Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Με απευθείας ανάθεση έδωσε η διοίκηση Ψυρρόπουλου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Γρηγορέας για 30 ημέρες το Δημοτικό Θέατρο στο Άλσος Κιντή στον πρώην υποψήφιο της παράταξής τους κ. Χρήστο Τριπόδη!


Ο κος Χρήστος Τριπόδης με τον Βασίλη Βαλασόπουλο

Αυτοί που φώναζαν ψευδώς κατηγορώντας την παράταξη Χατζηδάκη για τις απευθείας αναθέσεις , η παράταξη  δηλαδή "Πρώτα η Ηλιούπολη" που επί δημαρχίας Βαλασόπουλου  είχαν γίνει πολύ περισσότερες,  επέστρεψε για να "χαρίσει" για 30 μέρες το δημοτικό  θέατρο του Άλσους "Δημήτρη Κιντή" με ευτελές ΤΙΜΗΜΑ στον πρώην υποψήφιο της παράταξης της το 2014 & το 2019  κ. Χρήστο Τριπόδη! 

Δείτε και τη  σχετική απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης κάνοντας κλικ εδώ 

Σας ανεβάζουμε και από τοπικό site το ψηφοδέλτιο της παράταξης "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" του 2019 κάντε κλικ εδώ 

"Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει"  όπως σωστά αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη- Φωτεινή πόλη" του κ. Δημήτρη Ευαγγέλου δες ΕΔΩ  στηλιτεύοντας την απέραντη υποκρισία όσων ψήφισαν από την ίδια παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" πως δεν θα  εκχωρούσαν κάτω από  800 ευρώ ανά παράσταση το δημοτικό  θέατρο του δήμου μας , αλλά  τώρα το δίνουν  στον δικό τους πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο   κ. Τριπόδη με τα μισά  χρήματα!

Η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Ευαγγέλου που έχουμε αναρτήσει εδώ και μέρες καταλήγει.


"Ένας από τους υπογράφοντες τον κανονισμό του 2015, είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης της εταιρείας που ζήτησε το θέατρο αντί πινακίου φακής(!!!). Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας και πρώην στέλεχος της παράταξης του κ. Ψυρρόπουλου ήταν μέλος Δ.Σ. του τότε ΠΑΟΔΗΛ και ψήφισε τον κανονισμό, ωστόσο 9 χρόνια αργότερα, τον αγνοεί και ζητά το θέατρο σχεδόν στη μισή τιμή. Με απλά λόγια: Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει..." 

Γιατί δεν σας αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του συνυποψηφίου του τωρινού Αντιδήμαρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Γρηγορέα; 

Μάλλον γιατί συμβουλεύονται τους λάθος νομικούς,  αφού ο πολίτης δικαιείται να μάθει ποιος πήρε τι και με ποιο τίμημα όταν πρόκειται για χρήματα της Ελληνίδας και του Έλληνα φορολογούμενου. 



Αυτό λοιπόν είναι  το "νέο" που ψηφίσατε στις κάλπες του Οκτωβρίου , αυτούς εμπιστευθήκατε παρά τα δημοσιεύματα μεγάλων ΜΜΕ για θέμα που αφορούσε τον επικεφαλής της παράταξης τους , αυτά θα βλέπετε να γίνονται αφού εσείς το επιτρέψατε με την ΨΗΦΟ σας . 

Ελπίζουμε όσοι καλοπροαίρετα συνέδραμαν με την στήριξή τους προεκλογικά συνεργαζόμενοι , να μας διαβάζουν και να επανορθώσουν στις κάλπες του 2028,  γιατί σίγουρα δεν έβαλαν "πλάτη"  για να συμβαίνουν αυτά! 



Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του 2014 της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" σε  αυτό που ήταν συνυποψήφιός τους και ο κος Βασίλης Στίγκας,   αλλά τότε ήταν σε κόμμα του αποκαλούμενου δημοκρατικού τόξου,  άρα που να ήξεραν τι θα συμβεί στο μέλλον ; 



Λίγο πιο κάτω στο βίντεο έρχεται και η αποθέωση από τους παραβρισκόμενους στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον μετέπειτα "αποστάτη" κ. Γιώργο Χατζηδάκη! Τότε ήταν καλός μετά έγινε το "μαύρο" πρόβατο! 

Ένα βίντεο στο οποίο οι αφελείς έκοψαν τις κοινοποιήσεις λες και δεν μπορούμε να στείλουμε τους αναγνώστες μας ,να το παρακολουθήσουν απευθείας από το youtube κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Το ίδιο κάνουν και με τα τωρινά δημοτικά συμβούλια ποντάροντας πως όσο λιγότεροι τα παρακολουθούν τόσο λιγότερο θα φαίνεται η "γύμνια" των  επιχειρημάτων που έχουν. 

Το "κόλπο" το έχουν ξαναπαίξει και το 2010 όταν ως παράταξη ήρθαν σε θέση ευθύνης ρίχνοντας  τόνους λάσπης κατά της διοίκησης Αναγνώστου , και παρέσυραν ακόμα και εμάς μη προσκομίζοντας ΠΟΤΕ μισό στοιχείο πέρα από ένα οικονομικό άνοιγμα . 

Εκτός και εάν η Ελληνική Δικαιοσύνη ήταν "τυφλή" και ΔΕΝ  είδε  όσα με ορκωτούς λογιστές που πληρώσαμε και πληρώνουμε θεώρησαν πως θα μπορούσαν να κάνουν το ΜΑΥΡΟ- ΑΣΠΡΟ και να εμφανίσουν μια διοίκηση ως "διεφθαρμένη". 

Η διοίκηση όμως Αναγνώστο  αυτό που αυτοί τώρα πράττουν,  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ούτε να το σκεφτεί. Και η δική της  "κακοδιαχείριση"   αποδείχθηκε πως ήταν τελικά οι μισθοί εργαζομένων! 

Οι περισσότεροι εργαζόμενοι  άλλης κομματικής προέλευσης,  για να λέμε και τα παράπονά μας εμείς που δεν πιστεύουμε σε λογικές πάνω από κόμματα και χρώματα,  και θεωρούμε επιζήμιες για το "κοινό καλό" συνεργασίες που γίνονται με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον. 

Τώρα ας τους κρατήσουν τους συμβασιούχους εργαζομένους  οι της διοίκησης στις εργασίες τους , και φεύγοντας το 2028 με τα μαθηματικά που αποδεικνύουν πως ξέρουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια θα αφήσουν πραγματικά άδεια ταμεία και όχι τα 2.500.000 ευρώ που τους άφησε ο πρώην δήμαρχος κος  Χατζηδάκης , και τους φαίνονται και λίγα! Και τα άφησε χωρίς τον "μπαμπούλα" των ΘΕΣΜΩΝ και ήταν αυτός Αντιδήμαρχος Οικονομικών όταν ο πρώην δήμαρχος κος Βαλασόπουλος με τον "μπαμπούλα" και την Τρόϊκα πάνω από τα κεφάλια τους άφησε όντως παραπάνω! 

Μας λυπεί το γεγονός πως παρατάξεις που ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης,  δεν έβγαλαν μισή ανακοίνωση για το ΕΥΤΕΛΕΣ ΤΙΜΗΜΑ,  κάτι που ελπίζουμε πως θα πράξουν ως οφείλουν έναντι όσων τους ψήφισαν στις κάλπες του 2023. 

Ανακοινώσεις έως τώρα για το σοβαρό θέμα κακοδιαχείρισης είχαμε από τις παρατάξεις του κ. Ευαγγέλου και του κ. Παπαδάτου που αφού το ξεκίνησαν , ας δουν και με τι τιμήματα εκχωρούνται άλλες δομές του δήμου μας όπως π.χ το δημοτικό μας αναψυκτήριο και διάφοροι αθλητικοί χώροι! 

Εάν θέλουν να γίνουν ωφέλιμοι για την πόλη έστω και εάν δεν  το εκτιμήσουν οι συνδημότες μας,  πρέπει να γίνουν "κακοί" . Άλλωστε όπως είχαμε τονίσει πολλάκις φορές και πριν τις εκλογές στους επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης ΚΑΠΟΙΟΙ που εδώ και μία 15ετία αποτελούν προνομιακούς προμηθευτές του δήμου μας δεν θα τους ψηφίσουν,  εκτός και τους τάξουν πιο ΤΖΑΜΠΑ  εκχωρήσεις 

Αλλά πλέον όπως μας ενημέρωσε  ο κος Ψυρρόπουλος ο δήμος μας είναι στα πρόθυρα χρεοκοπίας! (απόλυτα ψευδές ) ,  αλλιώς δεν θα έκανε  ό,τι μπορεί για να τον οδηγήσει σε αυτή  γρηγορότερα ! 

Παρά να χρεοκοπήσει η πατρίδα από τέτοιες πρακτικές , χίλιες φορές να χρεοκοπήσει ο δήμος μας ! Να μπει σε επιτροπεία,  αφού αυτοί δεν τα καταφέρνουν. 

 Στο ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα,  πως επειδή τέτοιοι ήταν πάντα,  το κόμμα τους διαλύθηκε.

 Τα ορφανά του Ανδρέα Παπανδρέου συνεχίζουν στο "ΤΣΟΒΟΛΑ δώστα όλα"  με την διαφορά πως επειδή αυτά δεν είναι αρκετά,  φτάνουν μόνο για τους "συντρόφους" τους! 

Ελπίζουμε εκεί στην Πειραιώς που μας διαβάζουν,  να ενημερώσουν τους αρμόδιους υπουργούς να είναι φειδωλοί στη χρηματοδότηση ενός δήμου που μόνο υπό επιτροπεία και όταν υπήρχαν οι ΘΕΣΜΟΙ να ελέγχουν και να μην επιτρέπουν ζημιογόνους ισολογισμούς ,  μπόρεσε να ξοδεύει λιγότερα από όσα μαζεύει! 

Το μαζεύει σχετικό αφού στην ετήσια κρατική χρηματοδότηση ποντάρουν οι διοικήσεις και δεν σκέφτονται κανέναν άλλο τρόπο να αξιοποιήσουν την "τεράστια" περιουσία που κερδήθηκε και "κατοχυρώθηκε" με τόσους "αγώνες". Δεν θα αναφερθούμε σε αυτά τα έχουμε γράψει και η Ιστορία ήδη διαψεύδει ΜΥΘΟΥΣ με τους οποίους επί δεκαετίες πορεύτηκαν για ΙΔΙΟΝ πολιτικό και όχι μόνο όφελος,  αυτοδιοικητικοί της πόλης μας! 

Τώρα βρισκόμαστε στην περίοδο που θα μας λένε στα δημοτικά συμβούλια πως παρέλαβαν "καμένη"  γη αλλά θα δίνουν με απευθείας αναθέσεις το δημοτικό θέατρο για μόλις 420  ευρώ ανά παράσταση! Βέβαια επειδή θα ανεβάσουν μόλις 25 παραστάσεις μιλάμε για τέτοιο ποσό. 

Γιατί  το θέατρο για 30 μέρες θα το δεσμεύσουν άρα έχουν ένα θέατρο 1200 θέσεων για μόλις 350 ευρώ την ημέρα,  αφού θα πληρώσουν όπως αναφέρεται στο έγγραφο που ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ συνολικά μαζί με ΦΠΑ 10.500 ευρώ! 

Εάν έχουμε "πετύχει" να εκμισθώνουμε το δημοτικό αναψυκτήριο μετά την αύξηση που έκανε η διοίκηση Χατζηδάκη για 550 ευρώ τον μήνα δεν το λες και άσχημο ! Άρα μάλλον το θέμα είναι η επιλογή προσώπου αφού δεν έχουμε "συγκινήσει"  και κανέναν 12 χρόνια τώρα που γράφουμε πως τα πάντα ο δήμος μας τα εκμισθώνει με ΕΥΤΕΛΗ τιμήματα , ενώ η ΔΩΡΕΑΝ παραχωρήσεις σε συλλόγους που "προωθούν" τον πολιτισμό είναι ο κανόνας και όχι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ! 

Δεν βαριέσαι το 2028 θα φύγουν και αυτοί ό,τι προλάβουν ας κάνουν!  





Έτσι χαλάμε και οι φιλίες αφού στη Δημοτική Επιτροπή η παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" καταψήφισε αυτή την παραχώρηση. Για τον κ. Μπουγά που η παράταξη του το 2016 είχε βγάλει ανακοίνωση  εναντίον μας κατηγορώντας εμάς για ΦΑΣΙΣΜΟ 8 χρόνια μετά όλο και περισσότεροι κατανοούν ποιοι είναι τελικά όσοι δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία και όσοι ήδη φοβούνται πως θα έχουν την "τύχη" της Χρυσής Αυγής !

Γιατί στο ΚΚΕ  αναμένουν ακόμα ένα αρνητικό για αυτούς εκλογικό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές ! Τώρα γιατί κατεβαίνουν αφού είναι κατά της Ε.Ε και των θεσμών της,  θα σας πουν ό,τι λένε και τα ορφανά του άλλου άκρου! 

Η αλήθεια είναι πως κατεβαίνουν για να εξασφαλίσουν τα περίπου 15.000 ευρώ με τα οποία αμείβεται ο ευρωβουλευτής , και σωστά για εμάς η "υψηλή" αμοιβή τους αφού αυτοί  παίρνουν αποφάσεις που αφορούν δισ ευρώ επιχορηγήσεων που δίνει η Ε.Ε στα κράτη-  μέλη της κάθε χρόνο! Εάν δεν μπορούμε να "σταθούμε στα πόδια μας"  ως χώρα με αυτά , φανταστείτε τι θα είχε συμβεί εάν κάποιοι αφελείς μας έβγαζαν από αυτήν! Γιατί η χώρα μας σίγουρα δεν είναι Μεγάλη Βρετανία και έως σήμερα έχει πάρει πολλαπλάσια από όσα έχει συνεισφέρει σε μια Οικονομική Ένωση . Άλλωστε μέσω της συμμετοχής μας σε αυτή είδαμε να υλοποιούνται στην χώρα μας μεγάλα έργα ! 




ΥΓ: Εμείς δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως δημοτικές παρατάξεις που δεν λένε προεκλογικά πόσο θα ενοικίαζαν οι ίδιες δομές του ΔΗΜΟΥ θα το πράξουν σε καλύτερες τιμές,  όταν έρθουν στη διοίκηση και το λέμε γιατί τους βλέπουμε μέσα στα δημοτικά συμβούλια να μην τους αφορά και ιδιαίτερα πως ο δήμος πετάει κάθε χρόνο πάνω από 10.000.000 ευρώ στον ΤΟΜΕΑ της ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για να είναι η πόλη μας στα σημερινά της χάλια! 

Γνωρίζουμε άλλωστε πως οι δημότες μας θα επιβραβεύσουν την διοίκηση που βοήθησε με αυτό το ευτελές τίμημα έναν δικό της πρώην υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και συνδημότη μας,  ΔΕΝ έχουμε καμία αυταπάτη πως το ΘΕΜΑ αυτό , οι μισοί τουλάχιστον συνδημότες μας  θα το δουν ως θετικό της νέας διοίκησης! 

Πως ξέρει δηλαδή και εκτιμά όσους στάθηκαν στο πλευρό της σε "δύσκολες" στιγμές! Γιατί το παίζουμε; Μα για να σας δείξουμε πως η αντιπολίτευση που έφερε αυτό το θέμα , δεν την ενδιαφέρει πόσα πετιούνται σε μια άχρηστη δομή όπως το κατά ευφημισμό "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" ούτε την ενδιαφέρει εάν ο δήμος μας προσλάβει άλλους 200 εργαζομένους ακόμα και  δανειζόμενος για να τους πληρώσει , και οδηγηθεί σε χρεοκοπία. 

Δεν ενδιαφέρονται για κτίρια που έχει παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ ο δήμος μας για γραφεία κάθε λογής συλλόγου και θεωρεί  ΑΦΕΛΩΣ πως οι πολλοί δεν θα προστρέξουν να γίνουν αύριο κιόλας μέλη της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη",  για να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης. 

Μάλιστα υποψιαζόμαστε πως στο επόμενο θέμα που θα αναγκαστούμε να βγάλουμε όπως συνέβη πάμπολες φορές και στο παρελθόν και δεν αφορά "ψιλά",  άπαντες θα αδιαφορήσουν! Γιατί το πρόσωπο αυτό χαίρει την εκτίμηση των περισσοτέρων και έγινε και ΔΕΞΙΟΣ από το 2019 και ύστερα έως ότου πέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και επιστρέψει στο κόμμα μέσω του οποίου αναδείχθηκε! 

Άλλωστε φανταζόμαστε πως όχι μόνο 20 ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις θα υπάρξουν αλλά πολύ περισσότερες από την εταιρία που πήρε το δημοτικό μας θέατρο για έναν μήνα,  και το θέμα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τους περισσότερους που θα το διαβάσουν,  γιατί αυτά στο δήμο μας είναι η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ και όχι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ εδώ και μία 15ετία. 

Για να μην μιλήσουμε για τις "καλές" εποχές και στεναχωρήσουμε και άλλους! 

Οι θεατρικές παραγωγές της ΜΕΘΕΞΙΣ είναι επιτυχημένες ( για να μην θεωρήσει κανείς πως τα έχουμε με την συγκεκριμένη εταιρία) και μάλιστα είχαμε παρακολουθήσει μία συνεργασία τους με τον Αρκά (διάβασε σχετικά εδώ  ) και θεωρούμε δεδομένο πως οι συνδημότες μας θα μείνουν ευχαριστημένοι από τις παραστάσεις που θα ανέβουν. Άλλωστε την "παράσταση" που βλέπουμε εδώ και τέσσερις μήνες μέσα στα δημοτικά συμβούλια μια πλειοψηφία του 60% την επέλεξε μην έχει κανείς για αυτό ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!  Όπως επίσης έδωσε και τα ποσοστά στους "κομπάρσους" που εάν συνεχίσουν να ασχολούνται με τα "ψιλά" και δεν φέρουν δική τους διαφορετική ατζέντα είτε θα οδηγήσουν σε ακόμα μία πενταετία Ψυρρόπουλου είτε σε κάποιον άλλο από όσους ανέδειξε η διοίκηση Βαλασόπουλου! Γιατί στα ΔΕΞΙΑ δεν βλέπουμε ΦΩΣ,  και από Οκτώβριο και μετά μάλλον θα πέσει και περισσότερο σκοτάδι! 

Άλλωστε σε αυτοί την πόλη όλοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είναι,  με ΔΕΞΙΕΣ τσέπες! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...