ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η δημοτική αρχή ακύρωσε το δημοτικό συμβούλιο και έτσι οι λαϊκιστές μπορούν να συνεχίσουν τις "καταγγελίες" τους στα ΜΜΕ που διαθέτουν

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Η δημοτική αρχή ακύρωσε το δημοτικό συμβούλιο και έτσι οι λαϊκιστές μπορούν να συνεχίσουν τις "καταγγελίες" τους στα ΜΜΕ που διαθέτουν


Ακυρώθηκε ευτυχώς το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό του θέμα τα μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό αφού η διοίκηση Χατζηδάκη δεν "μάσησε" στις τσιρίδες όσων νομίζουν πως έχουν πλέον καμία απήχηση στην τοπική μας κοινωνία.



Για το γεγονός μας ενημέρωσε πριν λίγο και επίσημα η διοίκηση με δελτίο τύπου και έτσι προφανώς και οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που επέμεναν για αυτό θα έχουν τώρα δουλειά για να σας ενημερώσουν μέσω των ΜΜΕ που διαθέτουν για την αντιδημοκρατικότητα της διοίκησης που τους αφαίρεσε το δικαίωμα από το να δώσουν ένα ακόμα σόου που δεν κόβει εισιτήρια αφού οι πολλοί έχουν εδώ και καιρό ταχθεί με όσους ασκούν αντιπολίτευση με επιχειρήματα και όχι με τους κλόουν!

Μπράβο λοιπόν και από εμάς στη διοίκηση του δήμου που αντιλήφθηκε πως πρέπει να λέει και κανένα όχι σε όσους κατά επανάληψη με την συμπεριφορά τους υπονομεύουν τους θεσμούς. 

Συγχαρητήρια και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σταύρου Γεωργάκη τον οποίο θέλουμε πιο δυναμικό αφού δεν είναι δυνατόν να μην αποβάλει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όσους παρακωλύουν την διαδικασία επικαλούμενοι συνεχώς τάχα προσωπικούς λόγους για να λένε τις ανοησίες τους.

Δεν μπορεί να μιλάνε συνεχώς 1-2 επικεφαλής παρατάξεων για θέματα που προφανώς και δεν απασχολούν κανέναν δημότη μας αλλά τους ίδιους και τον στενό κύκλο των οπαδών τους.

Με αίσθημα ευθύνης έναντι των πολλών θα  είμαστε το πλευρό της διοίκησης για το διάστημα των 2 μηνών που η χώρα μας θα δεινοπαθήσει.

Καλούμε και τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ να πράξουν το ίδιο και προφανώς την ώρα που θα θάβουμε τους νεκρούς από την πανδημία θεωρούμε ανεπίτρεπτο κάποιοι να κάνουν πολιτική πάνω από τα φέρετρα!

Προφανώς και περιμένουμε από όλες τις αντιπολιτευόμενες παρατάξεις να σταθούν δίπλα της και κυρίως οι εργαζόμενοι του δήμου να αντιληφθούν πως η νωθρότητα που παρουσιάζουν εδώ και δεκαετίες στην παρούσα συγκυρία θα έχει ανθρώπινα θύματα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: