ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Ο αντιπολιτευτικός λόγος στις Αστικές Δημοκρατίες οφείλει να εκφράζεται μέσω θεσμικών οργάνων. Έτσι όσοι θέλουν να "δουλέψουν" για το "καλό" της πόλης οφείλουν να δημιουργήσουν φορέα εκφοράς πολιτικού λόγου για να μην καταντήσουν "Κασιδιάρηδες" εκφράζοντας την "αγανάκτησή" τους μέσω κινεζικών πλατφόρμων κοινωνικής δικτύωσης ή αμερικανικών που τάχα φιμώνουν "ψεκασμένους". Η πόλη γέμισε "Κασιδιάρηδες" χωρίς να αντιδρά καμία δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣΙΑ. Κάποιοι ετοιμάζονται να κατέλθουν σε στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και επειδή εμείς ως γνωστόν δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ θα αναδείξουμε τέτοιες υποψηφιότητες μην τυχόν και βγει καμία πουτάνα μετεκλογικά και πει πως τάχα δεν γνώριζε ποιον ή ποια ψήφισε! 


  • Πέριξ της κεντρικής πλατείας του δήμου μας παρατηρήσαμε παράνομες καταλήψεις δημοσίων χώρων. Επειδή καλές οι κλήσεις και οι προσπάθειες της δημοτικής αστυνομίας για μια πιο προσβάσιμη πόλη θα στηρίξουμε την επιβολή προστίμων σε όσους σταθερά και προκλητικά αγνοούν διατάξεις και νομοθεσία και θεωρούν την πόλη μας χωριό στο οποίο κατοικούν "χωριάτες" με νοοτροπία Ωνάση! 


  • Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου μας και η "αλληλεγγύη" έχει πιάσει ταβάνι σε μια πόλη όπου οι πολλοί εξακολουθούν να αποκαλούν τις πουτάνες κυρίες και τους πούστηδες ευυπόληπτους πολίτες. 


  • Ας παρατήσουν εντελώς την προσπάθεια να φορτώσουν την πόλη μας κινεζικά led υπερκοστολογημένα άλλωστε το σκοτάδι το έχουν συνηθίσει ένα σωρό συνδημότες μας που τρέμουν περισσότερο τους φακούς των ΟΠΚΕ παρά τις υψωμένες γροθιές και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς με τους οποίους κάποιοι έχουν μάθει να χαιρετούν τους συντρόφους τους! 


  • Η πόλη μας σε μια φωτογραφία τις επόμενες ώρες μέσα από  εδώ γιατί ουδείς άλλος τολμά να βγάζει ΔΗΜΟΣΙΑ όσα ενοχλούν όσους ακόμα δεν ασχολούνται με πενταροδεκάρες! 

  • Χάρηκαν πολλοί με το "πάει και αυτός" το εάν είναι αρκετοί ή όχι θα φανεί στις προσεχείς κάλπες τότε που οι πολλοί θα αποφασίσουν εάν θα πάμε από τον κακό στο χειρότερο γιατί εμείς πλέον δεν έχουμε ελπίδα πως στις προσεχείς κάλπες θα βγει κάποιος που θα επιχειρήσει ΡΗΞΕΙΣ με όσα μας κρατούν πίσω. Τα κλικ που πήραμε μπορεί να μην βγάζουν δήμαρχο αλλά δημιουργούν σίγουρα ένα κλίμα. Χρειάζονται περίπου 12.000 ψήφοι και κάτι ψηλά στον δεύτερο γύρο εκτός και η συμμετοχή είναι μικρή όπως την υπολογίζουμε μετά τα "χαστούκια" που θα πέσουν προς πολλές κατευθύνσεις στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται ανοιξιάτικα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: