Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Κοριτσάκι υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από ανάφλεξη



Ένα κοριτσάκι, δύο ετών, υπέστη σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά που ξέσπασε, όταν ο 28χρονος πατέρας του, χρησιμοποιώντας μπιτόνι, επιχείρησε να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του, στο Καβαλλάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην αυλή του σπιτιού της οικογενείας. Υπό συνθήκες που ερευνώνται, προκλήθηκε ανάφλεξη και πυρκαγιά, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι που βρισκόταν δίπλα από τον πατέρα να υποστεί εγκαύματα.


Η ανήλικη μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και στη συνέχεια αποφασίστηκε να γίνει αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Ο πατέρας του κοριτσιού τραυματίστηκε πιο ελαφριά από τη φωτιά και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...