ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όνειδος η ανακοίνωση της Ένωσης ΔΙκαστών και ΕΙσαγγελέων εναντίον του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. - Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θα ανεχθεί άλλο την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους ας το καταλάβουν στην κυβέρνηση δεν φταίνε αυτοί για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ όσων δεν έχουν και τις απαραίτητες γνώσεις για να ασκούν λειτούργημα!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Όνειδος η ανακοίνωση της Ένωσης ΔΙκαστών και ΕΙσαγγελέων εναντίον του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. - Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θα ανεχθεί άλλο την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους ας το καταλάβουν στην κυβέρνηση δεν φταίνε αυτοί για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ όσων δεν έχουν και τις απαραίτητες γνώσεις για να ασκούν λειτούργημα!



Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εναντίον μου λόγω της απορίας που εξέφρασα, πως μετά από μια τέτοια πράξη, ο φερόμενος ή και οι υπόλοιποι ύποπτοι ως βιαστές αφέθηκαν ελεύθεροι. Οποιοσδήποτε κοινός θνητός μετά από μία τόσο βαριά καταγγελία ,πιθανώς ομαδική, θα ήταν κρατούμενος αυτή τη στιγμή και δεν θα κυκλοφορούσε χαμογελώντας αυτάρεσκα για το κατόρθωμά του. 

Το όνομα όμως της οικογενείας του πρωταγωνιστή βάρυνε προφανώς πολύ για να του δοθεί και ο «εξευτελιστικός» περιοριστικός όρος να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο …οικείο αστυνομικό τμήμα! 

Ποιος πατέρας και ποια ελληνίδα μάνα θα μάθαινε ότι βίασαν το παιδί της με τέτοιον τρόπο και δεν θα τους ισοπέδωνε. Το θύμα έχασε τους γονείς σε τροχαίο και γονείς θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα του οι δικαστές του. 

Προς τι λοιπόν αυτή η αντίδραση; Κύριοι της Δικαιοσύνης δεν είσαστε άκριτοι. Την απάντηση θα την πάρετε σε λίγο από τη «Ζούγκλα» zougla.gr. Ένα ντοκουμέντο που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις θα δει την το φως της δημοσιότητας και η κοινωνία θα μας κρίνει!

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: