ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πολύ σωστή η πρόταση του Παναγιώτη Κόκλα αλλά ατυχώς πέσαμε πάνω σε λαϊκιστές

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Πολύ σωστή η πρόταση του Παναγιώτη Κόκλα αλλά ατυχώς πέσαμε πάνω σε λαϊκιστές




Ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κόκλας πολύ σωστά κατά την άποψή μας ζήτησε την αναβολή ενός δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό του θέμα προτάσεις και μέτρα πρόληψης του Κορονοϊού που δεν θα γίνονταν ποτέ εάν δεν το ζητούσαν δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που προφανώς θεωρούν πως μπορούν να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και σε ένα θέμα που αφορά την δημόσια υγεία! 


Πολύ σωστά λοιπόν ο Παναγιώτης Κόκλας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου πρότεινε την ακύρωση του αφού ήδη έχουν κλείσει όλες οι δομές του δήμου Βρεφονηπιακοί σταθμοί , ΚΑΠΗ, κ.ο.κ ως μέτρο πρόληψης μη εξάπλωσης του θανατηφόρου ιού. 

Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από κάποιους επικεφαλής παρατάξεων που προφανώς δεν κάνουν για αυτή την θέση εάν δεν αντιλαμβάνονται πως θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των  δημοτικών τους συμβούλων την δική τους και προφανώς και των οικογενειών τους. 

Εμείς προφανώς και δεν θα παραστούμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο και είναι και το πρώτο που δεν θα ανεβάσουμε στο ιστολόγιό μας ολόκληρο όπως κάνουμε πάντα. 

Άλλωστε όπως μας ενημέρωσαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν θα παραστούν και ανάμεσά τους και κάποιοι από τους οποίους εμείς περιμένουμε να ακούσουμε και κάποια σοβαρή πρόταση. 

Να πάμε να ακούσουμε τώρα τις ανοησίες των "ψεκασμένων" και των κομμουνιστών συνοδοιπόρων τους χάσιμο χρόνου... Άλλωστε το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο είχε ελάχιστους θεατές όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει στη σελίδα στο youtube του Local Tv όπου φαίνεται ποια είναι τα πιο δημοφιλή δημοτικά συμβούλια από αυτά που ανεβαίνουν στην διαδικτυακή του πλατφόρμα. 

Άλλωστε όπως μας έχουν πει τα περισσότερα κλικ κάνουν μόνο όταν ανεβάσουμε εμείς το βίντεό τους στο ιστολόγιό μας και αυτά δεν είναι αρκετά όπως μπορείτε και εσείς να δείτε 

Γιατί τώρα 104 προβολές για ένα δημοτικό συμβούλιο σε μια πόλη 150.000 κατοίκων δεν λέει τίποτα. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: