Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Σταύρος Γεωργάκης: Κάποιος που εργάζεται στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ένας τύπος γραφικός , παλιάνθρωπος , υπάνθρωπος, φασίστας , τεμπέλης και παράνομα προσληφθείς χρόνια και δεν τον ενοχλήσαμε, κατέβασε την ταμπέλα που έγραφε ποιος έφτιαξε το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης !




Έχουμε φτάσει στο σημείο δημοτικοί υπάλληλοι ( η ΣΟΒΙΕΤΙΑ όπως ορθώς τους αποκαλούμε εμείς) να κατεβάζουν πινακίδες των ευεργετών τους ("στέγασαν" και αυτούς)   θεωρώντας πως μπορούν να ξαναγράψουν την ΙΣΤΟΡΙΑ αυτής της πόλης ,με τον δικό τους ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο! 

Και όταν ένας δημοτικός σύμβουλος συγκεκριμένα ο κος Σταύρος Γεωργάκης φέρνει το ΘΕΜΑ στο δημοτικό συμβούλιο ξεκινάει ένας απίστευτος καβγάς για άλλο θέμα αφού ο δήμαρχος τάχα  "αγνοεί" ποιος κατέβασε την πινακίδα από το "Μουσείο" Εθνικής Αντίστασης και "απειλεί"   πως θα κατεβάσει κάποια που ανέβηκε με απόφαση δημοτικού συμβουλίου,  άρα για να κατέβει χρειάζεται νέα από το νέο δημοτικό συμβούλιο που όλες και όλοι έχουν διαπιστώσει πως είναι χειρότερο από το προηγούμενο! 


Μέχρι και εμείς που χρόνια τα παρακολουθούμε,  δεν έχουμε ξαναδεί διοίκηση να μην απαντάει σε ΤΙΠΟΤΑ . Πέντε μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η μόνιμη επωδός της είναι πως παρέλαβε ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ! 


Ήδη πληρώνει πέντε μήνες μισθούς δημοτικών υπαλλήλων που στοιχίζουν πάνω από 1.000.000 μηνιαίως αλλά κατά τα άλλα  στα ταμεία του δήμου δεν  ΕΙΧΑΝ  αφήσει οι προηγούμενοι χρήματα! 

Ανάμεσα σε αυτούς που πληρώνει και αυτός που αυθαίρετα κατέβασε την συγκεκριμένη πινακίδα αφού ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου! 

Δεν ξέρουμε πότε θα απαντήσει η διοίκηση Ψυρρόπουλου στον κ. Σταύρο  Γεωργάκη για το ποιος δημοτικός υπάλληλος  και με εντολή; ποιου κατέβασε  την  πινακίδα στο Μουσείο ( κατά ευφημισμό ) Εθνικής Αντίστασης πάντως , το να την πήρε ο αέρας την πινακίδα,   όπως την Ελληνική σημαία δεν το θεωρούμε πιθανό! 

Στα υπόλοιπα νέα του "Μουσείου" οι εκδηλώσεις παραποίησης της Ελληνικής Ιστορίας συνεχίζονται με χορηγό τον δήμο Ηλιούπολης και ομιλητές ιδεοληπτικούς! 

Από όλα τα παραπάνω "κοσμητικά"  επίθετα του τίτλου της ανάρτησής μας οι "συνάδελφοι" του τοπικού τύπου πλην μίας εξαίρεσης,  προτίμησαν το "γραφικός"!  Αποσιώπησαν την ΣΟΒΑΡΗ καταγγελία για ΠΑΡΑΝΟΜΗ πρόσληψή του,  και φυσικά ευθύνες σαφέστατα έχει η διοίκηση που τον προσέλαβε εάν και από όσα έχουμε ήδη πληροφορηθεί αυτό συνέβη για άλλη δομή του δήμου και όχι για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης! 

Η μετακίνησή του εκεί έγινε επί διοίκησης Βαλασόπουλου και η ΑΝΟΧΗ της διοίκησης Χατζηδάκη οδήγησε στα όσα διαδραματίζονται σήμερα! 

Δήμαρχος βέβαια που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στον δήμο του δεν υπάρχει,  άρα μάλλον ο κος Σταύρος Γεωργάκης έδωσε μια ευκαιρία στον νυν δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο να αντιληφθεί από που ξεκίνησε αλλά πέντε μήνες τώρα θεωρεί πως θα έχει την τύχη του ιδρυτή της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" να ξεγελάσει εκ νέου κεντροδεξιούς ψηφοφόρους για δύο διαδοχικές δημοτικές εκλογικές αναμετρήσεις! 

Δεν το θεωρούμε πιθανό,  αλλά ας τον αφήσουμε να το πιστεύει έως και το 2028 που λήγει η θητεία του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...