ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει το υβριστικό της παραλήρημα ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου η κ. Κική Παρασκευά και φυσικά σε αγαστή συνεργασία με την υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μανώλη

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Συνεχίζει το υβριστικό της παραλήρημα ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου η κ. Κική Παρασκευά και φυσικά σε αγαστή συνεργασία με την υποψήφια της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Μανώλη

 

Ενώ το ερώτημά της έχει απαντηθεί προ πολλού και από μένα και από τον πρώην δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιάννη Αναγνώστου η κ. Κική Παρασκευά ενεργώντας μόνη της ή με την προτροπή του πρώην αφεντικού της κ. Μωραίτη συνεχίσει να με υβρίζει σε ομάδες της πόλης επειδή απλώς άσκησα το λειτούργημά μου και ΞΕΣΚΕΠΑΣΑ τον έκδηλο ρατσισμό τους. 

Η "κυρία" που έχει στο προφίλ της την αποτυχημένη εκδοτική προσπάθεια μιας φυλλάδας που βρώμιζε με την παρουσία της την πόλη μας συνεχίζει να με αποκαλεί ψυχικά άρρωστο! 

Εκτός από το γελοίο του πράγματος ας γνωρίζει πως εγώ αυτόν τον ΦΑΣΙΣΜΟ δεν τον αφήνω ποτέ αναπάντητο! Ας παίξει με τις φίλες της και ας αφήσει το πρώτο διαδικτυακό ειδησεογραφικό μέσο της πόλης να ενημερώνει τους δημότες μας σε μια περίοδο κρίσιμη για την υγεία τους. 

Μαζί με την αποτυχημένη υποψήφια κ. Μανώλη που σχολιάζει για ακόμη μια φορά χυδαιολογώντας αναρωτιούνται εάν ήμουν μυστικοσύμβουλος του Γιάννη Αναγνώστου την περίοδο 2005-2006. 

Μα γιατί δεν ρωτάει η κ. Μανώλη τον επικεφαλής της παράταξής της; Δεν γνωρίζει πως ήταν Αντιδήμαρχος της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου; 

Εμείς εδώ δεν θα ασχολούμαστε καθημερινώς με  τους φίλους του Κατραμάδου γιατί προφανώς έχουμε και άλλους ισχυρότερους αντιπάλους να αντιμετωπίσουμε. 

Να τονίσουμε ΤΕΛΟΣ στην κ. Παρασκευά πως γυρολόγος και αντιμνημιονιακός μετά το 2011 είναι ο "Μεσσίας" και όχι εμείς που παραμένουμε πάντα ΔΕΞΙΟΙ και υποστηρίζουμε όσους υπηρετούν συγκεκριμένες αρχές και αξίες και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ δημόσια τον κόκκινο και τον μαύρο φασισμό. 

Να πει χαιρετισμούς και στον συνεργάτη της τον κ. Δήμου και τα περαστικά μας γιατί η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου πέφτει "βαριά" σε όποιον υμνεί τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τους Απριλιανούς.

Και φυσικά η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ξέχασε την σημερινή επέτειο αφού άλλωστε μέλη της στάζουν "μέλι" για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κ. Δελλαπόρτα και κάποιοι είχαν και κουμπαριές μαζί του! 

Αυτό βέβαια δεν είναι το μεγάλο τους έγκλημα , αλλά η εμμονή τους και κυρίως η υποκρισία με την οποία πολιτεύονται. 

Είναι ποτέ δυνατόν να πηγαίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στεφάνι στο Πολυτεχνείο και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που θεωρητικά είναι κεντροδεξιά να μην βγάζει ανακοίνωση; 

Όλες και όλοι σήμερα λόγω των μέτρων ήταν στα σπίτια τους και οι περισσότεροι στο διαδίκτυο . Τι μήνυμα άραγε πέρασε αυτή η αβλεψία τους; Μάλλον μας δικαίωσαν για ακόμη μια φορά και αμόλησαν και την υποψήφιά τους να μας υβρίσει μαζί με την Κική  Παρασκευά που αντί να ανεβάσει σήμερα κάτι για την μαύρη επέτειο του Πολυτεχνείου και τα θύματα της βγήκε να χτυπήσει εμάς. 

Και το κάνει βέβαια γιατί εμείς παλεύουμε κάθε κόκκινο και μαύρο φασισμό δεν είναι τυχαίο πως η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης εμάς στοχοποίησε το 2016 και όχι τον κ. Μωραίτη που ανεβάζει Σαλβίνι, στο προφίλ και ο υποστηρικτής του κ. Δήμου τον δικτάτορα Παπαδόπουλο με κείμενο που παραποιεί την αλήθεια και παρουσιάζει τον ξεφτιλισμένο δικτάτορα ως πατριώτη! 

Ας συνεχίσουν το έργο τους οι φιλοχουντικοί εδώ είμαστε εμείς να τους απαντάμε. 

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ και φυσικά με ΝΔ οι ΝΑΖΙ μπήκαν στην ΦΥΛΑΚΗ.. 

Προχωράμε και στο άλλο άκρο και κυρίως συνεχίζουμε να χτυπάμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το ΨΕΜΑ όλων σας. 

ΥΓ: Η Κούλα αναμένει απάντηση και την οποία της έχουμε δώσει εδώ και καιρό. Μας κατηγορεί ως τρελούς και μετά γράφει πως το παίζουμε! Μάλλον έχει πρόβλημα ας συμβουλευτεί την εξ αποστάσεως υπέρβαρη "γιατρό" και ας ζητήσει συμβουλές από καμία κοινωνική λειτουργό που να μην έχει φαντασίες. Και ας αλλάξει και καμία φωτογραφία προφίλ χάλια είναι αυτή που έχει. Τελειωμένη κατάσταση εδώ και 10 χρόνια αλλά έχει εμμονές φαίνεται και αναπολεί την φασιστοφυλλάδα που έκλεισε επειδή ήταν τόσο ανορθόγραφη όσο βλέπεται και στα σχόλιά της. 



ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: