ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μοντάζ Κάνδηλα σε φωτογραφία που παρουσιάζει πως απομακρύνθηκαν σκουπίδια......

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Μοντάζ Κάνδηλα σε φωτογραφία που παρουσιάζει πως απομακρύνθηκαν σκουπίδια......


Η φωτογραφία του κ. Κάνδηλα που βλέπει το χάλι ΚΑΘΑΡΟ, αφού αυτή την βρωμοπόλη έτσι την σχεδίασαν οι χουντικοί φίλοι του! Και βέβαια ο κάδος είναι σε σημείο που ανήκει σε ιδιώτη και το πεζοδρόμιο που είχε φτιάξει ο ιδιώτης με τσιμέντο καταστράφηκε από πρώην δήμαρχο! 

Δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε καν από την οικία μας ή την εργασία μας,  για να μάθουμε πως οι εργαζόμενοι που σου βγάζουν μεροκάματο για να γράφεις ανοησίες,  έχουν την πόλη και ΒΡΩΜΑΕΙ.

Αφού όπως ισχυρίζεσαι πήγες ο ίδιος στην οδό Επταλόφου  μάλλον σήμερα ( εμάς σήμερα μας ενημέρωσαν για την ανάρτησή σου)  πως και δεν είδες τους τόνους σκουπιδιών!



Οι δημότες μας δεν είναι ηλίθιοι να πιστέψουν έναν ΨΕΥΤΗ , αποτυχημένο υποψήφιο της δημοτικής  παράταξης του κ. Τάσου Ευσταθίου και ευσεβή "χριστιανό" που φιλάει τα χέρια κίναιδων. 

Ούτε φυσικά μπορούν να μην αντιληφθούν πως η πόλη εξακολουθεί και βρωμάει επειδή οι "Κάνδηλες" της πόλης δεν είναι ένας αλλά πολλοί! 

Εμείς δεν γράφουμε για όσους "έπεσαν με αλεξίπτωτο στην πόλη" ,και βέβαια δεν θα αναμένουμε από υπαλλήλους που εμάς προσωπικά δεν μας αφορά καν ο αριθμός τους εάν θα καταφέρουν να έχει άλλη όψη ο δήμος μας , οι γειτονιές μας , τα πάρκα μας , οι πλατείες μας , οι αθλητικοί μας χώροι. 

Ούτε βέβαια μπορούν οι 9 δημοτικοί μας αστυνομικοί , να ανακαλύψουν όσους πετάνε μπάζα και ό,τι δεν τους χρησιμεύει σε δημόσιους χώρους. Είμαστε αυτοί που θέλουμε ΚΑΜΕΡΕΣ παντού την ώρα που οι "Κάνδηλες" της πόλης και οι συνοδοιπόροι τους  δεν τις θέλουν,  μπας και πιάσουν κανέναν καθηγητή -παιδεραστή όπως συνέβη σε γυμνάσιο της πόλης μας πέρισυ και εάν αναρωτιούνται οι Συριζαίοι φίλοι του τι απέγινε και που είναι,  τους λέμε πως είναι ακόμη προφυλακισμένος!

Γιατί η "χούντα" κατά αυτούς Μητσοτάκη δεν ήρθε φυσικά συνεχίσει  την ΑΤΑΞΙΑ , αλλά για να επιφέρει μια ΤΑΞΗ που δεν την θέλουν πολλοί σε αυτή την πόλη.  Πρώτοι από όλους η πλειοψηφία των  εργαζόμενων του δήμου Ηλιούπολης,  που δεν θέλουν κάμερες στους χώρους εργασίες τους για να μην βλέπουμε πως εργάζονται , αλλά κυρίως για να μην μπορούμε ακόμα και σήμερα να γνωρίζουμε ποιος εξαφάνισε το βιβλίο επισκεπτών του δημαρχείου , και να κατηγορούμε τον πρώην δήμαρχο και όχι υπαλλήλους που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και έχουν εκθέσει μένοντας ατιμώρητοι ΟΛΕΣ τις διοικήσεις ακόμα και τις δοτές της χούντας . 

Γιατί και εκεί υπήρχαν πιο ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  ακόμα και από τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα που έτσι και αλλιώς Επονίτης ξεκίνησε και το έπαιξε δεξιός για να αναλάβει θέσεις και αξιώματα! 

Τι άλλωστε είχε να πει ο  Κώστας Δελλαπόρτας πέρα από λιβάνια και τις αγιαστούρες των Τραγόπαπων για τον δυτικό πολιτισμό;  Εδώ ο αφελής πίστευε πως μια χούφτα ξεφτιλισμένοι καραβανάδες "ξεγέλασαν" τους Αμερικανούς που τάχα ήθελαν να περάσει μέσα από την πόλη μας η λεωφόρος ΝΑΤΟ! 

Και έχει και το απολειφάδι της χούντας να πιστεύει έναν παντελώς αμόρφωτο δήμαρχο που έφαγε την θέση του πρώτου δημάρχου της πόλης μας που ανήκε στο κόμμα του Γεωργίου Παπανδρέου (Ένωση Κεντρώων) ενός κόμματος με σαφή αντικομμουνιστικό προσανατολισμό. 


Δυστυχώς για την πόλη ο πρώτος της δήμαρχος Παύλος Πεντάρης  είχε ενταχθεί μάλλον κατά λάθος σε αυτό το κόμμα αγνοώντας βασικές αρχές του. Ένα κόμμα με καθαρά εθνικό προσανατολισμό που κάποια βασιλικά αποβράσματα διέκοψαν την θετική πορεία που είχε δημιουργήσει για την χώρα. 

Το κόμμα αυτό δεν είχε ουδεμία σχέση με το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ και τα περισσότερα στελέχη του είχαν πατριωτικές απόψεις και πίστευαν στην Αστική Δημοκρατία. Είχαν μάλιστα δει την ΣΑΠΙΛΑ που διακατείχε τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της χώρας οι οποίες σαν να μην πέρασε μια μέρα διατηρούν μέσα τους και σήμερα  θύλακες που λάτρευαν και λατρεύουν δικτάτορες! 

Αλλά ας πάμε και πάλι στο ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα και των φασιστών συνεργών του,  που φυσικά και το διαβάζουν  οι νυν  διοικούντες που ήρθαν σε θέση ευθύνης και με τις δικές του προσπάθειες.  

Ο κ. Κάνδηλας και 4-5 ακόμα υποψήφιοι της παράταξης  "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  προξένησαν  τεράστια ζημιά στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  κ, Τάσο Ευσταθίου,  αφού η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι οι κομμουνιστικές φαντασίες του νέου "Κλάρα" της πόλης μας και των συνοδοιπόρων του που πέτυχαν απλώς να αλλάξουν έναν δήμαρχο με έναν ακόμα χειρότερο που σε μερικούς μήνες από σήμερα για την πλήρη ΑΠΡΑΞΙΑ του θα κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη αφού προφανέστατα και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ζητά χρήματα από ένα χρεοκοπημένο κράτος και να αφήνει αναξιοποίητο ό,τι της ανήκει ή στον δικό μας δήμο "εκλάπη" με την βοήθεια του ΣΑΠΙΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ από ιδιώτες. 

Στις κάλπες του 2023 εάν ακόμα ο δημόσιος υπάλληλος "Κλάρας" βρίσκεται  στο πλευρό του κ.  Αραμπατζή , και εάν τελικά δεν επικρατήσει η ΛΟΓΙΚΗ  στον τελευταίο και επιμείνει στο να κατέβει εκ νέου ως υποψήφιος δήμαρχος  γιατί ούτε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ δεν θα τον στηρίξει πλέον  ΔΗΜΟΣΙΑ του το γράφουμε από τώρα για να μην έχει αυταπάτες ,  να ξέρεις πως οι "πολυπληθείς" αναγνώστες του κ. Κάνδηλα  που εάν δεν προτιμούν την alexa  εμείς δεν έχουμε θέμα να  ανεβάσουμε και τα  google analytics μας , θα πρέπει να γνωρίζουν πως  είναι σαφέστατα μηδαμινοί σε σχέση με τους δικούς μας. 

Και όπως εμείς εκτεθήκαμε ΔΗΜΟΣΙΑ το 2019 και σας γράψαμε να μην στηρίξετε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ και εσείς κλαίτε τώρα σας τις πουτάνες που σας γαμάνε σας λέμε από τώρα πως για ακόμα πέντε χρόνια δεν θα σας σώσει κανένας Σταύρος γιατί δεν έχει τα αρχίδια όχι δήμαρχος να γίνει αλλά και αντιδήμαρχος έγινε επειδή επί 16 χρόνια η οικογένειά του έστησε το δικό της καθεστώς που πλέον μετά την λανθασμένη επιλογή της το 2019 έχει μείνει μόνο με κουνιστά πετραχήλια και υπαλλήλους που έχουν ήδη βάλει πλώρη για την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που εάν δεν είχε τον δικό μας πόλεμο και το 2019 θα ήταν διψήφια. 

Αυτό όμως δεν θα καταφέρουμε εάν και θα το επιθυμούσαμε στις κάλπες του 2023 αφού όποιος ψάχνει για Κλάρα ψηφίζει τον ορίντζιναλ και όχι τον μαϊμού ή τον Συριζαίο με μπλούζα Τσε Γκεβάρα που κάνει πίπες στον Αμερικανό Πρέσβη της Αθήνας και τρέχει μη χάσει καμία εκδήλωση της πρεσβείας την ώρα που παλιότερα έλιωνε τις σόλες του σε πορείες έξω από αυτήν. 

Όποιος δεν γουστάρει Αμερικανούς λοιπόν υππάρχουν ΚΚεδες , Χρυσαυγίτες , Έλληνες για τον πούτσο σαν τον Κασιδιάρη και κάποιοι που προτείνουν Ελληνικές Λύσεις με πορτραίτα στα γραφεία τους του Πούτιν! 

Για τους τελευταίους δεν έχουμε βέβαια καμία αμφιβολία πως όταν έρθει η ώρα θα γίνουν πιο "Αμερικανάκια" και από εμάς εδώ! 

Γιατί προφανέστατα και εμείς δεν ήρθαμε να συμπληρώσουμε μια ακόμη λίστα τοπικών ΜΜΕ που πορεύονται με ΜΥΘΟΥΣ και ευχολόγια , αλλά για να γκρεμίσουμε όσους ενώ κατέστρεψαν την πόλη αποζητούν τιμές , βραβεία και αγάλματα! 

Δεν ήρθαμε για να σώσουμε το ρέμα της Πικροδάφνης που το προτιμούμε ένα Mall αλλά για να σώσουμε τις ζωές σας από αυτούς που σας μιλούσαν για γριπούλες όταν εμείς σας "τρομοκρατούσαμε" για την πανδημία ενώ οι "επαναστάτες" πέτυχαν να πεθάνουν "ηρωικά" πιστεύοντας πως αντιστέκονται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που ανακάλυψαν με καθυστέρηση 70 ετών , πίνοντας coca-cola, φορώντας τζιν, βλέποντας Neflix και ταινίες του Χόλυγουντ και ακούγοντας τραπ μουσική! 

Τώρα για να τρέξω να βγάλω φωτογραφίες από μια πόλη που βρωμάει από άκρη σε άκρη θα το κάνω έτσι για τον χαβαλέ τις επόμενες μέρες , αφού γνωρίζω και που ξύνουν τα αρχίδια τους όλοι μέρα εργαζόμενοι που βολεύτηκαν από δεξιούς , αριστερούς, κεντρώους , χουντικούς και κομμουνιστές που διοίκησαν τον δήμο μας. Εργαζόμενους που φυσικά και εάν τους υποδείξεις τα κακώς κείμενα τα οποία ζουν καθημερινά σου λένε πως εγώ την δουλειά μου την κάνω αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. 

Είναι σαν να δουλεύεις σε μια εταιρία με ΜΗΔΕΝΙΚΟ κέρδος και να απαιτείς αύξηση του μισθού λίγο πριν η εταιρία κλείσει! 

Γνωρίζω ακόμα ως γιος δημοσίου υπαλλήλου το "βαρύ" ωράριό τους , και γενικότερα δουλεύοντας σε καταγγελτικές εκπομπές στηρίζω την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προσπαθεί τις συναλλαγές των πολιτών με δημοσίους υπαλλήλους να τις εξαλείψει γιατί ζέχνουν ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Και εγώ στην θέση τους 1-2 ώρες θα δούλευα αφού δεν θα ανεχόμουν οι μισοί υπάλληλοι να κάθονται επειδή νοσούν τρεις με τέσσερις μήνες τον χρόνο , κάποιοι άλλοι να συνδικαλίζονται οδηγώντας μέρα με την μέρα τους συναδέλφους τους πιο κοντά στην ανεργία και εντέλει να βουλιάζουμε ΟΛΟΙ μαζί επειδή δεν αποφασίζουμε πως ο καθένας θα πρέπει να πληρώνεται με το έργο που παράγει και όχι επειδή παρουσιάζεται ή εγγράφετε απλώς σε ένα μισθολόγιο. 

Για μένα η μόνη λύση για να είναι η πόλη καθαρή και να μην βλέπεις σκουπίδια παντού είναι ο ιδιώτης (καλύτερα αλλοδαπός για να μην έχει και την βαλκάνια νοοτροπία που δεν είναι για να υπερηφανεύεσαι αλλά για να βάζεις τα κλάματα)

Εάν εσύ λοιπόν κ. Κάνδηλα έφτασες στην οδό Επταλόφου  σήμερα και δεν είδες σκουπίδια , και μπάζα που αυτά υπήρχαν εκεί για πάνω από 1,5 μήνα,  τότε άξιος ο μισθός σου από εργαζόμενους που πρέπει να τους πάρει τηλέφωνο ο κος  Αντζινάς να τους πει πόσο μ@λ@κες είναι που παρά τις υπερωρίες που γράφουν μηνιαίως συνεχίζουν και τον εκθέτουν. 

Θα βρουν βέβαια  μια ακόμα δικαιολογία για να μαζέψουν την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα  επειδή το αμάξι τους χάλασε ή μάλλον το χάλασαν οι ίδιοι! 

Άλλωστε πρέπει να είσαι  παντελώς αδαής για να μην κατανοείς πως ανταλλακτικά αγοράζονται και ξαναγοράζονται για οχήματα που οι εργαζόμενοι θεωρούν "ερείπια" , και δεν κατανοώ ή μάλλον δεν θέλω να γράψω γιατί δεν τα παίρνει ο δήμος με leasing να μην έχουν να τους λένε και πράγματα που φυσικά και θα μπορούσαν να αποδειχθούν εάν έστω και ένας υπάλληλος είχε το θάρρος χάνοντας την δουλειά του να καταγράψει με κάμερα και ήχο το ακριβώς συμβαίνει. 

Παλιότερα που υπήρχαν τηλεοπτικές εκπομπές που ταρακουνούσαν κυβερνήσεις κάτι καλό γίνονταν, τώρα βλέπετε "Ράδιο Αρβύλα" να γελάσετε με όσους θεωρούν πως έχουν το ηθικό ανάστημα να κατηγορούν το πολιτικό σύστημα της χώρας έχοντας στο πλευρό τους τον Στάθη που ήθελε να μας δείξει πως είχε και πολλές φιλενάδες! 

Και βέβαια οι Στάθηδες είναι πολλοί ζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας όπως και πολλές είναι αυτές που θεωρούν "σιγουριά" δίπλα σε τέτοιους δημοφιλείς και αυστηρούς κριτές του πολιτικού μας συστήματος άνδρες. 

Η αλήθεια πάντως κ. Κάνδηλα είναι πως ανησύχησα που δεν είδα και τον "βουτυροπεμπέ" σε εκδήλωση που ήταν ο πρώην "φίλος" του ο κ. Γαϊτάνης και ανησύχησα μην αποχώρησε από τη ΝΔ και χάσουμε έναν ακόμα μαλάκα που νομίζει πως μπορεί να γίνει και δήμαρχος! 

Σ.Μ 


Αυτά τα μπάζα είδε ο κος Κάνδηλας και ζητάει ως γνήσιος "κομμουνιστής" περιφράξεις ιδιωτικών χώρων σε μια πόλη που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι ( όσοι δεν απεβίωσαν) συνδημότες μας που έκλεψαν ιδιωτική περιουσία για προσωπικό οικονομικό τους όφελος. Παλιά γιατί τώρα δεν υπάρχει ελληνικό δικαστήριο που θα παραδώσει σε κανέναν δήμαρχο σπιθαμή ιδιωτικής γης. Η ξεφτίλα του να τιμώνται ακόμα όσοι καταδίκασαν την πόλη μας στη σημερινή της μιζέρια είναι κάτι που δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα όπως δεν άντεξε και η λατρεία σε όσους καταδίκασαν γειτονικά μας κράτη στην απόλυτη εξαθλίωση. 

ΥΓ: Επειδή όλες και όλοι σε αυτή την πόλη γνωρίζουν καλύτερα και από την ΑΑΔΕ πως βιοποριζόμαστε βαρεθήκαμε να απαντάμε σε όσους βγάζουν βόλτα τα οχήματα του δήμου μας και βλέπουν ό,τι βλέπει και η πλειοψηφία της πόλης μην αναμένοντας από εμάς να υποδείξουμε σε μια διοίκηση γνωρίζει καλύτερα από τον κάθε Κάνδηλα και την τελευταία λακκούβα αυτής της πόλης. Και επειδή εδώ ελάχιστα πλέον γράφουμε θα δώσουμε σε νέα παιδιά με πιο "προχωρημένες" απόψεις από τις δικές μας συντηρητικές να αναρτήσουν και κανένα βίντεο γιατί με τόσους καλούς νομικούς που διαθέτει η πόλη μας λέμε να στείλουμε στο "στόμα τους λύκου" όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν όχι την μισή πόλη αλλά ΟΛΗ! 

Εμείς να παίζουμε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι βαρεθήκαμε , χάσαμε φίλους και το κυριότερο δεν είμαστε τόσο νέοι να αναμένουμε μισό αιώνα ακόμα για να αποκαλούμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ κάτι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: