ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας έστειλαν το ποστάρισμα που έκανε η Κική Παρασκευά στην ομάδα του facebook "Αγαπώ την Ηλιούπολη"

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Μας έστειλαν το ποστάρισμα που έκανε η Κική Παρασκευά στην ομάδα του facebook "Αγαπώ την Ηλιούπολη"


 Τον κατήφορό της συνεχίζει η "φίλη" του αείμνηστου Δημήτρη Παρρά φιλοξενώντας στην σελίδα της τους υβριστές του! 

Μας δικαιώνει και αυτή για την επιλογή μας να την εκθέσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ για τις επιλογές της. Το ποστάρισμα αφιερωμένο σε όλες και όλους που μας έλεγαν πως τάχα αδικούμε την διαχειρίστρια που είναι ακόμα μια κρατικοδίαιτη Συριζαία της πόλης και πρώην Πασοκτζού που τιμά τους "αγώνες" της Αριστεράς που ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία αλλά απέτυχαν. 

Όλη κάνουν λοιπόν τις επιλογές τους ας μην σκούζουν μετά πως αδικούνται από εμάς αφού προφανώς και εμείς με "γιατρούς εξ΄αποστάσεως" που βλέπουν το πρόβλημα του άλλου και όχι το δικό τους ορθώς δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση. 

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας και δημοτικό σύμβουλο που μας έστειλε το ποστάρισμα από την σελίδα της κ. Διαμαντή στο facebook. 

Δικαιωθήκαμε για ακόμη μια φορά και θα δικαιωθούμε και πολλές ακόμα για όσους ακόμα ζουν με αυταπάτες. 

ΥΓ: Η Κούλα το παίζει Τσίπρας προ του 2015 ή τωρινός Βαρουφάκης και μας κατηγορεί επειδή στηρίξαμε όσους κράτησαν την χώρα όρθια. Επίσης θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων όσων ήθελαν την χώρα μας Βενεζουέλα γιατί εμείς δεν ξεχνάμε τους υβριστές του φίλου μας χωρίς εισαγωγικά όπως η κ.. Ευαγγελία Διαμαντή. Ας συνεχίσουν λοιπόν οι πρώην φίλοι και συναγωνιστές να συνομιλούν με αυτή που επιτρέπει σε ακροδεξιούς και υμνητές δικτατόρων να μας υβρίζουν στην "δημοκρατική" της ομάδα στο facebook . 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι τον "τιμούσαν" και ζωντανό για την "φιλία" τους βρίζοντας διαδικτυακά τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας που ο αείμνηστος Δημήτρης υπερασπιζόταν για το θάρρος του



Δεν υπάρχουν σχόλια: