ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Καλή η εθελοντική πρωτοβουλία των δύο συνδημοτών μας

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Καλή η εθελοντική πρωτοβουλία των δύο συνδημοτών μας

Βλέποντας την φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφανώς και πάντα θα υπάρχουν πολλές απόψεις.
Κάποιοι θεωρούν πως η Σοβιετία αποφασίζει και δρα με τους υπαλλήλους της και εμείς προφανώς λέμε πως η Σοβιετία αποφασίζει αλλά την απόφασή της προφανώς μπορούν να υλοποιήσουν όσοι θέλουν και μπορούν!

Για τον λόγο αυτό θεωρώ πως τόσο ο γραμματέας του δημοτικού μας συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας όσο και ο ενεργός συνδημότης μας  Γιάννης Λαμπαδάκης ορθώς έπραξαν και εθελοντικά έκαναν κάτι που ενδεχομένως θα έκαναν κάποιοι υπάλληλοι του δήμου μας αύριο ή σε έναν μήνα!

Κακό δεν έκαναν και από ότι φαίνεται σε λίγο καιρό όλο και περισσότερο θα συμβάλουν οι απλοί δημότες σε πράγματα που οι υπάλληλοι του δήμου δεν έχουν την δυνατότητα ή δεν θέλουν να ανταποκριθούν.

Έχω γράψει χιλιάδες φορές πως δεν πιστεύω πως μπορεί ένα κράτος να γίνει μεγάλο με τον εθελοντισμό αλλά προφανώς και βλέποντας την ανυπαρξία ενός κράτους δεν μπορώ να ψέξω όσους βοηθούν προς την σωστή κατεύθυνση με τις μικρές ή μεγάλες τους δυνάμεις! 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Το κράτος είναι παρόν.Η τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηλιούπολης απουσα

Γεωργία είπε...

Το κράτος είναι παρόν Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της Ηλιούπολης Αττικήςειναι απούσα