Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......


  • Επτάστερος πλέον ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και για τον λόγο αυτό για μια μέρα άλλαξε και το λογότυπο μας. Δεν είναι μικρό πράγμα μια χώρα με το μέγεθος της πατρίδας μας να έχει δύο ομάδες στην τέσσερις καλύτερες της Ευρώπης και ΦΥΣΙΚΑ θα περάσουν πολλές δεκαετίες ακόμα μέχρι να βρεθεί ( εάν συμβεί ποτέ αυτό) σύλλογος με περισσότερες επιτυχίες στο μπάσκετ από την ομάδα του Παναθηναϊκού και των Γιαννακόπουλων! Τους ευχαριστούμε για όλα κυρίως σε μια περίοδο που σε άλλα αθλήματα δεν τα πηγαίνουμε όπως θα έπρεπε! 

  • Στα δικά μας τώρα ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με την πόλη μας μέσα στη ΒΡΩΜΙΑ , πέντε μήνες  μετά την ανάληψη καθηκόντων από την "νέα" διοίκηση το μόνο που άλλαξε είναι τα πρόσωπα στις καρέκλες! 

  • Πολλά τα μηνύματά σας για την ανάρτηση μας την σχετική με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στη Μητρόπολη Αθηνών από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Θα κάνουμε σχετικό ρεπορτάζ για να σας λύσουμε κάποιες από τις πολλές απορίες σας. 



Παναγιώτης Πάσχος - Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος 







  • Μετά τις Ευρωεκλογές θα ασχοληθούμε για την ονοματολογία υποψηφίων προέδρων και μελών για το νέο Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που θα προκύψει από τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον προσεχή Οκτώβριο. Ο χρόνος διεξαγωγής δεν έχει ακόμα οριστεί , αλλά η θητεία του προέδρου και των μελών του Δ.Σ έχει υπερβεί κατά πολύ τα δύο έτη .Έτσι δεν αναμένουμε εμείς τουλάχιστον εκπλήξεις και αναβολή για πιο πίσω των εκλογών αυτών. 

  • Οι προεκλογικές εκδηλώσεις υποψηφίων Ευρωβουλευτών συνεχίζεται για ό,τι αφορά την πόλη μας και υποψηφίους κεντροδεξιών σχηματισμών θα σας ενημερώσουμε άλλωστε την τελευταία εβδομάδα πριν τις κάλπες θα βαρεθείτε να διαβάζετε αναρτήσεις σχετικά με τις Ευρωεκλογές! 


  • Μια σειρά εκδηλώσεων με συνδιοργανωτή τον δήμο Ηλιούπολης και αυτή την εβδομάδα. Γιατί μπορεί ο δήμος να μην έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους ( πάνω από 1.000.000 ευρώ η μηνιαία μισθοδοσία τους) αλλά για μερικές χιλιάδες ευρώ πάντα βρίσκει. Όπως συμβαίνει πάντα δυστυχώς , εκτός από τους χώρους που παραχωρεί ΔΩΡΕΑΝ ο δήμος μας σε διάφορες συλλογικότητες (στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανεβαίνουν με καθυστέρηση πόσο μας κόστισε η κάθε εκδήλωση)  Όταν τελικά συμβεί αυτό όλοι πέφτουν από τα σύννεφα αλλά εξακολουθούν και στηρίζουν με την παρουσία τους και τον οβολό τους ΜΚΟ που φαίνεται πως και η παρούσα κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση να ελέγχει. Εκτός από την Κιβωτό του Κόσμου και τον "Άλλο Άνθρωπο" που δεν ήταν καν ΜΚΟ ο καθένας ασκεί εμπορική δραστηριότητα και η ΑΜΚΕ πάνε και έρχονται γιατί η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να χτυπήσει την φοροδιαφυγή θέλοντας να εξασφαλίσει το 2027 ακόμα μια κυβερνητική θητεία. Μετά κάποιος άλλος Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει εκ νέου την χρεοκοπία της χώρας μας γιατί ο "λογαριασμός" δεν βγαίνει και η ΑΚΡΙΒΕΙΑ συρρικνώνει έως εξαφάνισης μια μεσαία τάξη πηγή δεινών για μια οικονομία που στέκεται ακόμα όρθια επειδή οι πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί πως θα φτάσουν να πληρώνουν την φέτα 20 ευρώ το κιλό , την βενζίνη 2.5 ευρώ το λίτρο και την φέτα 17 ευρώ το κιλό αφού το ΚΡΑΤΟΣ πραγματοποιεί ελέγχους αλά Χαλκίδα! Αυτά μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών τα επόμενα με την ελπίδα πως τότε θα αρχίσει να γίνεται και καμία μεταρρύθμιση από αυτές που έχουν εξαγγελθεί από το 2019 αλλά δεν έχουν υλοποιηθεί γιατί όλοι κοιτάνε να εξασφαλίσουν την δική τους καρέκλα. Όσο λοιπόν οι πολλοί πιστεύουν στα "λεφτόδενδρα" θα βουλιάζουμε,  και μετά θα κατηγορούμε για την κατάντια μας τους ξένους που μας ζηλεύουν! 

  • Ταΐστρες για γάτες στον δήμο Αλίμου με νερό και τροφή τις δικές μας τις βλέπετε στα πάρκο Ναυαρίνου δεν χρειάζεται καν ο δικός μας σχολιασμός! 





Εκεί όλα καθαρά και τακτοποιημένα εδώ τις "πέταξαν" και ουδείς ενδιαφέρεται εκτός από κάποιους ζωόφιλους εάν θα είναι καθαρές ή εάν θα έχουν μέσα τροφή και νερό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...