ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να δούμε οι λαλίστατοι θα μας απαντήσουν για την πρέσα;

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Για να δούμε οι λαλίστατοι θα μας απαντήσουν για την πρέσα;

Γνωρίζει κανείς που είναι σήμερα αυτά τα 6  "υπερσύγχρονα" μηχανήματα όπως τα διαφήμιζε ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος ; Ήρθε τελικά και  η πρέσα; Είναι ασφαλείς οι εργαζόμενοι με την τάχα υπερσύγχρονη "νέα" τεχνολογία; Μην σας μπερδεύει το σήμα της γερμανικής εταιρίας,  και εάν κάποιος δημοτικός σύμβουλος θέλει από το πουθενά να γίνει μάγκας ας ζητήσει τα τιμολόγια αγοράς,  και κυρίως ας ζητήσει να δει τους αριθμούς πλαισίων των κινητήρων τους. Να ρωτήσει που έχουν κατασκευαστεί και να ρωτήσει και τους οδηγούς τους για τα μεγάλα "πλεονεκτήματά" τους αφού αυτοί τα οδηγούν και όσο να είναι κάτι θα ξέρουν! 

Τα υπόλοιπα και αφού η νυν δημοτική αρχή ΣΙΩΠΑ παρά τις διαφωνίες  για την αγορά αυτή που υπήρχαν και τότε από στελέχη της που έφυγαν από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" αλλά ατυχώς για αυτά ΟΧΙ άμεσα , θα τα δείτε με έγγραφα μέσα από εδώ τι μπορεί να μάθει κάποιος από έναν πιεσμένο εργαζόμενο της καθαριότητας όταν αυτός βρίσκεται σε "κίνδυνο". Φοβόμαστε πως το μεγάλο φορτηγό για τα ογκώδη θα πρέπει να το ψάξουν όσοι τάχα ενδιαφέρονται για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ σε κανένα καρτ-  ποστάλ! Το φορτηγό γιατί το τιμολόγιο του υπάρχει με την ένδειξη πάνω ... αλλά ας μιλήσουν οι Πασόκοι και εμείς εδώ είμαστε να τους αντιμετωπίσουμε.... 

 Όσο το ειδικό μηχάνημα για τους βυθιζόμενους κάδους θα έπρεπε , να είχαν "βυθίσει" πολλούς αλλά δεν περιμέναμε από έναν πρώην Αντιδήμαρχό τους να είναι τόσο εκδικητικός απέναντί τους. 

Μάλλον τους την φυλάει όταν νιώσει πως από κάποιους απειλείται η καρέκλα του. Μα από ποιους θα αναρωτηθείτε από αυτούς που κυλούνται μέσα στη ΛΑΣΠΗ; 

Η πλάκα είναι πως είχαν το θράσος κάποιοι να τον αποκαλούν και Βρούτο! Ρουφιάνο πάντως να είσαστε σίγουροι πως δεν θα τολμήσουν να τον πουν ΠΟΤΕ! 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: