ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επικοινωνιακά καλά τα πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ας αφήσουν τα κομματόσκυλα τα εμετικά περί "ηγέτη" βγάζει μάτι η ανικανότητά του

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Επικοινωνιακά καλά τα πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Ας αφήσουν τα κομματόσκυλα τα εμετικά περί "ηγέτη" βγάζει μάτι η ανικανότητά του


Οι 5 νεκροί και τα 358 κρούσματα ( αφού δεν γίνονται τεστ πως να μεγαλώσουν;) μπορεί να είναι καλά νούμερα για την Ελλάδα αλλά προφανώς δεν είναι αληθή.



Το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προφανώς και απευθύνεται σε "μελλοθάνατους" και όχι με την φυσική έννοια αφού όσοι τελικά επιβιώσουν και θα είναι οι πολλοί θα έχουν το δύσκολο έργο της ανοικοδόμησης μιας χώρας παντελώς χρεοκοπημένης και χωρίς πρωτογενή τομέα.

Και φυσικά δεν θα φταίει ο κορωνοϊός για αυτό αλλά ο άκρατος Κρατισμός του Μητσοτάκη και των στενών συνεργατών του.

Με ευχολόγια και με τάχα αποφασιστικές ενέργειες ( όπως λένε οι άθεοι για το κλείσιμο των Εκκλησιών) προφανώς και κερδίζεις χρόνο μέχρι και το τελευταίο πόπολο να καταλάβει πως η χώρα μας έχει τους "ηγέτες" που της αξίζουν.

Για μένα προσωπικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους 7 πρώτους μήνες διακυβέρνησής της είναι η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης αφού πουθενά δεν έχει πετύχει.

Στο μεταναστευτικό μετά από δεκάδες κωλοτούμπες κατάλαβε πως πρέπει να εφαρμόσει αυστηρή πολιτική αλλά προφανώς δεν είναι ικανή να το πράξει και μην σας ξεγελάνε οι μηδενικές ροές από τον Έβρο που πέτυχαν αφού είναι έργο της Ε.Ε που άλλαξε ρότα και δεν ενδιαφέρεται πλέον για πρόσφυγες ή μετανάστες.

Από τα νησιά μπαίνουν κανονικά και μεταφέρονται στην ηπειρωτική χώρα έως ότου γεμίσει και αυτή με κέντρα κατά ευφημισμόν φιλοξενίας που θα είναι βραδυφλεγείς βόμβες για την δημόσια υγεία ή θα μετατραπούν σε εκατόμβες νεκρών μεταναστών και προσφύγων. 

Οι ΜΚΟ έφυγαν αφού χρήμα δεν πέφτει και την δική τους δουλειά καλείται να αναλάβει ένα κράτος χωρίς το ανάλογο προσωπικό που προφανώς και δεν μπορεί να ενδιαφερθεί για τους κατατρεγμένους μέσα στην λαίλαπα του κορονοϊού. 

Οι επενδύσεις δεν ήρθαν , οι μπουλντόζες στο Ελληνικό δεν μπήκαν και η ανεργία είχε ήδη αυξηθεί πριν μας χτυπήσει η πανδημία.

Οι εξαγγελίες για μείωση του κράτους έγιναν μαζικές προσλήψεις φίλων και ημετέρων και προφανώς η αξιοκρατία δεν συνάδει με όσα είδαμε σε διοικητές νοσοκομείων και προέδρους οργανισμών όλο το προηγούμενο διάστημα.

Για αυτό λοιπόν και όταν βγούμε από αυτή την λαίλαπα θα θυμόμαστε για χρόνια την απερισκεψία μας να ψηφίσουμε ένα κόμμα που έχει στην ηγεσία του έναν πολιτικό όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για την Βόρεια πλέον Μακεδονία και την Συνθήκη των Πρεσπών τα ξέρετε , αυτό που μας έκανε έκπληξη είναι ο κρατισμός που από την πρώτη στιγμή κυριάρχησε σε όλες τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη μόλις έπιασε την καρέκλα.

Προφανώς και εθνική ομοψυχία δεν επιβάλλεται με τον ΦΟΒΟ και προφανώς για ακόμη μια φορά η ΕΛΠΙΔΑ θα τον νικήσει γιατί όσο ανόητος και εάν είσαι βλέπεις πως αδιαφορούν πλήρως για τους εργαζόμενους και τους ανέργους οι δήθεν άριστοι που δεν έχουν ούτε πτυχία Λυκείου!

Προφανώς και στη ΝΔ πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν δεξιούς στο κόμμα τους γιατί ό,τι έχουν εφαρμόσει μέχρι σήμερα δεν είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Τις επόμενες μέρες και όταν θα αποκαλυφθεί πως δεν έχουμε νέα κρούσματα επειδή δεν κάνουμε τεστ για τον κορονοϊό τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης θα μας λένε τι τυχερή που είμαστε που έχουμε για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σε λίγο βέβαια ο μεγάλος "ηγέτης" θα είναι απελπιστικά μόνος του γιατί αριστεροί και δεξιοί έχουν καταλάβει πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας άσπρη μέρα δεν θα δούμε.

Προφανώς την επόμενη μέρα της ανοικοδόμησης στο τιμόνι της χώρας πρέπει να υπάρξει κάποιος ικανός και όχι κάποιος που δεν έχει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα αφού όταν τον έβαλε ο μπαμπάς του στην Εθνική Τράπεζα αυτές ήταν υπό κρατικό έλεγχο και μάλιστα Ελληνικό.

Οι καιροί άλλαξαν και πήγαμε από τον Τσίπρα στον Μητσοτάκη ή για να το πω απλά και κατανοητά από τον Άννα  στον Καϊάφα.  

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: