ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης 23/5/2024 ή όταν τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ δεν έχουν καν έναν δράκο!

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης 23/5/2024 ή όταν τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ δεν έχουν καν έναν δράκο!


Ξεκίνησε το δημοτικό μας συμβούλιο άλλα ένα τμήμα των όσων λέχθηκαν  δεν έχει καταγραφεί αφού υπήρξε πρόβλημα με την εταιρία που έχει αναλάβει την αναμετάδοση του, η διοίκηση με ευθύνη της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κα Κορμά  , το ξεκίνησε  και στο σύντομο πέρασμα μας από εκεί  (γιατί σταυρώνουμε ψηφοδέλτια της ΝΔ στο όνομα ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ -ΦΡΕΝΤΗΣ του Πέτρου) πέσαμε στις συνηθισμένες το τελευταίο διάστημα εντάσεις. 

Θα σας βάλουμε κάποιες φωτογραφίες όσο θα το έχουμε στο mute , είδηση με στοιχεία έχει βγάλει ήδη ο τέως δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης που δεν αφορά βέβαια το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά την ανικανότητα της νυν διοίκησης να αντιληφθεί τα καθήκοντά της. Σήμερα έχει 23/5/2024 για αυτό και χρησιμοποιήσαμε αυτόν τον μη εμπορικό ΤΙΤΛΟ για ανάρτηση και φυσικά και θα επανέλθουμε στο θέμα που ανάδειξε η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" 







Το ό,τι προσπαθεί να αποβάλλει από δημοτικό συμβούλιο τον δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Γεωργάκη μας ξεπερνάει μάλλον θεωρεί λογικό η κα πρόεδρος πως ΣΙΩΠΗΛΟΙ θα ακούνε τα ΨΕΜΑΤΑ του κ. Στάθη  Ψυρρόπουλου που χαρακτηρίζει ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να μετονομαστεί το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ" μία απόφαση που συγκέντρωνε την τότε πλειοψηφία αλλά και την σημερινή , μην θεωρεί ο δήμαρχος πως κεντροδεξιός αυτής της πόλης θα ήθελε να κρεμαστεί άλλη πινακίδα πλην αυτής που ήδη ΥΠΑΡΧΕΙ! 

"Από που ξεκίνησες " αναρωτήθηκε για τον δήμαρχο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης κος Αλέξανδρος Μπουγάς επαναλαμβάνοντας ΑΛΗΘΕΙΕΣ που η νυν διοίκηση δεν θέλουν να ακούγονται και το αποτέλεσμα ήταν να διακόψει η κα Κορμά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κάτι που κάνει συχνά αφού το τεταμένο κλίμα δημιουργείται από μια διοίκηση που θα καταλήξει στα επόμενα δημοτικά συμβούλια να κάνει συνεδριάσεις σε άδεια έδρανα . 






Για την κατάσταση στα σχολεία εντάξει και μόνο που για 20 χρόνια ακούμε τα ίδια και τα ίδια από τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων είναι εμφανές πως ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό δεν γίνεται γιατί απλά ουδείς έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει και δεν προσπαθεί να βρει και οικονομικούς πόρους για αυτό περιμένει όλα να τα λύσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά με τρόπο που θεωρούμε πως δεν θα καλύπτει μία Ένωση που μάλλον δεν κατανοεί καν πως ζούμε σε καπιταλιστική κοινωνία αφού οι ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ μας χρεοκόπησαν! 

Ο προσεισμικός έλεγχος θα ολοκληρωθεί σε καμία δεκαετία όσο αφήνετε στα χέρια μιας Τεχνικής Υπηρεσίας που εάν ξεκινήσει μια τεχνική μελέτη,  σήμερα θα την ολοκληρώσει μετά από 12 χρόνια! 


Να ενημερώσουμε πως ο δήμος Ηλιούπολης όχι ΜΟΝΟ έχει χτίσει δομές του μέσα σε δασικές εκτάσεις αλλά ακόμα και σε όσα "κατέχει" δεν έχει εξασφαλίσει νόμιμες άδειες λειτουργίας του! 

Τον βοσκότοπο στον Χαλικάκι τον έχουν "βαπτίσει" Αθλητικό Κέντρο χωρίς να είναι εγγεγραμμένο σε αυτά στην σχετική λίστα της ΓΓΑ. Για την ΔΙΑΝΑ ισχύουν τα ίδια και παραμένει "καθαρό" μόνο το γήπεδο που διαχειρίζεται η ομάδα του ΓΣΗ κοντά στο Μετρό της πόλης μας. 

Άμα γίνει ατύχημα έγινε όπως και στα 5Χ5 ουδείς τιμωρήθηκε για τον θάνατο ενός παιδιού έτσι θα συμβεί και στο μέλλον ή έτσι νομίζουν αφού με τον καινούργιο Ποινικό Κώδικα κινδυνεύουν άπαντες να βρεθούν σε κάποιο κελί! 

Για τους ανεξόφλητους λογαριασμούς σε ΔΕΚΟ ο μόνος που είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου ο "νοικοκύρης" της περιόδου 2011-2019 που άφησε "πλεόνασμα" απλώς τα παράτησε σε ρύθμιση και ο επόμενος άντε να τα πληρώσει! 
Αφού είχε 5.000.000 ευρώ αναρωτιόμαστε γιατί δεν αποπλήρωσε το περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ που ακόμα και σήμερα οφείλει ο δήμος μας σε ΔΕΚΟ; 




Δεν υπάρχουν σχόλια: