ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ενωμένοι στις κάλπες των Ευρωεκλογών και έως τις δημοτικές του 2028 και πάλι στα δύο ή ακόμα και στα τρία κομμάτια!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ενωμένοι στις κάλπες των Ευρωεκλογών και έως τις δημοτικές του 2028 και πάλι στα δύο ή ακόμα και στα τρία κομμάτια!



Καθημερινά δίνει το παρών τα απογεύματα στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος.

.Στο σύντομα σημερινό πέρασμά μου πέτυχα εκεί να δίνει πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλο, τον μέλος του Δ.Σ κ. Γιάννη Λαμπαδάκη και τον κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο. 

Τα ψηφοδέλτια έχουν ήδη βγει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε και από εκεί, ενώ τις επόμενες μέρες μία σειρά κεντροδεξιών στελεχών της πόλης μας αλλά και απλών μελών της ΝΔ θα περάσουν από εκεί,  αλλά  το βασικότερο βέβαια είναι να πάνε στις 9 Ιουνίου στην κάλπη και να ψηφίσουν τη ΝΔ για να συνεχίσει η χώρα μας ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. 

Ποσοστό για τη ΝΔ που θα υπερβαίνει το 35% βλέπει ο συνήθως σωστός στις προβλέψεις του κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος όπου αύριο θα παραβρεθεί στο Άργος για την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.  Αισιόδοξοι άπαντες ακόμα και εμείς που είχαμε πέσει έξω στο ποσοστό των εθνικών εκλογών του 2023 όπου δεν περιμέναμε τη ΝΔ να αγγίξει το 41% .

Εάν η ΝΔ καταφέρει να ξεπεράσει το 35% στις Ευρωεκλογές θα εκλέξει 9 αντί για 8 Ευρωβουλευτές που είχε καταφέρει να εκλέξει με το 33% που είχε αποσπάσει το 2019 στις αντίστοιχες κάλπες. 


Τις επόμενες μέρες θα παρελάσουν από το περίπτερο όλα τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας αφού σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ  πάμε όλες και όλοι ενωμένοι στις δημοτικές εκλογές έχουμε θέμα τα τελευταία 14 χρόνια παρόλο που η ΝΔ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη της πόλης με διαφορά από τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: