ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η αδειοδότηση της " Αγίας Ταβιθά" θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες δεσμεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Γιάννης Πούλος

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Η αδειοδότηση της " Αγίας Ταβιθά" θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες δεσμεύτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Γιάννης Πούλος

Η ολοκλήρωση της αδειοδότησης στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η Αγία Ταβιθά" θα ολοκληρωθεί σε δύο μήνες ήταν η απάντηση του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κ. Πούλου στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή που ρώτησε σχετικά. 

Εμείς απλώς να υπενθυμίσουμε πως ο κος Πούλος υπήρξε και Αντιδήμαρχος της προηγούμενης διοίκησης άρα το να ρίχνει ευθύνες σε όσους συμπορεύτηκε επί τρεισήμισι χρόνια δεν νομίζουμε πως γίνεται πιστευτό και από κανέναν ! 

Ουσιαστικά ερωτήματα βέβαια για μια δομή που μας στοιχίζει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για να φιλοξενεί ελάχιστους υγιείς ηλικιωμένους δεν ακούσαμε από κανέναν δημοτικό σύμβουλο. 

Τα έχουμε γράψει ξανά ο δημότης θα έπρεπε να τα γνωρίζει , όταν χρειαστεί να εξυπηρετηθεί από μια τέτοια "δομή" θα τα πληροφορηθεί,  δεν μπορούμε να επανερχόμαστε σε όσα έτσι και αλλιώς δεν ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα τους συνδημότες μας που πιστεύουν στα λεφτόδενδρα! 

Εάν κάποιοι ελάχιστοι ενδιαφέρονται η "δομή"  που λειτουργεί χωρίς την σχετική άδεια θα αποκτήσει σε δύο περίπου μήνες. 

Άλλωστε η δομή διατηρείτε για να πληρώνεται πενταπλάσιος  αριθμός εργαζομένων από τα άτομα που "φιλοξενεί"! 

Δείτε και ένα ωραίο διαφημιστικό ρεπορτάζ της προηγούμενης διοίκησης τις "καλές εποχές" που φιλοξενούσε 6 υγιείς ηλικιωμένους "συνδημότες" μας. Τα εισαγωγικά ας τα ψάξουν όσοι τάχα ενδιαφέρονται για το "καλό" της πόλης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: