Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Προφανώς και δεν είναι μια μορφή γρίπης και φυσικά η πανδημία θα αφήσει πίσω της εκτός από θύματα και κατεστραμμένους οικονομικά συνανθρώπους μας


Από την πρώτη στιγμή το ιστολόγιό μας σας μιλούσε για πανδημία όταν τα πληρωμένα τρολ της αριστεράς προσπαθούσαν να σας πουν για μια απλή γρίπη. 



Ήδη η χώρα μας έχει έναν νεκρό και θα ακολουθήσουν χιλιάδες παρόλο που τα μέτρα θα περιορίσουν τον αριθμό των κρουσμάτων. Οι ΗΠΑ κήρυξαν το κράτος τους σε περίοδο έκτακτης ανάγκης και ο πρόεδρός τους εξήγγειλε μέτρα δισ. δολαρίων για να στηριχθεί το σύστημα υγείας.

Η Ε.Ε προφανώς και δεν αντιλαμβάνεται πως δεν είναι δυνατόν να δαπανά συνολικά για τα κράτη- μέλη της όσο μόνο οι ΗΠΑ μόνες τους και πως είναι πλέον στο επίκεντρο της πανδημίας μετά την Ασία!

Προφανώς και θα αναθεωρήσει και στο κόστος αλλά κυρίως στις σχέσεις που διατηρεί με κράτη που δημιούργησαν το πρόβλημα όπως η Κίνα και θα απεμπολήσει γρήγορα θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και στην χώρα μας για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα ενός κομμουνιστικού καθεστώτος που οδήγησε την ανθρωπότητα να βιώσει μια ακόμα πανδημία.

Συνολικά η Ε.Ε δεν έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα εξ αρχής και θα αναγκαστεί εν μέσω φέρετρων να απεμπολήσει ιδεοληψίες που την έχουν καταστήσει όχι σε αντίπαλο δέος απέναντι στην μοναδική υπερδύναμη αλλά σε μια ήπειρο που έκανε τα πάντα τα τελευταία χρόνια για να αφανιστεί. 

Πλέον και στο μεταναστευτικό η πολιτική κλειστών συνόρων των ΗΠΑ γίνεται κτήμα και της Ε.Ε αλλά παράλληλα θα πρέπει και τα κράτη - μέλη της να προχωρήσουν σε αλλαγή πολιτικής σε πολλά θέματα που τους κάνουν ουραγούς και όχι πρωτοπόρους σε τομείς όπως η δημόσια υγεία και η έρευνα στο χώρο της ιατρικής επιστήμης.

Όπως συμβαίνει μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο περιμένουμε ένα εμβόλιο για μια πανδημία από τις ΗΠΑ και όχι φυσικά από κράτη παρίες όπως η Ρωσία , η Κίνα και όσα σήμερα αντί να στηρίζουν την προσπάθεια των ΗΠΑ στέκονται κριτικά απέναντί τους.

Μάλιστα τα fake news πως τάχα το αντίδοτο μπορεί να το δούμε συντομότερα και από κάπου αλλού προβάλλουν σε μια προσπάθεια να ρίξουν στάχτη στα μάτια όσων ευκολόπιστων θεωρούν πως υπάρχει επιστήμη και έρευνα σε υψηλό βαθμό και σε κράτη άλλα εκτός των ΗΠΑ.

Η κατάσταση που περιγράφεται από το κομμουνιστικό κόμμα Κίνας για τα κρούσματα και τους θανάτους γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι παντελώς ψευδή αφού η Ιταλία δημοσιοποιεί πραγματικά στοιχεία ενώ οι άλλοι τα κρύβουν.

Παρακολουθώντας τα ΜΜΕ των ΗΠΑ και τα μεγάλα δίκτυα της Μεγάλης Βρετανίας εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει πως κράτη όπως η Κίνα , η Βόρεια Κορέα , η Τουρκία και το Ιράν κρύβουν τα κρούσματά τους και τα θύματα του φονικού ιού σε μια προσπάθεια να πείσουν την παγκόσμια κοινότητα πως είναι ικανοί και όχι παντελώς ανίκανοι να αντιμετωπίσουν καταστάσεις που προφανώς και δημιούργησαν όσοι πιστεύουν ακόμα και σήμερα πως μπορεί να συμβιώσει ο δυτικός κόσμος με όλους αυτούς που δεν σέβονται ούτε τους δικούς τους πολίτες. 

Για την χώρα μας ο κορονοϊός είναι μια ακόμα απόδειξη πως εξακολουθεί και πατάει σε δύο βάρκες αφού εύκολα διαπιστώνει κανείς πως ακόμα και σήμερα οι πτήσεις από Κίνα και κράτη της Ασίας εκτελούνται κανονικά ενώ παράλληλα έχει βάλει σε καραντίνα όλους μας με το σύνθημα "Μένουμε Σπίτι" που προφανώς και είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί κάποιο αδύναμο κράτος να εφαρμόσει για να περιορίσει τα κρούσματα και τους θανάτους γνωρίζοντας πως το σύστημα υγείας του νοσεί βαρύτατα από έλλειψη οργάνωσης και κυρίως από υλικοτεχνική αποδοχή.

Η ανάγκη επίταξης και ιδιωτικών θεραπευτηρίων προφανώς και καταδεικνύει πως ο δικός μας ιδιωτικός τομέας στην υγεία δεν θέλει να συμβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας εάν και πολλές ιδιωτικές κλινικές οφείλουν την ύπαρξή τους στις συμβάσεις τους με το κράτος το οποίο στην ουσία τις συντηρεί σε μια ιδιότυπη Σοβιετία! 

Προφανώς και η αποτελεσματικότητα της αντιμετώπισης δεν θα κριθεί τώρα αλλά αρχές Ιουνίου όταν και θα μετρηθούν κρούσματα και απώλειες και φυσικά τότε ο χαβαλές θα έχει εξαλειφθεί από μία σκληρή πραγματικότητα.

Οι τάχα ικανοί Έλληνες γιατροί , και φυσικά η αυταπάρνηση του προσωπικού θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για μήνες και προφανώς θα κριθούν και τα ΜΜΕ που αρχικώς οδήγησαν στον εφησυχασμό της κοινωνίας με ρεπορτάζ που παρομοίαζαν μια πανδημία ως άλλη μια μορφή εποχικής γρίπης.

Μην σας παραπλανά ο ένας μόλις νεκρός που έχουμε έως τώρα γιατί προφανώς και τα κρούσματα στην χώρα μας δεν θα μείνουν στα 200 περίπου που τώρα ανακοινώνονται αφού πολλοί κουβαλάνε τον ιό αλλά δεν έχουν νοσήσει.

Αυτοί θα το μεταδώσουν και τότε όπως λένε και Βρετανοί επιστήμονες θα φανεί το μέγεθος της καταστροφής . Για την χώρα τους λένε πως μπορεί να επιβεβαιωμένα κρούσματα να είναι γύρω στα 500 αλλά τα πραγματικά είναι πάνω από 10.000 . Με αντίστοιχη αναλογία βγάλτε τα δικά μας και παραμείνετε απομονωμένοι γιατί προφανώς και το ΕΣΥ δεν θα σώσει παρά ελάχιστους από τους βαριά νοσούντες.

Αντί να τσακωνόμαστε λοιπόν για το τι πρέπει να κάνει η Εκκλησία ας κοιτάξουμε να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τον Ουρανό αφού προφανώς και εάν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επικαλείται την βοήθειά του προφανώς είναι ύβρις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τα βάζει με όσους προφανώς και θα κληθούν να μας θάψουν αφού ουδείς πιστεύει στο ΑΝΙΚΑΝΟ και ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ Ελληνικό κράτος που ποτέ δεν πέτυχε στα απλά όχι τώρα στα δύσκολα!

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...