ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς σε εσάς οφείλουμε την ύπαρξη μας - Χρόνια Πολλά λοιπόν

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Προφανώς σε εσάς οφείλουμε την ύπαρξη μας - Χρόνια Πολλά λοιπόν


Γυναίκα, μάνα , αδελφή, σύντροφος , σύζυγος. Ο λόγος ύπαρξης για πολλούς από εμάς που δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς αυτές! Γιατί προφανώς και ένας τέτοιος κόσμος δεν μπορεί να υπάρξει αφού μας "κουβαλάνε" μέσα τους για 9 μήνες μέχρι να τα δικά μας μάτια να δουν αυτόν τον συναρπαστικό αλλά άδικο πολλές φορές κόσμο που έχουμε δημιουργήσει.



Το αυτονόητο είναι να τις αγαπάμε και να τις σεβόμαστε όσο και εάν κάποιες φροντίζουν να μας "περιορίζουν" την ζωή και να μας στεναχωρούν ! Άλλωστε αυτές μας την έδωσαν και θεωρούν δεδομένο πως έχουν το δικαίωμα και να μας την δυσκολεύουν! 


Χωρίς αυτές πάντως δεν θα είχατε την "τύχη" να διαβάζετε κανένα ΜΜΕ αφού προφανώς και όποιος γεννάει έχει και την "ευθύνη" για τα καλά και τα κακά αυτού του κόσμου!

Έναν κόσμο που σύμφωνα με τις Γραφές δεν θα  γνωρίζαμε εάν δεν ήταν "λαίμαργη" η Εύα και δεν έτρωγε το "μήλο" ,επομένως για όλα όσα συμβαίνουν πάντα "ευθύνεται" μια γυναίκα! 

Το ιστολόγιό μας "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ" είναι θηλυκού γένους όπως φυσικά και η πόλη μας και επομένως γιορτάζει και αυτό σήμερα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: