ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μπείτε στο site της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" να διαβάσετε πόσο ΧΑΛΙΑ οραματίζονται το μέλλον της πόλης μας!

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Μπείτε στο site της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" να διαβάσετε πόσο ΧΑΛΙΑ οραματίζονται το μέλλον της πόλης μας!


Θέλουν ΣΜΑ κάτω από το γήπεδο που ήδη θα έπρεπε να είχε παραχωρηθεί χωρίς αστερίσκους σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας έναντι του ανάλογου τιμήματος! 

Για την ΣΔΙΤ γειτονικού δήμου ΦΕΣΩΘΗΚΑΝ οι ΔΗΜΟΤΕΣ για πεζοδρόμια που τελικά είναι σε χειρότερη κατάσταση ακόμα και από να δικά μας. Εκτός και γράφουν για άλλον δήμο αφού η ανακοίνωσή τους είναι ασαφής και όχι μόνο όσον αφορά αυτό το θέμα. Ο ιδιώτης αλλά και ΟΛΟΙ οι δημότες πλήρωσαν για να εξυπηρετηθούν κολλητοί και φίλοι μιας διοίκησης και το θέμα είναι στον εισαγγελέα αφού κάποιοι από τους ευνοούμενους έδωσαν και φακελάκι! Προφανώς οι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώνονται από φιλικά τοπικά ΜΜΕ του δήμου που ΕΙΔΑΝ τζάμπα κάτι που πληρώθηκε τρεις φορές πάνω αλλά κυρίως και από όλους τους ΔΗΜΟΤΕΣ όπως συμβαίνει βέβαια και με τις τζάμπα κατασκευές πεζοδρομίων σε κεντρικά σημεία και της δικής μας πόλης την ώρα που κάποια άλλα κορόϊδα πληρώνουν μόνοι τους το κόστους ή τα αφήνουν και καλά κάνουν στα χάλια τους! 

Μάλλον θεωρούν πως οι συνδημότες δεν διαβάζουν ακόμα και μεγάλα ΜΜΕ που ανήκουν στον χώρο της κεντροδεξιάς που βλέπουν πως σε όσα αυτή η ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΗ παράταξη διαφωνεί είναι οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ προτάσεις της ΝΔ για το μέλλον της πόλης. 

Που άκουσαν, διάβασαν ή τους είπαν πως η ΝΔ δεν θέλει το ΚΥΤ στον Υμηττό; Ποιος του είπε πως η ΝΔ και οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα της ΝΔ διαφωνούν με το Κοιμητήριο στον Υμηττό; 

Για όσους παραπονιούνται γιατί δεν βάζουμε δελτία τύπου "κεντροδεξιών παρατάξεων" τους απαντάμε για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν αναρτούμε χωρίς αρνητικό σχολιασμό και αυτά της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" . 

Εδώ πλέον βαρεθήκαμε να αντιπαλεύουμε τα φερέφωνά τους Ενεργούς Φασίστες Ηλιούπολης και στο εξής θα αγνοούμε ΠΑΝΤΕΛΩΣ όσους θεωρούν πως ακολουθώντας όσα έτσι και αλλιώς εφάρμοσαν για δεκαετίες και άλλοι "κομμουνιστές" στην πόλη φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια. 

Για ποιες ΣΔΙΤ μιλάει ο κος Αραμπατζής αυτές που δουλεύουν εις βάρος των ιδιωτικοποιήσεων και κοστίζουν στον δημότη ΔΙΠΛΑΣΙΑ χρήματα; 

Και βέβαια τέτοιες προτάσεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές μόνο από όσους θέλουν να πάνε την πόλη ακόμα πιο κάτω. 

Όσον αφορά το γήπεδο της Ηλιούπολης για εμάς εδώ και χρόνια οι ΤΖΑΜΠΑ πρόεδροι ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ έχουν τελειώσει. Να δοθεί σε όποιον επιχειρηματία εντός ή εκτός πόλης ενδιαφέρεται να το αξιοποιήσει βγάζοντας κέρδος και όχι να αδειάζει χρόνο με τον χρόνο τις τσέπες όσων φορολογούνται στην Ελλάδα για να το παίζει πρόεδρος. 

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός για εμάς είναι ένα καλό πρόσχημα για να να παραμείνει ο Ελληνικός Αθλητισμός χωρίς διακρίσεις. 

Θέλουν να εκμεταλλεύονται τζάμπα νέους αθλητές να βγάζουν μεροκάματα και να τους πληρώνει ο εκάστοτε μαλάκας δήμαρχος την συντήρηση εγκαταστάσεων μέσω των οποίων βγάζουν ΚΕΡΔΟΣ. 

Ας δεν βγάζουν ας πάνε στο διάβολο μπας και έρθει κανένας από άλλη πόλη και βγάλει . Να έρθει κανένας "ναρκέμπορος" ."λαθρέμπορος πετρελαίου" "φαρμακέμπορος" μπας και δούμε πάλι επαγγελματικές κατηγορίες. 

Τον πιο "άγιο" σε σχέση με τόσους άλλους δεν τον ήθελαν και τώρα πουλάνε φρούδες ελπίδες για επαγγελματικές κατηγορίες. 

Και το 2023 η πόλη δεν θα έχει ποδοσφαιρική ομάδα σε επαγγελματική κατηγορία και αυτή την φορά ΔΙΚΑΙΑ και με πρωτάθλημα που θα ολοκληρωθεί! 

ΥΓ: Έργο της διοίκησης είναι να εφαρμόσει το δικό της πρόγραμμα και όχι τις μαλακίες προτάσεις μιας δημοτικής παράταξης που ΥΜΝΕΙ τον δοτό δήμαρχο της χούντας αλλά προεκλογικά το 2019 το έκρυβε/ Το 2023 όμως τα όνειρα για "επανεκλογή" και των τεσσάρων ΑΝΗΘΙΚΩΝ και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ που υιοθέτησαν μια τόσο αντιδημοκρατική πρόταση θα θαφτούν στην οδό ή λεωφόρο Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα. Που ελπίζουμε να την υλοποιήσουν εάν ποτέ γίνουν διοίκηση γιατί μόνο ΤΟΤΕ θα ξυπνήσουν όλοι όσοι την περίοδο 1967-1974 είδαν να καταστρέφονται οι ζωές συγγενικών τους προσώπων επειδή είχαν το "ελάττωμα" να μην πιστεύουν στον ΜΑΥΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ! 

Η φωτογραφία είναι θολή γιατί αηδιάζουμε και μόνο να βλέπουμε όσους συμφωνούν να αποδοθούν τιμές και να ονομαστεί οιοδήποτε σημείο της πόλης με το κατάπτυστο ονοματεπώνυμο του δοτού δημάρχου της ΧΟΎΝΤΑΣ που όσους σταυρούς και εάν έκανε δεν ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ για το "έγκλημα" του όχι μόνο να παραμένει ΣΙΩΠΗΛΟΣ ( μπορεί να φοβόταν) αλλά να υπηρετεί όσους κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία με συνεργούς ενός κομματιού της ΕΡΕ που για αυτό και διαλύθηκε εάν δεν κατανόησαν τον λόγο τα απολειφάδια και οι συγγενείς όσων σε αυτή την πόλη έφαγαν εκατομμύρια δραχμές από έργα που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. 

Εάν και "δεξιοί" δεν πληροφορήθηκαν πως η κυβέρνηση της ΝΔ θα έχει σε 7 έτη υλοποιήσει την Αστική Σήραγγα Ηλιούπολης αδιαφορώντας για κάποιες ανεδαφικές προτάσεις που είχαν γίνει από προηγούμενες διοικήσεις του δήμου μας. 

Για την επέκταση του νεκροταφείου τα συμφέροντα συγκεκριμένων ιερέων της πόλης που εξυπηρετούν ας κοιτάξουν να απαλλαγούν από τους αλλοδαπούς εραστές τους πριν μας θεωρήσουν εύκολο στόχο όπως και κάποιοι άλλοι στο παρελθόν. 

Αλήθεια ο επιχειρηματίας που φροντίζει τα "μάτια μας" θεωρεί πως το 2022 θα είναι η χρονιά του; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: