ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν ήταν πρωθυπουργός της χώρας ένας Κωνσταντίνος Καραμανλής τέτοιοι δικαστικοί δεν θα είχαν γίνει ούτε κλητήρες στον Άρειο Πάγο

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Εάν ήταν πρωθυπουργός της χώρας ένας Κωνσταντίνος Καραμανλής τέτοιοι δικαστικοί δεν θα είχαν γίνει ούτε κλητήρες στον Άρειο Πάγο

 





Η Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης προφανώς και αποτελεί επιχείρημα όσων  θεωρούν πως η Αστική μας Δημοκρατία επικράτησε επειδή αδιαφόρησε για την διασφάλιση των ΘΕΣΜΩΝ. Κάνουν λάθος όπου τα σοβαρά δυτικά κράτη χρειάστηκε "λέρωσαν τα χέρια" τους για να διατηρήσουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Πρόεδροι των ΗΠΑ διαφώνησαν δημόσια με κατάπτυστες αποφάσεις και παρέπεμψαν δικαστές στη Δικαιοσύνη. Δεν θα κάνουμε εδώ αναδρομή και σε όσους ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ για παράβαση καθήκοντος και χρηματισμό.

Στην χώρα μας ο πιο ΣΑΠΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ήταν και παραμένει αυτός της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Απόφαση δίκαιη είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις πιο εύκολα μπορείς να κερδίσεις το ΛΟΤΤΟ. 

Με την ΑΝΟΧΗ της και παρά τις πιέσεις από διαδοχικές κυβερνήσεις κυκλοφορούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή αργούν να τιμωρηθούν χιλιάδες ΠΟΙΝΙΚΟΙ. 

Πλέον σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων της χώρας είναι πως θα φυλακίσουν ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ που είναι ΑΛΗΘΕΙΑ πως για δεκαετίες έμεναν οι περισσότεροι ΣΙΩΠΗΛΟΙ σε μια ΣΑΠΙΛΑ χωρίς ΤΕΛΟΣ. 

Ο χειρότερος πολιτικός είναι περισσότερο ΗΘΙΚΟΣ από τον τελευταίο πταισματοδίκη αυτής της χώρας και η κυβέρνηση που έχει υποστεί εξευτελισμό από λειτουργούς της . Εμείς δεν ξεχάσαμε την κα. Τουλουπάκη και άλλες εμμένει μέσα σε αυτή την ΜΠΟΧΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ να ΣΙΩΠΑ ή να τάσσεται υπέρ ανθρώπων χωρίς καμία ΗΘΙΚΗ αναστολή. 

Ευτυχώς που η ΕΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα αυτών των ξεφτιλισμένων που έχουν με αποφάσεις τους αδικήσει φίλες και συμμάχους χώρες στα καλώς νοούμενα επιχειρηματικά τους συμφέροντα στην πατρίδα μας. 

Αποφάσεις πληρωμένες από όσους θεωρούν πως με την βοήθεια της Ελληνικής Δικαιοσύνης θα καταστήσουν την χώρα μας ένα κράτος παρία τύπου Ρωσία με "δικαιοσύνη" αλά Πούτιν. 

Ήδη έπρεπε να είναι παραιτηθεί ο κος Τσιάρας ή να διατάξει πειθαρχικό έλεγχο για "δικαστικούς" που αποτελούν εδώ και χρόνια τους νταβατζήδες επιχειρηματικών συμφερόντων που ονειρεύονται πολιτική εκτροπή. 

Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι για ΦΤΥΣΙΜΟ αφού εμείς πιστεύουμε στην Αστική Δημοκρατία και δεν αποζητούμε παρά μόνο την ΟΡΙΤΣΙΚΗ απομάκρυνση των χιλιάδων επίορκων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: