Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Όλες οι φυλές της ΝΔ «απογειώνουν» τον Φρέντι Μπελέρη – Πρωτοφανής η στήριξη στο πρόσωπο του προφυλακισμένου για πάνω από 12 μήνες και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόμματος!



Είναι πρωτοφανής η στήριξη που συγκεντρώνεται στο πρόσωπο του προφυλακισμένου για πάνω από 12 μήνες και υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Διονύσιου- Φρέντη Μπελέρη. 
Συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε, όλοι στηρίζουν την υποψηφιότητα Μπελέρη. Και όταν λέμε απ’ όλες τις φυλές της ΝΔ, εννοούμε απ’ όλες.

Από πολλά μέλη της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως οι 2 Αντιπρόεδροι της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, η Ντόρα Μπακογιάννη , οι Υφυπουργοί , Μαρία Κεφάλα, Σοφία Βούλτεψη και Ζέττα Μακρή, ο Υφυπουργός, Γιάννης Κεφαλογιάννης, καθώς και ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Θερμή στήριξη , όμως, λαμβάνει και από πολλά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, όλων των τάσεων: Γιωργος Στύλιος, Κώστας Κατσαφάδος, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γιάννης Πασχαλίδης, Χρήστος Μπουκώρος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Νότης Μηταράκης, Θανάσης Καββαδάς, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Βασίλης Γιόγιακας, Ανδρέας Κατσανιώτης, Στέφανος Γκίκας, Θάνος Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης, Άγγελος Συρίγος.

Στο άρμα Μπελέρη έχουν «ανέβει», όμως και οι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, Δημήτριος Πτωχό, Αλέξανδρο Καχριμάνη και Ιωάννη Τρεπεκλή, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών.

Ταυτόχρονα, όμως, καθοριστική υποστήριξη προσφέρει η Εκκλησία, που ξεκίνησε από τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στη συνάντηση που είχε με τον Πέτρο Μπελέρη και τον τεως Υπουργό Επικράτειας τον Σταύρο Παπασταύρου και συνεχίστηκε μέσα από σειρά Μητροπολιτών ανά την Επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...