Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ κος Βασίλης Σακελλάρης επισκέφθηκε την πόλη μας!



Στην φωτογραφία ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Βασίλη Σακελλάρη που επισκέφθηκε σήμερα την πόλη μας. 

Ποιος είναι ο κος Σακελλάρης


Ο Βασίλης Σακελλάρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1993. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακό στα Οικονομικά και τη Διοίκηση του τομέα Υποδομών από το University College London. Έκτοτε ζει και εργάζεται στο Λονδίνο στους τομείς της ενέργειας, των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και μεταφορών, αρχικά στη μεγαλύτερη εταιρία διανομής φυσικού αερίου και έπειτα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων με έμφαση την ενεργειακή μετάβαση, τη στρατηγική και το μετασχηματισμό εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας.

Πλέον είναι στέλεχος του Οργανισμού Αυτοκινητοδρόμων του Ηνωμένου Βασιλείου, στον τομέα της εξοικονόμησης και βελτιστοποίησης κόστους κατασκευαστικών έργων.

Το 2014 εκλέγεται Αντιπρόεδρος της φοιτητικής οργάνωσης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EDS) για δύο θητείες, ενώ το διάστημα 2021-2022 συμμετέχει για πρώτη φορά στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων.




Παράλληλα, το 2021 εξελέγη Ταμίας της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) και τον Ιούνιο του 2022 ορίζεται Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ.

Τον Ιούνιο του 2023, εκλέγεται αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας του ΕΛΚ.

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο κος Βασίλης Σακελλάρης είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματός μας και έχει την στήριξη των νεολαίων μας. Καλή του επιτυχία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...