Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Επίσκεψη του βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Καλλιάνου στο Α΄ Παράρτημα Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ) Ηλιούπολης

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κος Γιάννης Καλλιάνος στο Α΄ ΚΑΠΗ Ηλιούπολης ( Κ. Καραμανλή 12) όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και ωφελούμενους του ΚΑΠΗ της πόλης μας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Τον βουλευτή υποδέχθηκε μεταξύ άλλων εκ μέρους της διοίκησης  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου μας κος Γιάννης Πούλος , ενώ το παρών έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Παναγιώτης Καρανδρέας. 

Με την διττή ιδιότητά της ως εργαζόμενη στο ΚΑΠΗ και Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης η  κα Άννα - Μαρία Σουνίου Άννα - Μαρία Σουνίου  ενημέρωσε τον κ. Καλλιάνο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δομή. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...