Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Για να μην βλέπετε πεταμένα ογκώδη παντού , κλαδέματα που αναμένουν να μαζευτούν μήνες και ανοιχτές "χωματερές" όπως το ρέμα της Πικροδάφνης πηγαίνετε για μπανάκι στον Άλιμο!

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Για όσους άρχισαν από τώρα τα μπάνια του καλοκαιριούμια καλή και κυρίως κοντινή επιλογή για τους δημότες μας , είναι ηπαραλία Αλίμου. 

Έχει και ελεύθερη παραλία και παραλία  με είσοδο ( για τους δημότες Αλίμου με ειδική κάρτα μπαίνουν δωρεάν) και ήδη οι παραλίες του όμορου δήμου μας προσελκύουν πολλούς λουόμενους. 






Ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης έχει φροντίσει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιουσία του δήμου του . Ας πάρουν μαθήματα και οι δικοί μας αυτοδιοικητικοί που έχουν καταντήσει "χωματερές" και "ζούγκλες" την τεράστια περιουσία που τους εξασφάλισε με τις "καταλήψεις" της η διοίκηση Κιντή , που έχει μόνο αυτούς τους "αγώνες" να επιδείξει! 

Για τους λόγους αυτούς οι συνεχιστές της παράταξής του εδώ και τρεις δεκαετίες δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν σε δεύτερο γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών στο δήμο μας ενώ ως κόμμα το ΚΚΕ έχει να επιδείξει ολίγους αλλά υπαρκτούς δημάρχους σε δήμους και της Αττικής εκεί όπου στο παρελθόν οι κομμουνιστές δήμαρχοι άφησαν πίσω τους και έργο πέρα από "καταλήψεις"! 


Αυτοί οι "αγώνες" οδήγησαν την πόλη μας στην σημερινή της παρακμή από την οποία και δεν θα βγούμε εάν δεν κατανοήσουμε ως πλειοψηφία πως η ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι πρωτίστως ΤΣΙΜΕΝΤΑ! 

Αυτά για σήμερα επιλέξαμε να μην δημοσιεύσουμε τις πολλές φωτογραφίες που μας έστειλαν με προβλήματα καθαριότητας του δήμου μας αλλά και του απεριποίητου πρασίνου και να σας στείλουμε για μπάνιο σε όμορο δήμο μας όσο πιο μακριά μένετε από την πόλη μας τόσο το καλύτερο για εσάς. 

Άλλωστε η κατάσταση εδώ δεν αλλάζει και ούτε ενδιαφέρεται και ουδείς εμείς εδώ ως δήμος έχουμε ως προτεραιότητά μας να περιμένουμε να μας λύσει τα προβλήματά μας η κεντρική διοίκηση κάτι που δήμαρχοι σαν τον κ. Κονδύλη δεν το θεωρούν πιθανό αγωνίζονται και έχουν πετύχει να δημιουργήσουν έναν δήμο πολύ καλύτερο από τον δικό μας σε θέματα όπως καθαριότητα, πράσινο, οδοφωτισμός και εξυπηρέτηση από τις δημοτικές υπηρεσίες. 

Αυτοί μπορούν με λιγότερους εργαζόμενους επειδή έχουν για δήμαρχο έναν Κονδύλη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...