ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πόλη - φάντασμα η Ηλιούπολη βράδυ Σαββάτου- Το ποστάρισμα του Τάσου Ευσταθίου στο facebook με 50 φωτογραφίες από την νυχτερινή Ηλιούπολη της νέας "κανονικότητας"

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Πόλη - φάντασμα η Ηλιούπολη βράδυ Σαββάτου- Το ποστάρισμα του Τάσου Ευσταθίου στο facebook με 50 φωτογραφίες από την νυχτερινή Ηλιούπολη της νέας "κανονικότητας"


Το μήνυμα του Τάσου Ευσταθίου περιλαμβάνει ένα μπράβο στους καταστηματάρχες που πειθάρχησαν στις εντολές κλεισίματος των επιχειρήσεών τους για να μην εξαπλωθεί η πανδημία και προφανώς στηρίζει την καμπάνια του "Μένουμε Σπίτι" ως πράξη ευθύνης προς τον συνάνθρωπό μας.



Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  Τάσος Ευσταθίου 



           ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Αγαπητοί φίλοι βγήκα απόψε έξω με το αυτοκίνητό μου για να δω πώς λειτουργεί η πόλη μας, η Ηλιούπολη, την πρώτη βραδιά με τα μέτρα για τον Κορονοϊό ....
Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, από το φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτω, πρόκειται για μία έρημη πόλη όπου κυκλοφορούν ελάχιστοι κάτοικοι & αυτοί κυρίως νέοι.
Σε αυτό έχουν συμβάλει και οι καταστηματάρχες της πόλης μας οι οποίοι έχουν ακολουθήσει τα νέα δεδομένα και γι'αυτό όλα τα καταστήματα της πόλης, με τραπεζοκαθίσματα εστίασης, καφέ, μπαρ κ.α., είναι όλα κλειστά εκτός από αυτά τα οποία δίνουν στο "χέρι"....
Ελπίζω ότι το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα!!
Μπράβο λοιπόν στους καταστηματάρχες της πόλης μας διότι και αυτοί συμβάλλουν στο να μην εξαπλωθεί αυτή η πρωτόγνωρη πανδημία που πλήττει και τη χώρα μας!!
Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας και για το κοινωνικό σύνολο & γι'αυτό μένουμε όλοι στο σπίτι μας έτσι ώστε να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα έχοντας την υγειά μας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: