Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Νέο τροχαίο στην διασταύρωση Παύλου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

 


Από ανάρτηση στο facebook του συνδημότη μας επιχειρηματία ( ιδιοκτήτης του Ψήνω & Μεθώ) κ. Νίκο Αρβανίτη μάθαμα πως συνέβη και νέο τροχαίο στη γνωστή πλέον διασταύρωση καρμανιόλα Παύλου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου. 

Ο κος Νίκος Αρβανίτης ενεργά εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να κινητοποιήσει τους αρμοδίους για να δοθεί κάποια λύση ( είχαν μαζευτεί και αρκετές υπογραφές συνδημοτών μας για το συγκεκριμένο θέμα ) ώστε να υπάρξει πίεση προς την Περιφέρεια Αττικής και δευτερευόντως τον δήμο Ηλιούπολης  ώστε να γίνουν  όλες τις απαραίτητες ενέργειες πριν θρηνήσουμε θύματα. 

Κάποιες διαγραμμίσεις στο οδόστρωμά  έγιναν πριν κάμποσο καιρό  αλλά  όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο συνδημότης μας στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook δεν δείχνουν να είναι αποτελεσματικές.

Ο κος Αρβανίτης  εκφράζει και την πικρία του αφού διαπιστώνει πως λίγοι τελικά έμειναν να ενδιαφέρονται





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...