ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο κος Καλαρρύτης θεωρεί πως αφού κάλεσαν την ομάδα ΔΙΑΣ για όλα φταίει η κυβέρνηση που δεν τους δίνει απεριόριστα λεφτά να μας κοροϊδεύουν !

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ο κος Καλαρρύτης θεωρεί πως αφού κάλεσαν την ομάδα ΔΙΑΣ για όλα φταίει η κυβέρνηση που δεν τους δίνει απεριόριστα λεφτά να μας κοροϊδεύουν !


Ο δήμος πήρε τηλέφωνο την ομάδα ΔΙΑΣ και το ΔΕΔΔΗΕ άρα το "χρέος" του το έκανε λεφτά να φτιάξει τα σχολικά κτίρια δεν έχει! Συμπέρασμα του "νέου" πως για όλα φταίει η  κυβέρνηση Μητσοτάκη που χρηματοδοτεί με πάνω από 40.000.000 ευρώ τον δήμο μας αλλά αυτά δεν ΕΠΑΡΚΟΥΝ! 

Να τα έλεγε αυτά η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης και ο κος Αλέξανδρος Μπουγάς να το καταλάβουμε αυτός πιστεύει ακόμα στο κράτος - πατερούλης αλλά από παρατάξεις που υπερασπίζονται την Αστική Δημοκρατία δεν περιμέναμε!

Δηλαδή πληρώνουμε πάνω από 1000 ευρώ τον μήνα για μας λένε μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως για όλα φταίει η κυβέρνηση; 

Εάν σε κάτι φταίει είναι που δεν αφαιρεί αρμοδιότητες σε όσους αποδεδειγμένα δεν μπορούν να επιλύσουν τα πιο απλά αλλά θέλουν να κριτικάρουν μια κεντρική διοίκηση που πήρε σκληρές αποφάσεις για να κρατήσει την χώρα εντός Ε.Ε ! 

Το τηλέφωνο της ΔΕΔΔΗΕ και της Αστυνομίας το έχουν και οι καθηγητές των σχολείων που κινδυνεύουν να σακατευτούν από κτίρια που διαλύονται επειδή μάλλον κάποιοι περιμένουν κάποια "Εθνοσωτήριο" για να τους κτίσει καινούργια σχολικά κτίρια! 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κάρολος Ιταλός θεωρεί πως η δουλειά του είναι να κλείνει λακκούβες , εμείς θεωρούσαμε ΚΑΙ θεωρούμε πως οι αιρετοί δεν εκλέγονται   για να κάνουν  τον ανειδίκευτο εργάτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: