ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Μπενάς: Μένουμε σπίτι , ψυχραιμία και όχι πανικός

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Γιώργος Μπενάς: Μένουμε σπίτι , ψυχραιμία και όχι πανικός




Το δικό του μήνυμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρασε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης  για θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργος Μπενάς. 



Το βίντεο προφανώς και θα γίνει viral αφού και αυτές τις ώρες κάποιοι βρήκαν χώρο να ασκήσουν κριτική αφού Έλληνες είμαστε και δεν αλλάζουμε.

Εμείς δεν θα κάνουμε ανώφελη κριτική  αφού οτιδήποτε δίνει ένα μήνυμα λογικής και αισιοδοξίας για τις δύσκολες μέρες που έρχονται θα είναι για εμάς άξιο προβολής ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές διαφορές που έχουμε με αυτόν που το διακινεί.

Προς θετική κατεύθυνση λοιπόν το μήνυμα όσο για τις τεχνικές λεπτομέρειες ας αναλογιστούν όσοι κάνουν κριτική πως πιο εύκολα παρακολουθείς ένα βίντεο δευτερολέπτων και διαφορετικά ένα μεγάλο που δεν το πατάς καν να το δεις! 

Με ψυχραιμία ,αλληλεγγύη και υπομονή,θα ξεπεράσουμε και αυτή την «δοκιμασία» γράφει στον τοίχο του στο facebook o Γιώργος Μπενάς και δύσκολα μπορείς να διαφωνήσεις στο μήνυμα αυτό.

Η δοκιμασία για όλους μας θα είναι μεγάλη και προφανώς η υπομονή μας θα δοκιμαστεί άρα δείτε το βίντεο να αλλάξει λίγο η ψυχολογία σας. Εμάς μας άρεσε και ξεφύγαμε λίγο από το να σκεπτόμαστε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Μπράβο στον Γιώργο για το βίντεο που έφτιαξε γιατί προφανώς σε τέτοιες συνθήκες ο καθένας πρέπει να συμβάλει όπως μπορεί . 
Σ.Μ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: