Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Σήμερα είμαστε ΟΛΟΙ με τον κ. Ευαγγέλου και όχι επειδή θεωρούμε πως μπορεί εμάς να μας πιάσει η "τσιμπίδα" μιας Ελληνικής Δικαιοσύνης που κατά επανάληψη έχουμε γράψει πως νοσεί!

 


Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συμφώνησαν έμειναν 18 τραγικοί δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης να υπερασπιστούν τα συμφέροντα ενός ιδιώτη και όχι των συνδημοτών μας.

Μας κάλυψε και η τοποθέτηση του κ. Τάσου Ευσταθίου "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" εάν το ΟΦΕΛΟΣ της πόλης είναι να δίδεται για 10.000 ευρώ το δημοτικό θέατρο της πόλης μας για έναν μήνα τότε εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά αλλά όχι για να παραδοθούμε,  αλλά για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων θεωρούν πως μπορούν κατά βάναυσο τρόπο να υποτιμούν την νοημοσύνη μας.  



Όσοι καταψήφισαν το σημερινό ψήφισμα προφανώς και αντιλαμβάνονται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με διαφορετικό τρόπο από ότι εμείς. Η νυν δημοτική αρχή έκανε ένα τεράστιο ατόπημα άρα κάποιες υποψηφιότητες της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" που είχαμε αναδείξει ΑΡΝΗΤΙΚΑ δεν ήταν καθόλου τυχαία! 

Ζητάμε συγγνώμη και από τους αναγνώστες μας για το ΑΠΟΧΗ που τους προτρέψαμε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου,  αφήσαμε να έρθουν σε καρέκλες ευθύνης αυτούς που η κυβέρνηση που εμείς ψηφίσαμε έχει ακόμα στις ΦΥΛΑΚΕΣ! 

"Η δημοσίευση είναι όντως η ΨΥΧΗ της Δικαιοσύνης"  σωστά ανέφερε ο κος Θοδωρής Παπαδάτος για την ταμπέλα που είδε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ,  άλλο πως αρκετοί συνάδελφοί μας είναι φοβικοί και αποφεύγουν εξώδικα, μηνύσεις ή αγωγές πνίγοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...