ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πόσα χρωστάνε οι σχολικές επιτροπές ρώτησε ο κος Αραμπατζής - 650.000 ευρώ περίπου όταν ξεπεράσουν τα 2.000.000 ευρώ ενημερώστε μας!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Πόσα χρωστάνε οι σχολικές επιτροπές ρώτησε ο κος Αραμπατζής - 650.000 ευρώ περίπου όταν ξεπεράσουν τα 2.000.000 ευρώ ενημερώστε μας!

Οι σχολικές επιτροπές οφείλουν στο περίπου 650.000 ευρώ είπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του δήμου μας κος Δημήτρης Κομνηνός. 

Εντάξει δεν είναι και πολλά εάν φανταστεί κανείς πως πληρώνουμε πάνω από 1.000.000 ευρώ σε μισθοδοσίες εργαζομένων για να αντιμετωπίζουμε να ζούμε σε μια βρώμικη και κακώς φωτισμένη πόλη. Καλά πάμε μπορούμε να ζητιανέψουμε περισσότερα χρήματα,  από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.  

Σαν δημοτικό συμβούλιο μάθαμε πως είμαστε και κατά του νέου ΝΟΚ (Νέος Οικοδομικός Κανονισμός) και αναρωτιόμαστε από ποιους θα μαζέψει χρήματα η κυβέρνηση για να τα δώσει σε δημάρχους που προασπίζονται τάχα το "κοινό" καλό εις βάρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που δήθεν εκπροσωπούν! 

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ κος Γιώργος Στασινός είναι ΥΠΕΡ του ΝΟΚ αλλά μάλλον οι βλαχοδήμαρχοι των Νοτίων Προαστίων θεωρούν πως "εκβιάζοντας" θα πετύχουν και κάτι! Μια χαρά θα ισχύσει ο νέος ΝΟΚ όπως μια χαρά διατηρείται και το ΚΥΤ Υμηττού παρά τις δικαστικές αποφάσεις που ζητάνε εδώ και χρόνια την απομάκρυνσή του! 

Δυστυχώς την ανάπτυξη την φέρνουν οι ουρανοξύστες , το καλό για την πόλη είναι πως η επένδυση στο Ελληνικό αργεί μετά όλοι εκεί θα πηγαίνουμε να τους χαζεύουμε και τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της πόλης δεν θα έχουν τελειωμό! 

Η κα Κορμά θεωρεί ΟΜΟΦΩΝΗ  απόφαση όποια την ψηφίζει ΜΟΝΟ η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" στη Δημοτική Επιτροπή. Η εκχώρηση δομών του δήμου σε ιδιώτες έχει γίνει καθεστώς σε όσους κερδοσκοπούν εις βάρος των πολλών! Εμείς σε αυτό το θέμα τασσόμαστε υπέρ της θέσης της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης δεν μπορεί να ο ιδιώτης να κερδοσκοπεί εις βάρος του δήμου μας! 

Μπράβο στην Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης για την ΞΕΚΑΘΑΡΗ στάση της για τις υπόλοιπες ας αναζητήσουν ψηφοφόρους σε όσους θα κληθούν να πληρώσουν 5,5 ευρώ την ημέρα για κάτι που άλλοι δήμοι το παραχωρούν δωρεάν! 

Για το θέμα του δημοτικού θεάτρου στο Άλσος "Δημήτρης Κιντής" έχουμε ήδη πάρει θέση μπράβο σε Θοδωρή Παπαδάτο και Δημήτρη Ευαγγέλου! 

Σωστά ο κος Θεόδωρος Παπαδάτος προσπάθησε να εξηγήσει στη κα Κορμά πως δεν είναι ΗΘΙΚΑ απαράδεκτο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ του δήμου να απειλεί με δικαστήριο δημοτικό σύμβουλο. Είναι θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,  όποιος δεν το αντιλαμβάνεται θα το αντιληφθεί στις επόμενες δημοτικές κάλπες! 

"Διαφάνεια" διοίκησης Ψυρρόπουλου προφανώς σημαίνει απευθείας ανάθεση , σε πρώην υποψήφιο δημοτικό τους  σύμβουλο. 



Χατζηδάκη κάνει πως δεν θυμάται η δημοτική αρχή έχει πάρει την απόφαση να παραχωρήσει ένα θέατρο για μόλις 10.000 ευρώ για έναν ολόκληρο μήνα σε έναν πρώην υποψήφιο δημοτικό της σύμβουλο! 

Εντάξει παιδιά να ακούσουμε και τους δεξιούς που στείλαμε εκεί μέσα να ΣΙΩΠΟΥΝ για να ξέρουμε και ποιους θα στηρίξουμε εξ΄ αρχής το 2028 μην έχει κανείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως δεν έχουμε αντιληφθεί ήδη το ΛΑΘΟΣ που κάναμε το 2023 να προτείνουμε ΑΠΟΧΗ στον δεύτερο γύρο ή πως εμείς τουλάχιστον δεν βλέπουμε πως ένας χειρότερος δήμαρχος και μία απείρως ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ  διοίκηση ήρθε να αντικαταστήσει την διοίκηση Χατζηδάκη! 

Τώρα πρέπει να συζητηθεί είπε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και ο κος Τάσος Ευσταθίου μην μπαίνοντας στην ουσία της υπόθεσης. Ελπίζουμε να μπει και αυτή η κατάπτυστη ΑΠΟΦΑΣΗ να βαραίνει ΜΟΝΟ την νυν διοίκηση! 



Όσοι είπαν ΟΧΙ σήμερα μην μας κουνάνε αύριο το δάχτυλο για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ξέρουμε ακριβώς πως και "κλοπή" να γίνει  μπροστά τους ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ! 

18 ΟΧΙ (έλειπε η κα Καπίρη όλα δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης)  προφανώς και σημαίνουν  πως τα 10.000 ευρώ για παραχώρηση για  έναν μήνα του δημοτικού θεάτρου,  σε πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο είναι οκ

Όπως οκ είναι και ο προμηθευτής του δήμου να στέλνει εξώδικα σε δημοτικούς συμβούλους! 

Στον επικεφαλής της παράταξης " Ηλιούπολη- Φωτεινή πόλη" κ. Δημήτρη Ευαγγέλου που σωστά έθεσε συγκεκριμένο ψήφισμα που θα γίνει ξεχωριστό θέμα για εμάς,  ιδίως αν ο μη γένοιτο κάποιοι από την αντιπολίτευση το καταψηφίσουν ή παίξουν τους Ποντίους Πιλάτους! 



Πάντως κανείς δεν εκφοβίζεται από εξώδικα , απλώς είναι ντροπή να απειλούνται πολιτικά πρόσωπα για τις πολιτικές τους θέσεις! 

Το μήνυμα που περνάει το "νέο" είναι η ποινικοποίηση των πολιτικών απόψεων όσοι δεν το αντιλαμβάνονται για εμάς ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Κόκκινου ή μαύρου χρώματος μικρή η διαφορά για εμάς τα έχουμε ξαναγράψει άλλωστε και για τον λόγο αυτό όσοι είναι "αφελείς" ας γνωρίζουν πως εμείς παραμένουμε σε ηλεκτρονική διεύθυνση com μην έχουν λοιπόν αυταπάτες! 


Μας άρεσε η τοποθέτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου "πρέπει να βάλουμε ανάχωμα σε όσους επιχειρούν να χειραγωγήσουν το δημοτικό μας  συμβούλιο" τόνισε καλώντας για ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ του ψηφίσματος που πρότεινε ο κος Ευαγγέλου,  αλλά που στην ουσία το προτείνει η κοινή λογική και που όπως αναφέραμε και πιο πάνω όποιος δεν το υπερψηφίσει δεν ανήκει για εμάς σε όσους αυτάρεσκα λένε πως ανήκουν στο δημοκρατικό τόξο. 

Προφανώς δεν είναι ιδιωτική διαφορά ή υπόθεση κύριοι της διοίκησης  , η ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: