Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Τάσος Ευσταθίου: Πρώτα εξασφαλίζεις τα προς το ζειν για την οικογένειά σου και μετά αγοράζεις Μερσεντές!

"Πρώτα εξασφαλίζεις τα προς το ζειν για την οικογένειά σου και μετά αγοράζεις Μερσεντές" είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου για την Πύλη Διαμεσολάβησης που έφερε ως θέμα η διοίκηση στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο. 

Μαζί του αλλά με το δικό τους σκεπτικό,  συντάχθηκαν και οι κύριοι Μπουγάς και Παπαδάτος . Αντί να λύσουν θέματα όπως η καθαριότητα , ο οδοφωτισμός και κυρίως να αντιμετωπίσουν τα ελλείμματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που φάνηκαν περίτρανα στο σημερινό δημοτικό μας συμβούλιο ασχολούνται με άλλες Πύλες ενώ αδιαφορούν για τις "Πύλες της Κολάσεως" που άνοιξαν σήμερα με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που απέδειξαν στην ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ! 

Βοηθήστε τον πολίτη να μην βλέπει την ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ να ΕΚΜΙΣΘΩΝΕΤΑΙ  έναντι πινακίου φακής στα χέρια ιδιωτών,  και αφήστε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ! 

Εάν προσθέσουμε το γεγονός πως ο ιδιώτης "μεσάζοντας"  υπήρξε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" στις δημοτικές εκλογές του 2014 & 2019 καταδεικνύει σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΑΘΜΟ πως θεωρούν την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 18 τραγικοί δημοτικοί σύμβουλοι σήμερα που έθεσαν το προσωπικό τους συμφέρον,  υπεράνω αυτό του δήμου μας. 

Εκτός και εάν θεωρούν επαρκή τα 10.000 ευρώ για έναν μήνα μαζί με ΦΠΑ,  άρα είναι αφελείς!

Κάτι που εμείς δεν το νομίζουμε,  συνειδητά επέλεξαν να γραφεί μία ακόμη μαύρη σελίδα στο δήμο μας,  από αυτές που η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" τον έχει γεμίσει! 

Τι να πρωτοθυμηθούμε από εσάς; Το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να τιμήσετε έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ , την υποψηφιότητα Στίγκα ή αυτήν που αδίκως όπως αποδεικνύετε  αποσύρατε από υποψήφια δημοτική σύμβουλο  μετά το δικό μας ρεπορτάζ; 

Όποιος θέλει να δει όλο το δημοτικό συμβούλιο μπορεί να το κάνει με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ κάνοντας κλικ εδώ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...