Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Γιώργος Χατζηδάκης: Οι νομικοί εκφοβισμοί δεν πτοούν τους αιρετούς


Πρωτόγνωρη για την ιστορία της πόλης και του Δημοτικού μας Συμβουλίου η αποστολή εξώδικου από επαγγελματία που συνεργάζεται με τον Δήμο σε αιρετό της πόλης και συγκεκριμένα στον Δημήτρη Ευαγγέλου επειδή άσκησε το καθήκον του ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Η συγκεκριμένη κίνηση συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά και συνιστά απόπειρα φίμωσης και ποινικοποίησης της πολιτικής κριτικής και της αντιπολίτευσης στον Δήμο μας.
Ακόμα πιο πρωτοφανές είναι όμως το γεγονός πως η Δημοτική Αρχή καταψήφισε το ψήφισμα στήριξης στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου με το σαθρό επιχείρημα πως πρόκειται για μια αντιδικία μεταξύ δύο ιδιωτών! Ο κ. Ψυρρόπουλος με αυτή την πράξη νομιμοποιεί τον εκφοβισμό του Δημοτικού Συμβουλίου από επιχειρηματίες και εξωγενείς παράγοντες. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο συγκεκριμένος επαγγελματίας κατά το παρελθόν υπήρξε υποψήφιος με την παράταξη που διοικεί σήμερα τον Δήμο.

Σύσσωμες οι δημοτικές παρατάξεις και οι πολίτες της πόλης μας οφείλουμε να υπερασπιστούμε την δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση. Αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια η Δημοτική Αρχή να στρέφεται εναντίον του Δημοτικού Συμβουλίου προς όφελος ενός ιδιώτη με τον οποίο έχει οικονομική συναλλαγή ο Δήμος.
 
Προτείνουμε την διεξαγωγή συνέντευξης τύπου με τη συμμετοχή όλων των παρατάξεων ώστε να σταματήσει άμεσα η θεσμική κατηφόρα της Δημοτικής Αρχής και των συνεργατών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...