν και  δίνουν ως δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας  μια εργολαβία σε ιδιώτη, το  καθαρίζει σε μια 1-2 μέρες  ειδάλλως εδώ είμαστε να σας παίζουμε το θέμα έως τα τέλη Αυγούστου όπου ακόμα "πάλευε" με τα χόρτα της πόλης η Green Team. Εάν με έναν Αντιδήμαρχο όπως ο Κόκλας που ήταν πάνω από το κεφάλι τους δεν τα κατάφεραν,  τι περιμένει κανείς να κάθεται ένας Αντιδήμαρχος που για εμάς πρέπει να είναι στο γραφείο του για να σχεδιάζει και να ενημερώνεται για το πως αντιμετωπίζουν τα περισσότερα κράτη του δυτικού κόσμου το θέμα να "ζορίζει" όσους έτσι και αλλιώς δεν μπορούσαν να κάνουν το "θαύμα". 




Αυτό που πέτυχε είναι να γίνει τελικά το "θαύμα" , και να πάρει λιγότερες ψήφους σε μια παράταξη που πήρε 23% από ότι είχε πάρει στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του 15% το 2019! 

Πάμε να δούμε και τα χορτάρια,  εάν και νωρίς είναι και τα έχουν ήδη δει , εμείς προσωπικά και τον Μάιο να έχουν κοπεί θα είμαστε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ , έτσι που μας είχαν συνηθίσει ΟΛΕΣ οι διοικήσεις από το 2011 έως και σήμερα!



Θα ανέβουμε και στην περιοχή των Αστυνομικών να δούμε τι συμβαίνει στον τομέα αυτόν, γιατί εμείς δεν πιστεύουμε όσα μπορεί να γράφει ο καθένας στα social media  αλλά μόνο τα μάτια μας. Ελπίζουμε όπως γράφουν νεόκοποι οπαδοί της παράταξής τους να   ξεκίνησαν από εκεί γιατί εντάξει στο Μετρό Ηλιούπολης και να πιάσουν φωτιά τα ξερά χόρτα  θα τα σβήσει η πυροσβεστική , αλλά εκεί πάνω εάν γίνει πρόκληση πυρκαγιάς από ένα σπασμένο π.χ γυαλί θα έχουν θέμα. Εάν υπάρξει ποτέ εμπρησμός και μάλιστα οργανωμένος όπως κάποιοι για να αποποιηθούν τις δικές τους ευθύνες  και κυρίως για να καλύψουν την ανικανότητά τους  προσπαθούν να σας πείσουν πως υπήρξε παλιότερα στον Υμηττό θα καούν και σπίτια. 

Τέλος για να μην το πάμε και πολύ μακριά , στο Μάτι δεν υπήρξε κανένας οργανωμένος εμπρησμός και κάηκαν 102 συνάνθρωποί μας , χωρίς έως σήμερα να έχουν αποκατασταθεί οι υλικές ζημιές. Για τις περιβαλλοντικές αφήνουμε τους ειδικούς εντός ή εκτός εισαγωγικών να σας τις αναλύσουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: