ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Κώστας Τσιάρας παραμένει ακόμα Υπουργός Δικαιοσύνης;

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Ο Κώστας Τσιάρας παραμένει ακόμα Υπουργός Δικαιοσύνης;



  • Μέσα στην ημέρα θα έχουμε εξελίξεις και παρέμβαση της κυβέρνησης στο θέμα που έχει ανακύψει με τις "δυσλειτουργίες" στο χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Σας το γράφουμε από σήμερα πως ο αρμόδιος υπουργός ίσως μετράει και ώρες παρά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του αφού είχε νοσήσει από την covid-19. 

  • Όσοι ευελπιστούν πως θα απαλλαγούν από τους "Πολάκηδες" θα πρέπει να διαβάσουν ξανά την Ιστορία αυτού του Τόπου. Και όσον αφορά τον κ. Πλεύρη του ευχόμαστε καλή τύχη αφού η θητεία του στο αρμόδιο υπουργείο αλλά και γενικότερα σε θέσεις ευθύνης σταματάει την Άνοιξη. Και φυσικά την κύρια ευθύνη για την δυσαρέσκεια που έχει δημιουργήσει αφορά δικούς του χειρισμούς και όχι στους "παραλογισμούς" όσων ακόμα θεωρούν πως η χώρα μας θα πρέπει να παραμείνει Σοβιετία. Άλλωστε καλό είναι να διαβάζει και ρεπορτάζ που δεν είναι "πληρωμένα" και αντικειμενικά του επισημαίνουν τα πολλά του "φάουλ". 

  • Άδωνις και Βορίδης όσο πιο γρήγορα διαχωρίσουν την θέση τους με όσα τραγικά συμβαίνουν θα εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον αφού δεν μπορείς επειδή συμμετέχεις σε ένα κυβερνητικό σχήμα να υιοθετείς θέσεις για τις οποίες αγωνίστηκες να μην επικρατήσουν για μια ζωή. 

  • Χρόνια Πολλά στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και μακριά από ρωσόφιλους πρώην συνεργάτες του που τον εξέθεσαν όσο ήταν πρωθυπουργός και που εξακολουθούν και φαντάζονται έναν κόσμο που θα ζέχνει ΦΑΣΙΣΜΟ. 

  • Όσοι κεντροδεξιοί ανησυχούν για τις κάλπες του 2023 ας πιάσουν τους δύο επικεφαλής ή όποιον θεωρούν πως πρέπει να έχει λόγο και ας αφήσουν εμάς να έχουμε τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις μας. Το πρόβλημα δεν ήμασταν ΠΟΤΕ εμείς που θα ακολουθήσουμε όποιον απηχεί τις ιδέες του κόμματος που είναι συγκεκριμένες και που η Ιστορία του δεν έχει να κάνει με όσους σήμερα "φοβούνται" να σηκώσουν ένα τηλέφωνο να πουν σε έναν δικαστικό λειτουργό πόσο ξεφτιλισμένος είναι και πόσο εκθέτει την χώρα μας διεθνώς με τις "περίεργες" αποφάσεις τους. Χωρίς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν υπάρχει Αστική Δημοκρατία και εμείς απεχθανόμαστε τους "αγανακτισμένους" φασίστες που ποντάρουν σε "ύποπτες" δικαστικές αποφάσεις που εκθέτουν και διασύρουν όλους εμάς που δεν αγωνιστήκαμε για να το παίζουν οι ΠΟΡΝΕΣ δικαστικοί λειτουργοί! Τους μισθούς τους και τις θέσεις μας τις οφείλουν σε εμάς και όχι σε όσους θα τους είχαν κόψει ήδη τα κεφάλια και θα είχαν εγκαθιδρύσει τον μαύρο ή τον κόκκινο φασισμό τους. Ντροπή καμία από δικαστικούς που ξεπλένουν βιαστές , παιδεραστές και θεωρούν πως πρέπει να είναι μυστική η προδικασία για να μην αποκαλύπτεται η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ τους γιατί για εμάς το τονίζουμε δεν χρηματίζονται απλώς είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: