ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Αλληλεγγύη" για μεροκάματα και "ανθρωπισμός" για κλάματα!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

"Αλληλεγγύη" για μεροκάματα και "ανθρωπισμός" για κλάματα!

Κάποιοι θα ξαναπέσουν από τα σύννεφα αφού μετά την "Κιβωτό του Κόσμου" και το "Χαμόγελο του Παιδιού" ήταν μια καλοστημένη επιχείρηση που κακοποιούσε παιδιά ενώ έβγαζε εκατομμύρια. 

Τα παιδιά προβληματικών οικογενειών μαζεύονταν και δεν δίνονταν ΠΟΤΕ για υιοθεσία γιατί όσο πιο πολύ η δυστυχία τόσο περισσότερα τα μεροκάματα. 

Τα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα η υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου με εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικές και ξένες τράπεζες της ΜΚΟ "Χαμόγελο του Παιδιού" την στιγμή που οι ιθύνοντες παραπονούνται πως έχουν ελλείμματα και δεν μπορούν να συντηρήσουν τις δομές "φιλοξενίας" είναι ενδεικτικά της ΣΗΨΗΣ. 

Εμείς δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα για καμία ΜΚΟ, συλλογικότητα ή οργάνωση και για τον λόγο αυτό προτρέπουμε όσους θέλουν να βοηθήσουν να ψάξουν οι ίδιοι τους έχοντες ανάγκη γιατί ειδάλλως απλώς πετάνε τα λεφτά τους ή μάλλον τα κάνουν πολυτελή ζωή για επιτήδειους. 

Δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και φυσικά ουδείς ενδιαφέρεται για παιδιά , σκυλιά , γατιά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς ξαφνικά από την μια μέρα στην άλλη. Δεν μας ενδιαφέρουν καν οι λόγοι για τους οποίους η συγκεκριμένη υφυπουργός έψαξε και βρήκε ό,τι θα έπρεπε να γνωρίζουν όλες και όλοι που μας "πρήζουν" με το να βοηθάμε τους αναξιοπαθούντες μέσω "μεσαζόντων".

Η χρηματοδότηση των ΜΚΟ πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όποιον την ζητήσει κάτι το οποίο δυστυχώς δεν συμβαίνει. Πριν μερικούς μήνες ξέραμε πως το "Χαμόγελο του Παιδιού" αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα αφού οι πολίτες μείωσαν τις δωρεές τους και σήμερα ΜΑΘΑΜΕ πως ο πρόεδρος της ΜΚΟ ζει κάνοντας τον επαγγελματία "φιλάνθρωπο". 

Η απάντησή του περισσότερο μας εξόργισε παρά μας έπεισε πως έχει δίκιο αλλά όπως και στην περίπτωση του πατέρα Αντώνιου που δεν έμεινε gay που να μην έχει πάρει θέση ευθύνης στην δομή του ( μάλλον δεν έχει διαβάσει τις γραφές πως η ομοφυλοφιλία είναι αμάρτημα) έτσι και στην περίπτωση του Γιαννόπουλου έχουμε 20.000.000 ευρώ να κάθονται σε ελληνικές τράπεζες και οι δομές να κοντεύουν να γίνουν ερείπια! 

Η κα Δόμνα Μιχαηλίδου μας ενημέρωσε επίσης πως μόλις 1.300 παιδιά ζουν πλέον σε ιδρύματα από 2400 που έχουν δοθεί για υιοθεσία από κρατικές δομές. Θέλησε να ασχοληθεί με τον τομέα ευθύνης της και ήδη έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε αρκετούς που είχαν κάνει την φιλανθρωπία επάγγελμα. 

Ευτυχώς και η Ελλαδική Εκκλησία είδε δικά της "παιδιά" που δεν συμβάδιζαν με όσα λένε οι γραφές αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να μαζέψει και να διώξει από τις τάξεις της όσους καθημερινά την εξευτελίζουν. 

Δεν είναι εύκολο πράγμα άλλωστε να κάνεις έλεγχο στους χιλιάδες κληρικούς και το μόνο θετικό είναι πως η σημερινή ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας δεν σηκώνει "σημαίες επανάστασης" σε όσους από την Πολιτεία επιχειρούν να διορθώσουν διαχρονικές παθογένειες που σε πολλές των περιπτώσεων είναι εγκληματικές αφού παιδικές ψυχές που χρήζουν ΑΓΑΠΗΣ και ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ πέφτουν σε χέρια ανώμαλων!

Έχουμε μια λίστα στα χέρια μας με ΜΚΟ που έως το τέλος του επόμενου έτους θα έχουν κλείσει και το λένε με βεβαιότητα γιατί οι καταγγελίες για αυτές ελέγχονται και έχουν προκύψει ήδη οικονομικά αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος. 

Οι πολίτες που και αυτοί έτσι και αλλιώς ήταν υποψιασμένοι έχουν μειώσει τις προσφορές τους σε αυτές και η Πολιτεία μεθοδικά και παρουσιάζοντας στοιχεία θα έχει προεκλογικά να αντιμετωπίσει όσους για να δικαιολογήσουν την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ τους προβάλλουν θεωρίες συνωμοσίας που δεν θα τους γλιτώσουν από τις ποινικές τους ευθύνες. 

Οι ποινές βέβαια δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως θα είναι χάδι το παρήγορο όμως είναι πως θα απομακρυνθούν από την μπίζνα της αλληλεγγύης ιδιαίτερα προβληματικά άτομα. 


Συνεχίζεται.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: