ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ευχές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου για το 2023

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Οι ευχές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου για το 2023

Η χρονιά που σε μερικές ώρες θα μας "μπει" , ας ελπίσουμε πως θα σηματοδοτήσει αλλαγές για το δήμο μας και για επιτευχθεί αυτό,  θα πρέπει στις δημοτικές κάλπες του 2023 να ηττηθεί η σημερινή αντίληψη. 
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις παραπάνω ευχές ενός επικεφαλής δημοτικής παράταξης; Μα από τα δεξιά που εμείς τουλάχιστον "παίζουμε μπάλα" το 15% του κ. Τάσου Ευσταθίου στις κάλπες του 2019 τον καθιστούν τον βασικό "παίχτη",  άρα εμείς αναμένουμε και από αυτόν να αναλάβει πρωτοβουλίες για την πολυπόθητη ΜΟΝΑΔΙΚΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στην πόλη μας στις κάλπες του 2023.

Άλλωστε το 2023 είτε θα είναι η χρονιά του ή μια πολύ άσχημη χρονιά από πολιτικής άποψης για τον ίδιο , κάτι που εμείς δεν επιθυμούμε για κανέναν κεντροδεξιό υποψήφιο. 

Το ίδιο θα γράφαμε και για τον κ. Αραμπατζή εάν δεν μας είχε προκύψει συνοδοιπόρος του κ. Χρυσόγελου και υμνητής του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα τον οποίο δεν θεωρούμε πως γνώριζε περισσότερο από άλλους κεντροδεξιούς υποψηφίους που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της παράταξής του και πάλευαν επί ματαίω να τον αναδείξουν για δήμαρχο της πόλης μας! 

Εδώ θα κόλλαγε το Π με κεφαλαίο αφού ο καιροσκοπισμός κάποιου που ξεκίνησε από την ΕΠΟΝ Λευκάδας και κατέληξε κολλητός των Λαδά και Παττακού βγάζει μάτι όσο και εάν κάποιοι που δεν έχουν πρόβλημα με τους κόκκινους ή μαύρους φασισμούς και που είναι έτοιμοι και ΕΝΕΡΓΟΙ για να τους υπηρετήσουν δεν βλέπουν! 

Μάλλον είναι πολιτικά "τυφλοί" και "κουφοί¨ στην απαίτηση της νέας γενιάς που βγάζει σπυριά ακούγοντας τάχα πατριώτες να αναδεικνύουν το τρίπτυχο Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια που είναι διαχρονικά το τελευταίο καταφύγιο κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ! 

Δεν ξέρω ακόμα πόσο μπορούμε να "εκβιάσουμε" καταστάσεις και πρόσωπα,  για να μπορέσουμε να πάμε με πιθανότητες εισόδου στον δεύτερο γύρο στις προσεχείς κάλπες,  ως κεντροδεξιά. 

Πάντως η ΝΙΚΗ περνάει σίγουρα από τις δικές μας επιλογές ως δημότες,  και κυρίως ως ΔΕΞΙΟΙ γιατί θεωρούμε αδιανόητο να πάμε πάλι σε δεύτερο γύρο με δύο κεντροαριστερούς μονομάχους! 

Αντί να έρθει τρίτη υποψηφιότητα ας παλέψουμε τους 8 μήνες που μας απομένουν για μία , γιατί φυσικά και δεν θα φταίμε εμείς όταν θα μείνουν εκτός δημοτικού συμβουλίου δημοτικοί σύμβουλοι που εισήλθαν σε αυτό ελέω απλής αναλογικής. 

Εάν δεν το καταλαβαίνουν η Άντα , ο Αλέξανδρος, ο Δημήτρης , ο Μιχάλης, ο Παναγιώτης , και ο Ανδρέας εδώ είμαστε εμείς για να τους το υπενθυμίζουμε. Γιατί πόσοι θα επανεκλεγούν με διασπασμένη την κεντροδεξιά από αυτούς ;   Ένας ; Δύο; Το πολύ τρεις επειδή είμαστε και "large" λόγω των ημερών! 

Για εμάς οι κεντροδεξιοί δημοτικοί σύμβουλοι οφείλουν να πιέσουν τους επικεφαλής των δημοτικών τους παρατάξεων για κοινή πορεία , ειδάλλως ας γνωρίζουν από τώρα πως δεν θα εκλεγούν και πάλι! 

Ευχόμαστε και στον κ. Τάσο Ευσταθίου που τόσο πολεμήσαμε για γνωστούς λόγους στις κάλπες του 2019 να έχει μια καλή και δημιουργική χρονιά και κυρίως νικηφόρα . 

Και δεν ευχόμαστε μόνο πιέζουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας για να υπάρχει κοινή πορεία ανάμεσα σε συναγωνιστές που έχουν περισσότερα που τους ενώνουν από τα λίγα που τους χωρίζουν! 

Εδώ ενώθηκαν εκ διαμέτρου αντίθετοι πολιτικά γιατί δεν μπορούν να τα βρουν αυτοί; 

Εμείς με τα καλά μας και τα στραβά μας , θα συνεχίσουμε να έχουμε την δική μας ατζέντα "χτυπώντας τους πάντες που έχουν διαφορετική ατζέντα από την δική μας ,δεν θέλουμε στην πόλη μας όσους διαστρεβλώνουν την Ιστορία της,  και σας γεμίζουν με ψέματα και ΜΥΘΟΥΣ για να νιώσουν σημαντικοί. 

Εμείς θέλουμε δήμαρχο που θα χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και οι εργαζόμενοι θα τρέμουν, δεν θέλουμε δημοσιοσχετίστα δήμαρχο  να τα έχει καλά με όλες και όλους,  και να χορεύει όπως του βαράει παλαμάκια η κάθε "πουτάνα" της πόλης μας! 


Και βέβαια για να γίνουν πραγματικότητα αυτά θα πρέπει να ενωθούν όσοι τουλάχιστον δεν πιστεύουν πως η επιχειρηματικότητα είναι έγκλημα , και όσοι γνωρίζουν επειδή συμμετείχαν σε διοίκηση πως οι εργαζόμενοι του δήμου αποτελούν τροχοπέδη για μια καλή του πορεία. 

Στον Άλιμο ευτυχώς για τους πολλούς κα  Καραγιαννίδου δεν υπάρχει,  και οι εκεί εργαζόμενοι δουλεύουν διπλάσια από τους δικούς μας ενώ αντιμετωπίζουν κάθε τρεις και λίγο πειθαρχικά συμβούλια. 

Εδώ δείχνουμε ΑΝΟΧΗ ακόμα και σε όσες κατηγορούνται για κλοπή ,μια βόλτα μέχρι τον ΠΑΟΔΗΛ θα σας δείξει πως υπάρχει λόγος που κρύβουν τα ονόματα των εργαζομένων . Υπάρχει ακόμη λόγος που σας απέκρυψαν ποια κατηγορούν για την απώλεια περί των 28.000 ευρώ από τα ταμεία του ΝΠΔΔ που έτσι και αλλιώς θα μας προβληματίσει και πάλι όσο η νοοτροπία παραμένει η ίδια. 

Εμείς που δεν σεβόμαστε έτσι και αλλιώς τα προσωπικά δεδομένα όσων εμείς ως φορολογούμενοι πληρώνουμε με ονοματεπώνυμο θα σας παρουσιάσουμε ποιες πληρώνετε και κυρίως γιατί. 

Τα Α.Γ θα αποκτήσουν όνομα και επώνυμο και τότε η "αλληλεγγύη" και ο "ανθρωπισμός" θα γίνει αντιληπτός από όλες και όλους που κάνουν τους ανήξερους σε μια διοίκηση που δεν έχει να επιδείξει παρά μόνο μεταγραφές από διάφορους πολιτικούς χώρους.

Τις πληρώνετε επειδή είναι "αλληλέγγυες" και φυσικά εμείς θα χαρούμε οι ίδιες να παραμείνουν στις θέσεις τους και μετά την λήξη της σύμβασής τους για να έχουμε και κάτι να γράφουμε προεκλογικά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: