Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Σε Αλιμιώτικα χέρια το 7ο τρόπαιο του Παναθηναϊκού



Σε πελάγη ευτυχίας ζουν η Αγάπη Αθανασίου (εντεταλμένη σύμβουλος Ευρωπαϊκών και διεθνών συμπράξεων του Δήμου Αλίμου), ο σύζυγός της Βασίλης Σίμτσακ (μέλος του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού και πρώην μπασκετμπολίστας) και τα δύο τους παιδιά, ο Στέργιος και ο Δημήτρης.
Ο Βασίλης, τα τελευταία 10 χρόνια είναι δημότης Αλίμου. Η Αγάπη που ήταν δίπλα του, στο Βερολίνο, περιγράφει στο Notia.gr, την αξέχαστη εμπειρία που έζησε:

“Με θυμάμαι αρκετά μικρή να παρακολουθώ και να υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό. Με θυμάμαι να πανηγυρίζω με τα καλάθια του Αλβέρτη του Διαμαντίδη και τις νίκες και τα τρόπαια της ομάδας .

Στις 22/05 είχα την χαρά και την τιμή να συνοδεύσω τον σύζυγο μου Βασίλη Σίμτσακ, στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο για το Final Four 2024. Εκεί που όταν ήμουν μικρή και μέχρι και πέρσι μπορούσα να τα βλέπω μόνο από την τηλεόραση.

Μια τεράστια και αξέχαστη εμπειρία ζωής για εμάς και τα παιδιά μας, τον Στέργιο και τον Δημήτρη, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μαζί μας, όμως μου έδωσαν να φοράω για γούρι το καπέλο τους με το σήμα του Παναθηναϊκού και την ευχή να φέρουμε το τρόπαιο σπίτι. Και πώς να χάσεις με αυτό το καπέλο


;

Η ομάδα έκανε δυο εξαιρετικές εμφανίσεις. Στις 26/05/2024 σηκώσαμε το τρόπαιο μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μετά από έναν απίστευτο αγώνα με την Real. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς συνέπειας και στοχοπροσήλωσης όλης της ομάδας .

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έδωσε τρομερό παλμό στους αγώνες, ήταν πραγματικά ασταμάτητοι. Όπως και η υποδοχή εδώ στην Αθήνα. Ανεπανάληπτες εικόνες, τρομερές εμπειρίες πραγματικά.



Στο λόμπι του ξενοδοχείου όλες, τις μέρες μπορούσες να συναντήσεις τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ήταν όλοι εκεί! Ήταν πραγματικά πέρα από κάθε φαντασία!


Συγχαρητήρια στην ομάδα, συγχαρητήρια στον κόσμο της, συγχαρητήρια διπλά στον Βασίλη, γνωρίζω πολύ καλά ποσό δούλεψε, πόσο έχει δουλέψει όλα αυτά τα χρόνια, πόσο προσπάθησε, πόσο διψούσε. Μας έκανε όλους περήφανους.

Τα παιδιά μας και οι οικογένειές μας περίμεναν να γυρίσουμε για να μας συγχαρούν και να πάρουν το κύπελλο αγκαλιά. Και εμείς ανυπομονούσαμε να βρεθούμε πλάι τους.

Τα βλέπαμε στην τηλεόραση, και τώρα τα ζούμε σπίτι μας. Απίστευτο!!!”




ΠΗΓΗΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...