ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η χώρα δέχεται εισβολή και προφανώς πρέπει να την αντιμετωπίσει ως τέτοια

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η χώρα δέχεται εισβολή και προφανώς πρέπει να την αντιμετωπίσει ως τέτοια



Διαβάζω πως οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι ο εχθρός μας. Συμφωνώ αλλά ο εχθρός μας δηλαδή η Τουρκία εργαλειοποιεί κυνικά την ανθρώπινη δυστυχία τους και προσπαθεί να διαλύσει την κοινωνική συνοχή της χώρας μας.



Ακόμα και εάν όλοι αυτοί που συρρέουν στον Έβρο και τα νησιά μας ήταν πρόσφυγες (ούτε το 10% αυτών δεν είναι) η χώρα δεν έχει καμία δυνατότητα να τους φιλοξενήσει. Πρώτον και κυριότερο επειδή είναι χρεοκοπημένη και δεύτερον επειδή πουθενά στον κόσμο δεν επετεύχθη η ενσωμάτωση μουσουλμανικών πληθυσμών χωρίς πόνο και κυρίως ΑΙΜΑ.

Ακόμα και η χώρα μεταναστών , οι ΗΠΑ έχουν προ πολλού αφήσει το εγχείρημα της ενσωμάτωσης στην άκρη, ύψωσαν τείχη και ελέγχουν διπλά και τριπλά όσους απειλούν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τους.

Εμείς εδώ θεωρούμε πως η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός είναι να στοιβάζεις μετανάστες μέσα σε κατά ευφημισμόν ονομαζόμενες δομές φιλοξενίας που στην ουσία είναι φυτώρια εγκληματικότητας ανθρώπων που ζουν σε άθλιες συνθήκες και δεν έχουν τίποτα απολύτως να κάνουν για να περάσουν τις μέρες τους μέσα σε αυτά, και κυρίως καμία προοπτική για το δικό τους μέλλον.

Άλλωστε σε μια χώρα με διψήφια ποσοστά καταγεγραμμένης ανεργίας ουδείς μπορεί να διανοηθεί πως χρειαζόμαστε εργατικά χέρια για δουλειές που τάχα δεν κάνουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στην χώρα τους αλλά κάνουν στο Εξωτερικό με εξαιρετική επιτυχία!

Και επειδή ευτυχώς και η αξιωματική αντιπολίτευση είδε πως το πράγμα δεν πάει άλλο , η χθεσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και οι θέσεις που διατύπωσε δημιουργούν μια ισχυρή πλειοψηφία και την αναγκαία ομοψυχία για ένα τόσο σοβαρό για την ίδια την επιβίωση της χώρας μας θέμα..

Γιατί προφανώς και με 1-2 εκ. μουσουλμάνους η Ελλάδα θα είναι καταδικασμένοι τα επόμενα χρόνια να περιορίσει τις Ελευθερίες μας αφού όπως όλοι γνωρίζουν οι "αδελφοί" μουσουλμάνοι κουβαλούν μαζί τους ήθη και έθιμα που δεν μπορεί να ανεχθεί ο δυτικός μας πολιτισμός.

Για μένα προσωπικά ακόμα και η διεθνής συνύπαρξη δεν μπορεί να είναι ανέφελη, πόσο μάλλονη δημιουργία ενός αχταρμά που είναι βόμβα στα θεμέλια του Ευρωπαϊκού μας Πολιτισμού .

Ό,τι απέμεινε βέβαια γιατί προφανώς και οι ροές μεταναστών έχουν επηρεάσει ακόμα και τον τρόπο σκέψης μας , έχουν γεμίσει αδίκως για μένα ενοχές πολλούς για το παρελθόν μας και κυρίως δημιουργούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να χάσουμε την ανεκτικότητά μας στα αυτονόητα.

Ποια είναι αυτά; Πως η γυναίκα δεν αντιμετωπίζεται ως πράγμα, πως όλοι έχουν δικαίωμα στο να εκφέρουν άποψη, και πως οι Νόμοι θεσπίζονται από το Κράτος και όχι από Μουλάδες που θεωρούν πως μπορούν σε ένα οργανωμένο δυτικό κράτος να επιτρέπεται η εφαρμογή θρησκευτικών νόμων ακόμα και εάν αυτοί οδηγούσαν σε έναν καλύτερο κόσμο!

Και προφανώς οι δημόσιες διαπομπεύσεις , οι μπούρκες , και οι κανιβαλισμοί που συμβαίνουν σε πολλά μουσουλμανικά κράτη δεν έχουν καμία ΘΕΣΗ στον δυτικό μας πολιτισμό.

Για αυτόν τον πολιτισμό προφανώς και θα δώσουμε όλη μαζί την ΜΑΧΗ και κυρίως όσοι πιστεύουμε πως χωρίς αυτόν δεν έχει καμία ΑΞΙΑ ο κόσμος μας.

Αποφεύγοντας λοιπόν ακραίες συμπεριφορές , εμμένουμε στα κλειστά σύνορα για τους λαθρομετανάστες και παλεύουμε μαζί με τους συμμάχους μας για να γυρίσουν οι πρόσφυγες πίσω στα κράτη τους όπου βεβαίως πρέπει να έχει φροντίσει όλος ο δυτικός κόσμος έστω και με στρατιωτική ΒΙΑ να μπουν σε τροχιά εκδημοκρατισμού.

Γιατί προφανώς και με κράτη παρίες ο δυτικός κόσμος δεν πρέπει καν να συνδιαλέγεται αφού προφανώς και δεν μπορείς να πείσεις με την ΠΕΙΘΩ φανατικούς εξτρεμιστές ακόμα και για τα πιο αυτονόητα πράγματα

Πέρα λοιπόν από ιδεοληψίες που μας οδήγησαν εδώ πολεμάμε όλοι στο πλευρό όσων θεωρούν πως ο δυτικός πολιτισμός είναι ανώτερος από τους υπόλοιπους και προφανώς αναγκαίος για να συνεχίσουμε όλοι εμείς να γευόμαστε τα πολλά θετικά αλλά και τα αρνητικά του.

Αφού όπως και να το κάνουμε είμαστε πολλοί τυχεροί που γεννηθήκαμε στον δυτικό κόσμο και εμείς οι Έλληνες είμαστε αυτοί που δώσαμε τα "φώτα" μας για να δημιουργηθεί αυτός.

Στην πορεία των αιώνων βέβαια κάπου χαθήκαμε αλλά ευτυχώς αντέχουν ακόμα σε όσους τον μεταλαμπαδεύσαμε ως Φυλή!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: