ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ανάμεσα σε 2.191 υποψηφίους που διεκδίκησαν την εκλογή τους στα κεντρικά όργανα του ΤΕΕ ο συνδημότης μας κος Τάσος Ευσταθίου πέτυχε να εκλεγεί στην Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Μηχανολόγων Μηχανικών

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ανάμεσα σε 2.191 υποψηφίους που διεκδίκησαν την εκλογή τους στα κεντρικά όργανα του ΤΕΕ ο συνδημότης μας κος Τάσος Ευσταθίου πέτυχε να εκλεγεί στην Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Μηχανολόγων Μηχανικών



Στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών στα κεντρικά όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συμμετείχε με την επαγγελματική του ιδιότητα και ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου. Ήταν υποψήφιος με την παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών που πρόσκεινται στη ΝΔ , και έχει επικεφαλής τον κ. Γιώργο Στασινό. 

Η παράταξη της ΝΔ θριάμβευσε στις εκλογές αυτές ( σας γράψαμε σχετικά εδώ) όμως οι εκλογές έκρυβαν σημαντική είδηση και για την πόλη μας αφού σε αυτές η σταθερότητα και η  πίστη σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες ανταμείβεται! Και αυτό φάνηκε με την άνετη επικράτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου που εξελέγη ΑΝΕΤΑ στην  Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Μηχανολόγων Μηχανικών 

Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Μα γιατί στις εκλογές αυτές η κεντροδεξιά παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών κατέβηκε ΕΝΩΜΕΝΗ δημιούργησε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο που σάρωσε και ο επικεφαλής της κος Γιώργος Στασινός έκρινε ΙΚΑΝΟ έναν άνθρωπο που παραμένει και στηρίζει τις Αρχές και Αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.  

Στην πόλη μας πριν μερικούς μήνες είδαμε πολυδιάσπαση και τους  εξαφανισμένους τώρα επικεφαλής  κεντροδεξιών παρατάξεων (  π.χ "Η πόλη που θέλω")  να διεκδικούν ΔΕΞΙΕΣ ψήφους.

Το  κυριότερο είναι ό,τι είδαμε  μια ΔΙΧΟΝΟΙΑ που μας κρατάει για 14 χρόνια μακριά από θέσεις ευθύνης όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά του δήμου μας. 

Από εμάς μπράβο στον κ. Ευσταθίου για την επιτυχία του αυτή,  και κυρίως για το κουράγιο του να ασχολείται με χρόνια εκτός με τα συνδικαλιστικά του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται και ευελπιστούμε πως όλοι αντιλαμβάνονται πως ικανός είναι αυτός που διεκδικεί με ΨΗΦΟ την ανάδειξή του σε θέση ευθύνης , και όχι όσοι την επιθυμούν χωρίς αγώνες ουρανοκατέβατοι και αποζητώντας να κάνουν όλοι στην άκρη για να ανοίξει ο δρόμος για όσους δεν έχουν καν  τον απαιτούμενο σεβασμό σε όσους για δεκαετίες υπηρέτησαν ένα κόμμα από διάφορες θέσεις  αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ  να τους ακολουθήσουμε για να μας πάνε άραγε που; 

Και στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στα αυτοδιοικητικά η σταθερή πορεία δεν επιβραβεύεται. Αντίθετα  βλέπουμε να συμβαίνει πως καλύτερη τύχη έχουν όσοι ξέρουν να δρουν στο παρασκήνιο και να πάνε με το "ρεύμα". 

Εάν χρειαστεί να το παίξουν αντιμνημονιακοί θα το παίξουν , εάν χρειαστεί να γίνουν αντιεμβολιαστές θα το κάνουν σε τελικά ακόμα και καντάδα στον Στέφανο Κασσελάκη θα κάνουν εάν και υπήρξαν μέλη Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης! 

Αυτοί ως πλειοψηφία είμαστε για αυτό χάνουμε προτιμάμε να ακολουθούμε τον οιοδήποτε πολιτικό μας αντίπαλο παρά τους δικούς μας! 

Για αυτό χαρήκαμε ιδιαίτερα που ο Τάσος Ευσταθίου εξελέγη , γιατί είμαστε βέβαιοι πως η εκλογή του αυτή αποδεικνύει σε όσους θέλουν να το δουν , πως ξέρει να παλεύει και να σέβεται όσους συστηματικά θεωρούν τους εαυτούς τους ικανότερους αλλά δεν συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο μας.

Περιμένουν φαίνεται να τους "διορίσουν" , και όλοι καταλαβαίνουν ποιους εννοούμε,  σίγουρα δεν εννοούμε αυτούς που έχουν κατέβει και έχουν κριθεί από τους συνδημότες μας. 

Η συνταγή της επιτυχίας είναι λοιπόν η ΕΝΟΤΗΤΑ , αυτή  την πέτυχαν όσοι διοίκησαν τον δήμο μας την περίοδο 2006-2010 όλοι μαζί,  σίγουρα οι νέες γενιές που θα αντικαταστήσουν κάποτε αυτούς,  με την συμπεριφορά που δείχνουν δεν ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ θέσεις ευθύνης! 

Το έχουμε γράψει και μετά τις δημοτικές εκλογές του 2023.  Εμείς δεν θα στηρίξουμε ΚΑΝΕΝΑΝ από όσους δεν συμμετείχαν σε ΑΥΤΕΣ από τον κεντροδεξιό χώρο , αναμένοντας "Μεσσίες" χωρίς αγώνες για τα κοινά  της πόλης , και κυρίως χωρίς την ενσυναίσθηση να καταλάβουν γιατί δεν μπορεί να κάνει πίσω κάποιος που παλεύει χρόνια,  για να έρθουν όσοι πήγαν και προσχώρησαν σε κεντροαριστερές παρατάξεις για ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ! 

Για να δούμε σε όσους δεν χάνουν "τίποτα"  από ειδήσεις σχετικές με την πόλη μας.  θα διαβάσετε τίποτα σχετικό; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: