ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμμένουν σε "λύσεις" μη εφικτές, "βγάζουν λάδι" τους μη υπευθύνους και επαινούν όσους κατάντησαν την πόλη στα γνωστά της χάλια !

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Εμμένουν σε "λύσεις" μη εφικτές, "βγάζουν λάδι" τους μη υπευθύνους και επαινούν όσους κατάντησαν την πόλη στα γνωστά της χάλια !

Αυτό είναι το "καθαρό" σημείο της οδού Επταλόφου που σύμφωνα με την λογική του κ. Κάνδηλα τώρα που οι εργαζόμενοι πήραν τέσσερις μετρημένες σακούλες ! θα πρέπει να κλειστεί με συρματόπλεγμα λες και είναι ιδιοκτησία του δήμου! 

Με την δική του λογική επειδή τα περισσότερα πεζοδρόμια της πόλης είναι γεμάτα από μπάζα θα πρέπει να κλειστούν και αυτά με συρματόπλεγμα μη τυχόν κανένας "κακός" συνδημότης μας τοποθετήσει κανέναν καναπέ και κάνουν παρά τις προτροπές του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κ. Γιάννη Αντζινά κάνα μήνα να τον μαζέψουν! 

Άτομα φιλικά προσκείμενα στη διοίκηση πολλές φορές έχουν μαζέψει με δικά τους μέσα ογκώδη και τα εναποθέτουν εκεί που τα εναποθέτουν και οι "οικολόγοι" υπάλληλοι του δήμου μας. 

Ας τους ρωτήσει ο "επίδοξος ρεπόρτερ" με τους "χιλιάδες" αναγνώστες,  που τους πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες , που δεν τους παρουσιάζει ποτέ google analytics ,που αμφισβητεί την alexa.com ακόμα και όταν είχε περισσότερους αναγνώστες αλλά του φταίμε εμείς επειδή πήγε στην οδό Επταλόφου , και δεν είδε τους ΤΟΝΟΥΣ σκουπίδια,  που μπορεί να ΔΕΙ οιοσδήποτε πάρει το αμάξι και την διασχίσει. 

Γιατί το θέμα δεν είναι τα πέντε - έξι σημεία που οι "κακοί" πετάνε τα μπάζα , το θέμα είναι πως η πόλη ΒΡΩΜΑΕΙ από άκρη σε άκρη . 

Τα τέσσερα σακιά που μάζεψαν με καθυστέρηση οι εργάτες καθαριότητας τα μάζευε ο Γιάννης Αντζινάς σε 2 λεπτά μαζί με αυτούς που τον στήριζαν και τον στηρίζουν . 

Αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος του όπως και δεν είναι και να κάνει σε κακομαθημένα "παιδιά" που αναμένουν και ορθώς πράττουν να πάρουν τις συντάξεις τους. Μακάρι το κράτος να είχε την οικονομική δυνατότητα να τους τις δώσει από τώρα και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο που ό,τι και εάν γράφουν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης θα είναι η πλήρης ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του τομέα της καθαριότητας. 

Γιατί ακόμα και οι μπολσεβίκοι ,έχουν καταλάβει πως αυτό θα συμβεί ,σε ένα ΑΥΡΙΟ που δεν έχουμε καμία αμφιβολία ως τοπικό ΜΜΕ πως θα είναι καλύτερο για τους πολλούς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: