Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Περιμένοντας τους δημοτικούς υπαλλήλους ή τον ιδιώτη εργολάβο να τα μαζέψει !

 


Ο δεύτερος με τα ελάχιστα που δίνει ο δήμος μας κάθε χρόνο για την περιποίηση του Πρασίνου σίγουρα δεν θα το πράξει , οι πρώτοι δηλαδή οι εργαζόμενοι  στον τομέα αυτόν θα το πράξουν αφού λύσουν το "Παλαιστινιακό". 
 
Τουλάχιστον ο νέος Αντιδήμαρχος κος Βενετσανόπουλος δεν αναλώνεται σε αναρτήσεις που εκθειάζουν όσους προβλημάτισαν με την συμπεριφορά τους μία σειρά διοικήσεων και αναμένουν το προδιαγεγραμμένο εδώ και χρόνια πέρασμα της δομής Πρασίνου  σε ΙΔΙΩΤΗ! 

Έως τότε , και επειδή λεφτά για ιδιώτη δεν θα δώσουν ούτε και αυτοί οι διοικούντες ,  επικαλούμενοι το "χάος" που δήθεν παρέλαβαν,  και που δήθεν αγνοούσαν,  θα κάνετε υπομονή έως το 2028 για να πάτε να τους ξαναψηφίσετε! 

Έως τότε δηλαδή το 2028 μπορεί να έχετε ( εμείς δεν το βλέπουμε να συμβαίνει) και μια διαφορετική ΠΡΟΤΑΣΗ για την αντιμετώπιση όσων μας βασανίζουν για δεκαετίες δηλαδή την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και τις "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό που αποτελούν περισσότερο εστίες πυρκαγιών αφού η διατήρηση ξερών πεύκων μέσα στον αστικό ιστό είναι όνειρο μόνο για τους "οικολόγους" του μεροκάματου! 

Αυτούς που θεωρούν πως ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι τα βατράχια και οι χελώνες του ρέματος της Πικροδάφνης και που θα χύσουν για ακόμη μια φορά κροκοδείλια δάκρυα όπως και όταν κάηκε ο Υμηττός επί δημαρχίας Βαλασόπουλου πάνω από την πόλη μας ! 

Από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα καμία αντιπυρική ζώνη , νέο φύτεμα πεύκων και εθελοντές να σπαταλούν κρατικούς πόρους για να μας πουν όταν θα πιάσει η ΦΩΤΙΑ το αυτονόητο πως δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα ο "στρατηγός" άνεμος τους εμπόδισε και εάν δεν έχουμε θύματα θα είμαστε και "όλοι" ευχαριστημένοι. 

Στο μεσοδιάστημα θα πηγαίνετε στις εθνικές κάλπες και θα ψηφίζετε το γιο ενός πρώην πρωθυπουργού που ήθελε από το μακρινό 1991 να δώσει τα ΠΑΝΤΑ στους ιδιώτες μπας και γλιτώσει η χώρα την χρεοκοπία και δεν πάει ικέτης στο ΔΝΤ , με έναν απείρως "εξυπνότερο" αλλά περισσότερο επιζήμιο για την χώρα που μετά από πέντε χρόνια στην πρωθυπουργία έχει μεγαλώσει τον ΔΗΜΟΣΙΟ τομέα και αναμένει κάποιον άλλον "Γιώργο Παπανδρέου" να πάει στο Καστελόριζο για να εξαγγείλει ένα ΝΕΟ μνημόνιο! 

Να βρεθεί ένας Παπανδρέου όχι λαϊκιστής σαν τον πατέρα του και να πει για την ΔΙΑΦΘΟΡΑ των δημοσίων υπαλλήλων μας που βρίσκεται εν εξελίξει και επιβραβεύεται από υφυπουργούς της κυβέρνησης σαν τον κ. Σπανάκη . και που θα μας "τσουβαλιάσει" όλους  σε ευθύνες όταν σε μία 10ετία από σήμερα η χώρα θα έχει βουλιάξει εκ νέου οικονομικά, για το "αναφαίρετο" δικαίωμα εργαζομένων να δουλεύουν λιγότερο από τους αντίστοιχους του ιδιωτικού τομέα,  και να αμείβονται όχι μόνο το ίδιο αλλά και παραπάνω. Άμα είναι και σε πόστα να βγάζουν κανένα φακελάκι καλύτερα για τους ίδιους αλλά και για εσάς που προκειμένου να νομιμοποιήσετε τις αυθαιρεσίες σας δίνετε και κανένα φακελάκι που με υπουργούς όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι αδύνατον να εξαλειφθεί από τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! 

Γιατί το ΚΡΑΤΟΣ δεν δολοφονεί μόνο στα Τέμπη αλλά καθημερινά και παντού αφού ό,τι και εάν σας λένε οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ λιγότερο κράτος σημαίνει περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...