ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Συμβαίνει τώρα Πλατεία Φλέμινγκ: Κάποια εκλογικά περίπτερα ανοιχτά και κάποια άλλα ερμητικά κλειστά αφού η σιγουριά της ΝΙΚΗΣ οδηγεί σε χαλαρότητα!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Συμβαίνει τώρα Πλατεία Φλέμινγκ: Κάποια εκλογικά περίπτερα ανοιχτά και κάποια άλλα ερμητικά κλειστά αφού η σιγουριά της ΝΙΚΗΣ οδηγεί σε χαλαρότητα!


Κλειστό το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Φλέμινγκ (Τετάρτη 22/5/2024) με ανοιχτά τα διπλανά του εκλογικά περίπτερα,  αφού μάλλον η σιγουριά της ΝΙΚΗΣ της ΝΔ στις προσεχείς Ευρωεκλογές  ή η έλλειψη "εθελοντών" δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι πρωινές βάρδιες. 

Το κλίμα άλλωστε στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης δεν είναι και ό,τι καλύτερο αφού για ακόμη μια φορά στις δημοτικές εκλογές ηττηθήκαμε , κάτι που θα φανεί και στα αποτελέσματα που θα πετύχει η ΝΔ στον δήμο μας. 

Πρώτη επιλογή για εμάς στις προσεχείς κάλπες η εκλογή του Έλληνα Ομογενή Φρέντι Μπελέρη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και θεωρούμε πως θα καταφέρουμε να μαζέψουμε και στον δήμο μας τον αναγκαίο αριθμό ψήφων , για την εκλογή του. 

Η απήχηση του άλλωστε δεν περιορίζεται στο κομματικό μας ακροατήριο, και άνθρωποι που δεν μας είχαν ψηφίσει στις Ευρωεκλογές του 2019,  αλλά ούτε στις βουλευτικές του 2023 θα ψηφίσουν για ξανά τη ΝΔ αφού πέτυχε και τον ενέταξε στο Ευρωψηφοδέλτιο της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: