ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Βανδάλισαν τα προεκλογικά περίπτερα της ΝΔ σε Νέα Σμύρνη & Γλυφάδα - Καταδικάζει η Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθήνας του κόμματος

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Βανδάλισαν τα προεκλογικά περίπτερα της ΝΔ σε Νέα Σμύρνη & Γλυφάδα - Καταδικάζει η Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθήνας του κόμματος

 

Άγνωστοι βανδάλισαν το προεκλογικά  περίπτερα  της ΝΔ σε Νέα Σμύρνη Γλυφάδα. Οι φωτογραφίες ενδεικτικές του μένους των φασιστών. 


Καμία ΑΝΟΧΗ στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΥΛΟΣ- ΤΕΜΠΗ και ένα σήμα της ΑΝΑΡΧΙΑΣ άφησαν πίσω τους πριν καταστρέψουν σχεδόν ολοσχερώς το προεκλογικό μας περίπτερο του κόμματός μας. 



Το ό,τι άφησαν ένα σύμβολο της ΑΝΑΡΧΙΑΣ δεν σημαίνει ντε και καλά πως έχουν σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο όταν συλληφθούν οι δράστες θα μάθουμε ποιο χρώμα φασισμού υπηρετούσαν! 

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθήνας της ΝΔ 

Καταδικάζουμε με κάθε τρόπο τον βανδαλισμό των εκλογικών περιπτέρων μας στην Γλυφάδα και στην Ν. Σμύρνη! Δειλοί άνθρωποι με αντιδημοκρατική συμπεριφορά καταστρέφουν και βανδαλίζουν. Η Νέα Δημοκρατία δεν πτοείται Πηγαίνουμε μόνο μπροστά !

Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθήνας ΝΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: