Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης από Πάτρα: Αγωνιζόμαστε για να έχουν τα νέα παιδιά καλύτερες δυνατότητες προκοπής στον τόπο τους


Στην Πάτρα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του ενόψει των ευρωεκλογών με τον πρωθυπουργό να ζητά την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες της 9ης Ιουνίου για να ακούγεται πιο δυνατή η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη.
«Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή άκρατων ελλειμμάτων, του άκρατου λαϊκισμού και των λεφτόδεντρων που δεν υπάρχουν. Δεν θα γυρίσουμε εκεί» διεμήνυσε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού στην Πάτρα
 



Θα στείλουμε μήνυμα στις Ευρωεκλογές ότι το μήνυμα της Ελλάδας θα ακούγεται πιο έντονη στα κέντρα των αποφάσεων.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν τον δύσκολο δρόμο των Πανελλαδικών για να διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο πανεπιστήμιο και τελικά καλύτερες δυνατότητες προκοπής στον τόπο τους. Γι αυτά τα παιδιά αγωνιζόμαστε και καλούμε τους 17αρηδες να ψηφίσουν γιατί όσα θα γίνουν στην Ευρώπη τους αφορούν.

Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στη χώρα να επιστρέψει σε μια εποχή άκρατων ελλειμμάτων, άκρατου λαϊκισμού και λεφτόδεντρων που δεν υπάρχουν. Δεν θα γυρίσουμε εκεί.

Ξέρουμε ότι ορισμένες φορές θα είμαστε δυσάρεστοι. Καλύτερα να σας λέμε τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε παρά να σας κοροϊδέψουμε ξεδιάντροπα όπως κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Διαπραγματευτήκαμε και φέραμε πίσω 36 δισ. από την Ευρώπη. Το αποτύπωμα της Ευρώπης είναι παντού ορατό. Γι αυτό είναι σημαντικό η κυβέρνηση να έχει ισχυρή εντολή να διαμορφώσει ευρωπαϊκές εξελίξεις προς όφελος των Ελλήνων και των Ελληνίδων

Ποτέ δεν είπαμε ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά υπάρχει κανείς που μπορεί να πει ότι η Ελλάδα δεν είναι καλύτερη σε σχέση με το 2019;

Αυτό που κάνουμε είναι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Έχω κουραστεί την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για την "αλαζονεία του 41%". Αυτό είναι προσβλητικό για εσάς, εσάς προσβάλει. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα να κάνουμε την καθημερινότητα σας καλύτερη.

Η αριστερά που είναι κόντρα στα ολιγοπώλια δεν λέει τίποτα.

Εμείς βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομμάτικό.

Θέλω να σας ζητήσω να συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές. Υπάρχει ο κίνδυνος της αδιαφορίας επειδή αυτές οι ευρωεκλογές δεν γίνονται μαζί με δημοτικές όπως το άλλαξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δώστε μου τη δύναμη να πηγαίνω στην Ευρώπη για λέω ότι είμαι ο πρόεδρος του ισχυρότερου κεντροδεξιού κόμματος στο ΕΛΚ όχι για να τονώσουμε τον εγωισμό μας αλλά για να διεκδικήσουμε περισσότερα. Πάτε στην παραλία αλλά φροντίστε να πάτε να ψηφίσετε πριν ή έστω μετά.

Θέλω να βλέπω ανάμεσά σας το γαλάζιο της ΝΔ και της ελληνικής σημαίας αλλά και να βλέπουμε περισσότερα κόκκινα μπλουζάκια είναι εντάξει γιατί πανηγυρίζουμε τη νίκη του Ολυμπιακού.

Πάμε να σκοράρουμε το τρίποντο μετά τις δύο εκλογικές νίκες, πάμε να κρατήσουμε την Αχαΐα γαλάζια και να στείλουμε το μήνυμα ότι συνεχίζουμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...