Κυριακή 26 Μαΐου 2024

“Έξαλλος” ο π. Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Σταύρος Γεωργάκης: Καταγγέλλει εργαζόμενο δημόσια για πράξη Βεβήλωσης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης!


Ο κ. Σταύρος Γεωργάκης προσβεβλημένος από τέτοιες φασιστικές κινήσεις που αποτελούν προσβολή για το έργο, αλλά και για την ιστορία που άφησε ο τ. Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Θεόδωρος Γεωργάκης και αδερφός του, απειλεί να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα προκειμένου να αποκατασταθεί η πράξη βεβήλωσης.

Τη βεβήλωση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης καταγγέλλει στο Δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης στις 23/05/2024 ο π. Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρος Γεωργάκης και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» όπου κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης.

Ολόκληρη η καταγγελία:
Σε έντονο ύφος χαρακτηριστικά αναφέρει, κάποιος που εργάζεται στο Μουσείο, ένας τύπος γραφικός, φασίστας, τεμπέλης και με πολλούς άλλους χαρακτηρισμούς, που εργάζεται παράνομα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και δεν τον ενοχλήσαμε τόσα χρόνια, παράνομα, κατέβασε την ταμπέλα έξω από το Μουσείο, η οποία αναγράφει ποιος έφτιαξε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.
Αυτό κ. Δήμαρχε είναι βεβήλωση


Απαιτώ. Σε περίπτωση που δεν αποκατασταθεί η πράξη βεβήλωσης θα στραφώ και εναντίον του κυρίου και εναντίον οποιουδήποτε φέρει την ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...