ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το επικοινωνιακό τους πάρτι τελειώνει σε 10 μέρες από σήμερα όταν τα φέρετρα προφανώς και δεν θα μπορούν να κρυφτούν!

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Το επικοινωνιακό τους πάρτι τελειώνει σε 10 μέρες από σήμερα όταν τα φέρετρα προφανώς και δεν θα μπορούν να κρυφτούν!


Η Ελλάδα σε  "γύψο" σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σήμερα. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων για να προστατευθεί ένα σαθρό σύστημα υγείας που δεν στέκεται στα πόδια του παρά μόνο με άδεια νοσοκομεία.



Οι χιλιάδες προσλήψεις ανειδίκευτου προσωπικού απλώς θα μεγαλώσουν έναν Δημόσιο Τομέα που είναι παντελώς ανίκανος να προσφέρει παροχές υγείας σε αξιοπρεπείς συνθήκες σε όλες και όλους εμάς.

Δισεκατομμύρια ευρώ έχει στοιχίσει στην χώρα μας το ΕΣΥ και κάθε φορά που κάποιος το χρειάζεται βλέπει τις γνωστές παθογένειες που προφανώς και δεν κρύβονται πίσω από τα χειροκροτήματα "μελλοθανάτων" ελπίζοντας πως έγιναν ξαφνικά Ευρωπαίοι ή έστω δυτικοί οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που μέχρι χθες δικαίως έβριζαν.

Με την ελπίδα πως δεν θα χρειαστείτε να μπείτε σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο σας αφήνω τονίζοντάς προς πάσα κατεύθυνση πως τα στοιχεία για την Ελλάδα όσον αφορά τα κρούσματα είναι παντελώς αναληθή αφού τεστ δεν γίνονται για να κρατάει η κυβέρνηση μια "καλή" επικοινωνιακή εικόνα.

Το ψέμα της θα καταρρεύσει σε 10 -15 μέρες όταν οι νεκροί θα καλύψουν την επικοινωνιακή προπαγάνδα την οποία παίζουν πολλά ΜΜΕ που θα εκτεθούν για τους διθυράμβους σε μια ανίκανη και αναποτελεσματική κυβέρνηση που προφανώς και είμαστε άτυχοι που την έχουμε και όχι τυχεροί!

ΥΓ: Το σύστημα υγείας της Ιταλίας προφανώς και είναι καλύτερο από το δικό μας και αυτό θα το διαπιστώσουν οι χειροκροτητές της κυβέρνησης τις επόμενες μέρες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: