ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεγάλη ΝΙΚΗ της ΔΑΣ ( ΚΚΕ) στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης ΣΕΔΗ !

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Μεγάλη ΝΙΚΗ της ΔΑΣ ( ΚΚΕ) στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης ΣΕΔΗ !

 


Τι και εάν ενώθηκαν δυνάμεις ετερόκλητες με καμία ιδεολογική συνοχή μεταξύ τους. Τι και εάν το ιστολόγιο αυτό αποκαλεί ΣΟΒΙΕΤΙΑ και πραγματικούς υπευθύνους για την κατάντια του δήμου μας όσους εξακολουθούν εν έτει 2022 και δεν κατανοούν γιατί χρεοκοπήσαμε ως χώρα. 



Η κα Καραγιαννίδου ήταν και παραμένει η αγαπημένη πρόεδρος των εργαζομένων ενός δήμου που θεωρεί πως οι εργαζόμενοι κάνουν άψογα την δουλειά τους και κάτι νεοφιλελέδες όπως εμείς θέλουμε το "κακό" του δήμου και των δημοτών ζητώντας ό,τι συμβαίνει σε κράτη που δεν χρεοκοπούν δεν δανείζονται για να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και που παράγουν ΑΕΠ μεγαλύτερο από μια χώρα που εξακολουθεί και πιστεύει σε κεντρικό μάλιστα επίπεδο πως τα πρώην ανατολικά κράτη δεν χρεοκόπησαν λόγω της λανθασμένης συνταγής κρατισμού που ακολουθούσαν αλλά επειδή ο κακός καπιταλισμός δεν παρήγαγε περισσότερο κέρδος για να μοιράζει και σε όσους θεωρούν πως το κράτος πρέπει να είναι ο μοναδικός "επιχειρηματίας". 

Συγχαρητήρια στην κα Καραγιαννίδου και είμαστε σίγουροι πως στις επόμενες εκλογές θα πετύχει μεγαλύτερα ποσοστά αφού και όσοι ψήφισαν ΕΝΟΤΗΤΑ στην ουσία το έπραξαν επειδή πιέστηκαν από μια αποτυχημένη προσπάθεια του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη να θέσει υπό έλεγχο όσους υποστηρίζει για το "τεράστιο" έργο που προσφέρουν και σε δύο χρόνια θα τον στείλουν να ασχοληθεί με κάτι άλλο πιο δημιουργικό στο οποίο ευχόμαστε να είναι περισσότερο αποδοτικός αφού έως σήμερα το μόνο που έχει πετύχει είναι να βαπτίζει το ΑΠΟΛΥΤΟ τίποτα ως κάτι και να αποζητά συνεργούς πάντα για το "καλό" της πόλης από φανερά "αντιμνημονιακούς- ψεκασμένους" έως λάτρεις "ηγετών" τύπου Μαδούρου! Όσο για τους κεντροδεξιούς που συνεργούν με την παρούσα διοίκηση ας μην έχουν ΚΑΜΙΑ αυταπάτη πως θα πάρουν έστω και μία ΔΕΞΙΑ ψήφο στις κάλπες του 2023 εκτός και θεωρούν δεξιούς όσους το 2015 ψήφισαν ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ για να τους χαριστούν τα χρέη και να σχιστούν τα επονείδιστα μνημόνια! 

Η πόλη δεν θα συνεχίσει να έχει για δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη και στα δικά μας τουλάχιστον μάτια φαντάζει πιο ικανή , ηθική , αλλά και ΞΕΚΑΘΑΡΗ ακόμα και η κομμουνίστρια Τσατσούλη που έχει τουλάχιστον τα πιστεύω της και δεν αναζητεί ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΕΣ με μοναδικό τους κίνητρο το οικονομικό συμφέρον όσων πιστεύουν ακόμα και σήμερα πως ένας δήμαρχος που στην ΟΥΣΙΑ δεν θέλει το ΚΥΤ Υμηττού, δεν ξέρει που πρέπει να γίνει το νέο νεκροταφείο , κάποια στιγμή θα προχωρήσει τον ηλεκτροφωτισμό, εμμένει στο να μοιράζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε υπερωρίες εργαζομένων που αφήνουν την πόλη να βρωμάει θα πείσει και πάλι πως τάχα ο προηγούμενος ήταν "διεφθαρμένος" και ο ίδιος που στην ουσία όπως όλες και όλοι βλέπουν δεν έχει αλλάξει παρά ελάχιστους προνομιακούς προμηθευτές του δήμου μας θα φέρει την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. 

Μια ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που δεν απαντά σε καίρια ερωτήματα όπως που φαγώθηκαν εκατομμύρια σε ένα Μουσείο που δεν απασχολεί  ή μάλλον δεν απασχολούσε πριν μερικούς μήνες ΚΑΝΕΝΑΝ εργαζόμενο , με επιχειρηματίες που έχουν να πληρώσουν για τα τραπεζοκαθίσματά τους σε δημόσιους χώρους ΟΛΗ την θητεία του αλλά και επί 9 χρόνια έδιναν ψίχουλα σε διοίκηση που ήταν ο ίδιος αντιδήμαρχος και που τα αθλητικά σωματεία της πόλης τσουβαλιάζονται εις βάρος του μοναδικού ΓΣΗ που έχει και τα περισσότερα τμήματα αλλά και τα περισσότερα μετάλλια σε αθλήματα. 

Δράσεις θετικές παίζαμε και θα παίζουμε αλλά προφανέστατα και αυτή την φορά και επειδή δεν ξέρουμε εάν σε 2-3 χρόνια θα ζούμε δεν μπορούμε να στηρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ που θέλει να "ωριμάσουν" οι συνθήκες να χρεοκοπήσουμε εκ νέου ως χώρα για να γίνουν τα αυτονόητα. 

Και στην κυβέρνηση εμείς είμαστε με τον Βορίδη , την Κεραμέως, τον Πλεύρη, , τον Άδωνι , και ξερνάμε όταν ακούμε πως η χώρα έχει υπουργό Δικαιοσύνης έναν Τσιάρα ή υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής έναν αποτυχημένο Πασόκο που σε ό,τι έχει εμπλακεί πέφτοντας η παρούσα κυβέρνηση θα γίνεται καθημερινό πρωτοσέλιδο από ΜΜΕ που μάλλον δεν κατανοούν πως εκτίθενται όταν γράφουν για ψηφιακές μεταρρυθμίσεις που δεν έχουν όπως γράφουν ούτε στις ΗΠΑ! 

Είναι γελοίο να πιστεύει κανείς πως με στελέχη εντελώς ξεφτιλισμένα που προέρχονται από το κόμμα των ΑΠΟΛΥΤΩΝ κλεφτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ θα καταφέρει η παρούσα κυβέρνηση να πιάσει το 38% που θα της εξασφαλίσει την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. 

Ας ετοιμάζεται λοιπόν να συνεργαστεί με τα κόμματα στα δεξιά της που ξεπερνάνε σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το 10% και ας αφήσει τους Ανδρουλάδηκες και τους Τσίπρες στο κοινό τους μέτωπο που έχει ως βασικό του στόχο την πλήρη καταστροφή της χώρας. 

Πλέον δεν είμαστε καν σίγουροι εάν στις κάλπες του 2022 θα ηγηθεί ο νυν πρωθυπουργός αλλά είμαστε σίγουροι πως ο επόμενος θα είναι ο κος Γιάννης Στουρνάρας! 

Και αυτό με ευθύνη όσων ακόμα και σήμερα μιλάνε για πλειοψηφία της κεντροαριστεράς στη χώρα μας την στιγμή που ακόμα και οι Ναζί του Κασιδιάρη καταγράφουν ανιχνεύσιμα ποσά στις δημοσκοπήσεις επειδή τελικά η ΝΔ στηριζόμενη σε μια αστυνομία που δεν μπορεί να προστατέψει ούτε τον εαυτό της εκτός από το άβατο των Εξαρχείων δημιούργησε και νέα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: